CityNavigator Europe 2011.10

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

jriznar

Pripravnik
2. jun 2008
146
2
18
Ptuj
Citat:
Uporabnik sejmon pravi:
sorry za off topic

gledam na strani in nikjer ne najdem navodila za inštalacijo map na garmin nuvi 250.
Ali je podobna inštalacija kot npr na N95 (symbian), zato ker za symbian vem, kako poteka?

hvala

Če bi malo pobrskal po forumu bi našel ODGOVOR na tvoje vprašanje

hysterical-1.gif

dodo68

Pripravnik
20. jun 2009
63
0
6
Prekmurje
Če so SLO karte Q4 je to zelo žalostno za garmina. Lahko bi vsaj upoštevali stanji na koncu kvartala.
Da niso uspeli vsaj vrisati nove AC oz. "aktivirati" vrisani del AC okrog Maribora je zelo žalostno.
Še dobro, da imam Lifetime, če bi to nadgradnjo plačal, bi se sedaj lahko vgriznil za r...

Ne ostane nam žal nič drugega, kot čakati na novo karto in upati, da bodo uspeli manjkajoče odseke cest vnesti, čeprav jih že lahko uporabljamo vsaj 6 mesecev.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Očitno bo treba počakat do verzije 2011.30,pa bo mogoče delala mariborska obvoznica.
Povzetek vsega skupaj: to karto je očitno brezveze nalagat saj ni nevem kakih novosti.
Sedaj imam na nuvi 1300 vklopljeno naenkrat CN in AR in mi dela brez probleme edino tam kjer se ceste ne prekrivajo do potankosti ti reče držite se desne ali pa leve pa čeprav ni nikjer ceste da bi lahko kam zavil.Razen tega pa dela brez problema.

dodo68

Pripravnik
20. jun 2009
63
0
6
Prekmurje
Nimam AR, ker je CN dovolj pokrita.
Sicer, pa sem do sedaj tudi vse našel, čeprav se je garmin "izgubil".

OT: Nevem, kako smo se lahko včasih vozili, ko še ni bilo navigacij!
smile-1.gif

18zimoni

Pripravnik
27. jul 2008
279
0
16
Obala
Kaj bi lahko kdo pogledal če je karta italije kaj večja kot v prejšni verziji. Hvala za odgovor.
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

malisale

Pripravnik
2. sep 2007
282
0
16
Stara karta Italije je velika 181,5 mb, nova karta je velika 184,5 mb. Znači 3 mb razlike.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik slako pravi:
imam nüMaps Lifetime™ Europe in mi noče ponuditi 2011.10. se komu kaj sanja zakaj?

Tudi meni ne. Barabonski Garmin ima zelo selektivni pristop glede posodobitev. Jih bo treba pošteno ozmerjat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik steni pravi:
Ali je kakšna razlika med "pravo" in pravo karto ?

Če nimaš prave, lahko poštar prinese modro kuverto ali pa dobiš obisk. Drugače pa je binarni zapis isti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem kdo bluzi, govora je o karti in ne o tem, kak si je eni ne znate dol potegnit
smile-1.gif