Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
snecer...sem kupil karto k je bla na tistem linku...zdej sem pa prepisu kodo k sem jo naredu z Gen. pa ko grem na unlock wizard mam še zmer zaklenjene podrobnosti.
Ma kdo kako varjanto?
malo sem primerjal to novo karto z ar3.0 pa sem ugotovil da ni bilo nič delano
na slovenski karti 2010.3 velikost 17.8MB ,2011.1 velikost 17.8MB
potem pa še naj nekdo reče da zadostuje za slovenijo cn2011 da ar3 sploh
ne rabiš pa je razlika skoraj 1KM (prilagam sliko)
Res je zunaj že b verzija ampak kolikor sem zasledil je razlika med a in b verzijo le v datoteki za 3D objekte,ki so jo nekaj popravili,karta je ostala enaka kot v a verziji.Za Slovenijo mislim,da je bolje uporabljat AR saj je bolj natančna kot pa CN.
Sam imam vklopljeni obe karti naenkrat AR in CN in do sedaj mi ja nešel še vsako bajto in to na pravem mestu.Ponavadi ti ponudi dva ista naslova,prvi je od CN drugi pa od AR.Vglavnem da se prit na cilj z eno ali drugo karto ,karte pa tako ali tako nikoli ne bodo popolne
Potem pa si z vklopljenima obema kartama nastavi lokacijo Qlandia Maribor in pojdi z simulacijo preko Koroškega mostu (nastavi pač routo preko drave), boš videl kaj se zgodi.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.