City Navigator EU 2013.20

konkxyy

Pripravnik
22. jul 2012
80
0
6
Ruše
To je pa blo expresno ;-) , hvala ti popotnik, itak sem že sam razmišljal o tem, ker je NT z zadno posodobitvijo (razen nekaterih malenkosti) že praktično prehitel "hrvateke" pa tud natančnost se je občutno izboljšala(inf. iz prve roke, ker vsak dan preizkušam natančnost po celi Slo) ;-)

konkxyy

Pripravnik
22. jul 2012
80
0
6
Ruše
CN, pa tud zdaj je CN (.20), ker sem jo c....., preden je bla .21 na razpolago, JCV pa je ravno ta in ravno tam ;-))) grem koj popravit, pa ti jutri javim če dela
TNX

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če ti slučajno vseeno ne bi delal JCV pa ti potem še edino ostane možnost,da probaš z Unicode verzijo,ki pa ima seveda tudi svoj jcv.
Z tem FW 3.60 enim dela karta+JCV z navadnim CN drugim pa z unicode.
Srčno upam,da bodo čimprej izdali nov FW,ki je obljubljen do konca Q3 in da ne bodo čakali čisto do konec meseca.

konkxyy

Pripravnik
22. jul 2012
80
0
6
Ruše
Še nekaj če lahko, kaj je z TMC, že kaj novega, tud ta mi je namreč delal, zdaj mi pa celo večnost išče ponudnika ( samodejna nastavitev) pol pa tema (lifetime je bil v paketu).

konkxyy

Pripravnik
22. jul 2012
80
0
6
Ruše
Žal ne dela, vsaj na podravski avtocesti ne. Bom probal z NTU, pa da vidimo jutri zah. del naše ljube Slo.

konkxyy

Pripravnik
22. jul 2012
80
0
6
Ruše
Morm najprej karto s pašniko spravit, pri moji int. hitrosti je to pravi podvig ;-) ;-P, verjetno bo jutri treba še vse po starem :-/
Saj ni za verjet, sem probal s to isto kartografijo simulacijo na Gorenjsko, pa dela BP, na vseh odcepih je celozaslonska slika, zdaj mi pa res ni več nič jasno
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
A JCV se da kako korigirat....v smislu da bi nastavljal interval koliko časa ti kaže odcep na zaslonu?

konkxyy

Pripravnik
22. jul 2012
80
0
6
Ruše
Je delalo danes, vendar ne na vseh odcepih in ne povsod enako dolgo! Bom probal še z NTU( ko bojo pogoji zagotovljeni ;-) ) pa bom poročal

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Štajerski krak je precej slabo pokrit v JCV - še zdaleč pa niso VSI izvozi, razcepi itd. v JCV.

In ni razlike med NT ali NTU - če ni slikice v JCV je ni in je pač ne more prikazati!

konkxyy

Pripravnik
22. jul 2012
80
0
6
Ruše
Rabim naasvet! Ali bo NTU deloval tudi na starejših napravah BP (660, 760) al se znajo problemi pojavit?

Nazadnje urejeno:

konkxyy

Pripravnik
22. jul 2012
80
0
6
Ruše
Zakaj mi v paru naloži NT in NTU? Če mam potem na napravi odkljukan NT ali oba mi kaže karte, če samo NTU pa ne!!!???