Citat:
Uporabnik Janch pravi:
zadevo pljuvaš še preden imaš sploh kakršne koli izkušnje s tem...prepusti to raje tistim, ki o tem nekaj vedo, bodisi iz lastnih izkušenj ali pa iz mnenj ostalih, predvsem tujih forumov. To, da pa organsko ne prenašaš višjih Garminovih modelov, si nam že večkrat dal vedet.
Kot prvo.....
Kot drugo bi pa predlagal, da se določeni uporabniki, ki ne znajo rokovat z višjimi modeli garminovih naprav, najprej malo dol vsedejo in preberejo, kako in kaj se nastavi, ker je tega že šplj napisanega, sploh o modelu 3490.
Okoli MyTrends in opozarjanje na avtocesti brez nastavitve poti....Če je na avtocesti kak dogodek, ga nuvi zazna, neglede ali si se že tam peljal ali ne. Če si prvič na relaciji CE - MB in bo vmes nesreča, te bo naprava opozorila okoli 3km prej, da se pred tabo nekaj dogaja. In ja, sem imel tak primer, očitno nuvi predvideva, da boš še naslednje 3km na avtocesti. In isto sem imel primer, da sem se peljal po vzporedni cesti, na avtocesti je pa bil zastoj zaradi nesreče. Nuvi me ni opozarjal, čeprav je na napravi prikazal znak. Torej, je predvideval, da se bom naslednjih nekaj km peljal po tej cesti in ni potrebe po opozarjanju.
MyTrends...Deluje, neglede na vrsto in verzijo zemljevidov in ni potrebe po ponovni večkratni vožnji na isti relaciji, da si karkoli zapomni, kadar se menja verzija zemljevida.
Kot je že bilo ugotovljeno, je po modifikaciji potrebno še marsikaj ročno odstranit,kar je ostalo od 37xx in glede na to, da me večkrat kontaktirajo tisti, ki delajo predelavo, potem kmalu ugotovimo, da še vedno nameščajo lifetime od 37xx, kar je pa narobe. Zemljevidi in dodatki za nuvi 37xx in 34xx se veliko razlikujejo. In če po modifikaciji iz 37xx v 34xx ne bo na napravi pravih fajlov in pobrisano, kar se mora pobrisat od 37xx, potem nastanejo problemi. Načeloma Evropa dela, tudi vodenuje dela, ampak to ni to.