Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hvala obema za odgovor. Se ena malenkost me zanima: ce ne uporabljam zvocnega upravljanja in traffic trends/my trends se mi verjetno ni potrebno ubadati z namescanjem teh dodatkov ?
KSZ... Lifetime update sem naredil kar na SD kartico in tam mi je seveda naredilo tudi direktorij .System z gmaptz.img in SID datotekami. Zaenkrat sem vsebino .System premaknil na napravo. Zanima pa me ali lahko te datoteke pustim kar na SD kartici, jih bo nuvi nasel ?
Citat: Uporabnik janezpesec pravi:
KSZ... Lifetime update sem naredil kar na SD kartico in tam mi je seveda naredilo tudi direktorij .System z gmaptz.img in SID datotekami.
Meni je ponudo obe možnosti prenos na navigacijo samo ali pa na pc ali navigacijo + pc
Tako da sem si v mapsoucu izbral želene mape in prenesel v samo nacigacijo oziroma na sdkartico
Zakaj mi preko Garmin Lifetime Updater potegne dol karto, potem pa ne dovoli namestitve na napravo. Pravi da je premalo pomnilnika na napravi (čeprav je več kot 3 GB fraj) in ponuja SD kartico oziroma delne zemljevide evrope? Prejšnjo CN (gmapprom.img) sem iz naprave zbrisal - backup na rač.
Nisi napisal katerega nuvija imaš.
če imaš novejšo serijo potem je tu zraven še mapa ASR,ki je velika čez 1Gb in ostale datoteke,ki ti potem zapolnijo ta prostor.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.