Čista =BA

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.079
5.653
113
Moram rect da orade za zajtrk pa se nisem jedel
smile-1.gif


Sicer nisem tak purist orade ...so kupljene....pravtako je kupljena travica za aperitiv....in malvazija tudi...

=ba
 
Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Ujet zjutraj polegel se je na gradelo ob 14.05 ob 16.02 je bilo dejanje kremiranja in zadnje poti gotovo.
Edina napaka, danes ni novega, smo moral sam jadranske lignje žret
Zadnič kolega lovi v Blejskem jezeru ribice za mačka. Ujame nekaj malega, vleče ven in se od nekod pojavi ščuka, ki požre ujeto ribo. Mi pa nato ščuko
evil.gif

2,4kilce
unnamed.jpg
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Lepa, ščuka je že dolgo v planu mam pa idejo, da bo trba kakšen šnicl tune pojest, jih je preveč. Drek delajo, mamo skoz sam en begajne. Jutri u planu malca zobatec, palamid, šnjurov in ostalega sranja je preveč.
Bela riba, pa magari zjutraj za zajtek kantar v belem vinu zraven pa malo kalamarov je bolje kot pa modro
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.079
5.653
113
Pa travarco prej da pol dahnes v gredelo pa takoj zažari.... =bemti
smile-1.gif
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ni alkota, sej veš vera prepoveduje kamelči, za oglje razžaret raje prdnem. Je pa =BA ker nas tune zajebavajo pa delfini, moramo skoz stran od njih vozit, ker je sranja res preveč v vodi.
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.079
5.653
113
Eh komplicirate... Palico dinamita u morje pa bo i tune i delfina na raznju
smile-1.gif
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Če bi mi pasal delfin kupiš konzarvo rio mare kvazi tune in ješ. Je bolj gušt tkole za zajtrk lignje na žaru vase metat
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Evo konc =be, uplenili 4 kose vse isto kot iz akvarija, kolega je prispeval še enega malo večjega cca 6 kil.
Da ne dogovezimo:
Torej pekli cvrli malicali pardon žrli v več opcijah.
En prvi na slikah zgoraj. Klasični gril oglje peka kot navedeno.
Drugi tisti največji, zato ker so nam sesuli gradelo, ki je imela kapaciteto tudi za take zverine sem sfiletiral glava in kosti v ribjo juho uno ta gorenjsko verzijo. Malo korenčka malo čebule tri stroke česna ostanki ribe par zrnc popra, lovor, vejica rožmarina dve rezini limone. Voda in dva deci vina. Kuhamo do vretja nato še 20 minut. Juho odcedimo, meso otrebimo od kosti korenček in zelenjavo razrežemo na drobno. Za prikuho riž. Sol poper po potrebi in željah.
Ostali del ribe pa klasično na ponev na hitro popečemo priloga po želji.
Tretji zob je končal kot semi lešada. U bistvu kuhan v lastnem soku z malo olivnega olja soljen nežno. Čas kuhopeke, delano je bilo na gradeli riba zavita v alifolijo za 3,5 kile žive vage 1 ura 10 minut. Ta mi je po okusu najbolj prijeten. Nežno kuhan čist ribji okus pri postrežbi samo malo olivnega olja priloga pa je bila kuhan krompir z maslom in malo česna ter paradižnikova solata.
Tako malo za slince blo je fajn dej pa delat za ene dva mesca.
 

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Mah, kaj mi delaš "zazubice". Juh... iz katerega dela Jadrana pa so??? Jaz bi tudi.
Drugače pa delaš enako kot moj ata, posledično pa tudi jaz.
Uživaj v ribah
smile-1.gif