Cimirotič spet raztura

B81

22. jul 2007
37.707
10.970
113
Saj zato ni problema, če gre na modno revijo...
grin1.gif

Kaj pa vem, največ straha je, če gre v kako domačo gostilno...
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
kaj pa ko je bil zdaj po tv, ful presenečen da njemu ko je z ljubljane v lendavi pravijo cigan

hysterical-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Naši mediji pa iz takšnega nepismenca naredijo turbozvezdo. Zraven ne manjkajo murki, jurki in ostalo smeæe....

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
to si zasledil v zadnji Lady
sprasujem se.gif

Sportske Novosti
grims-1.gif

pa kaj ma veze koliko je kdo izobražen in koliko ima denarja, če je pa srečen da lahko počne v življenju to kar ga veseli, pri tem pa še zasluži več kot pa nekdo z diplomo (nekateri pa kupljeno šolo, v kopru?)
smirk-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ne berem teh tračev. Zvedel sem od neke osebe.

Sicer pa sem videl prejšnji teden cimeta, na črpalki na šmartinki. Je sedel v razmajani reno petki z enim fizikalcem..., ko sem šel mimo, pa sem videl, da si z dlanjo prekriva obraz, da se ga ne bi videlo. Zato k je "celebrity" ali zato, ker mu je bilo nerodno?
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Je sedel v razmajani reno petki z enim fizikalcem..., ko sem šel mimo, pa sem videl, da si z dlanjo prekriva obraz, da se ga ne bi videlo. Zato k je "celebrity" ali zato, ker mu je bilo nerodno?
wink-1.gif

Oboje. + ker je bedak, ki misli da če igra za Olimpijo mora voziti ne vem kakšen avto za 100k. To mislijo samo naši fuzbalerji, mi pa vemo kakšna so stanja pri nas in me sploh nebi čudilo če bi se vsi prevažali s trideset let starimi škodami.

Rooney se je 2 leti vozil s Ford KA. Sicer sponzorski avto, ampak ker mu denarja ravno ne manjka, bi lahko tudi rekel, j**** se vi in vaša jajca, grem jaz raje s svojim Bimmerjem.