Ciganska svatba v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
S čem se eni obremenjujete, to niso oni krivi to je kriv sistem k ne zna zaračunat takega pederisanja.
Tud sam sm si dons zaslužu kazn k sm pred pediatrično pustu avto in 4 žmigavci naj bi rešl moje parkiranje, pa če bi me cepl 200€ tega nebi nikoli več naredu - priznam!
Še 1X Sistem je kriv in nihče drug PEACE
wink-1.gif

Ne se jebat, da niso oni krivi. Zakaj pa ves ostal folk ne parkira sredi ceste? Sistem je za vse enak, sam eni ga pa izkoriščajo, ker nimajo osnovne kulture.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.358
3.046
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Potem se (glede na osebne izkušnje) strinjaš, da je nesprejemljivo soditi ljudi po zunanjem videzu? In iz tega, če ima Cigan Ferrarija, ne gre sklepati, da je bil denar zanj ukraden, ker tega enostavno ne veš.

Saj ne trdim tega. Čeprav priznam, da dvomim v popolnoma poštene posle, lahko pa se tudi motim. Edino kar me močno moti je njihovo obnašanje in mentalita, s tem se ne morem sprijaznit in pika!

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Glej, tvoj problem (in problem še marsikoga drugega na tem forumu) je, da si rasist in ksenofob: če bi imeli vidoposnetek Slovenčka, ki parkira sredi cest, misliš da bi bluzil tu o tem, kako Slovenčki ne upoštevajo zakonov in podobno sranje? Ali kdo v temi o pacientih, ki parkirajo na parkirnih prostorih za invalide, napišejo kaj takšnega? Ne - če je parkiran BMW, napišejo 'zihr je čefur', če je Mercedez 'zihr je šipac', če je parkiran pa Golf, narodno vozilo Slovencev, je pa 'zihr Bosanc' itd. Pač nimate blage veze o logiki in znanosti.

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Citat:
Potem se (glede na osebne izkušnje) strinjaš, da je nesprejemljivo soditi ljudi po zunanjem videzu? In iz tega, če ima Cigan Ferrarija, ne gre sklepati, da je bil denar zanj ukraden, ker tega enostavno ne veš.

dej ne prodaji buč!
uf-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Na forumu imaš uporabnik (shabana), ki te ljudi pozna. Seveda pa lahko ostaneš v svoji mali škatljici, kjer je življenje zelo preprosto in zelo črno belo.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ja, razlike so med normalnimi ljudmi, ki uporabljajo logiko, in homofobi, ksenofobi in rasisti. Tu zagotove so razlike.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Čeprav priznam, da dvomim v popolnoma poštene posle, lahko pa se tudi motim.
In dvomiš zato, ker živiš v družbi, kjer so 'pečeni' ljudje ponavadi lopovi. V času študija sem delal na 24ur.com in mi je zelo jasno, kako poteka oblikovanje javnega mnenja: če smo imeli na lagerju novico tipa '28-letni drogeraš Janez Novak posilil 17-letnico', zadeve, ali nismo objavili, ali pa smo jo porinili nekam zadaj med ostale novice. Če pa smo na drugi strani imeli novico 'Ðevad Bajraktari iz Jesenic pretepel svojo ženo', no to pa sodi na naslovnico. In ko 25x na front pagu objaviš novico, da je Ðevad posiljevalec in kriminalec, in recimo 5x, da je kriminalec Janez, no, you get the rest. Z realnostjo pa to nima nobene veze.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
prodajalci bi se mogl obnasat tko, kokr da bo vsaka stranka nekaj kupila. ce jim to ni vsec, nej menjajo poklic...

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
to kar ti KRAVA pišeš ni logično že z njihovo mentaliteto, običaji!
Tako da še enkrat....hušššššššš

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Seveda - če skupino ljudi ekonomsko marginaliziraš (zavoljo rasizma), bo med njimi procentualno več kriminalcev, pri čemer termin kriminalec definira nemarginalizirana večina.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.358
3.046
113
Lublana
Obišči stran
Citat:

In dvomiš zato, ker živiš v družbi, kjer so 'pečeni' ljudje ponavadi lopovi.

NE! Nimaš pojma! Dvomim v njihovo poštenost zaradi njihovega obnašanja. In prav tako se mi gabijo slovenci, ki se tako obnašajo ali celo še slabše in žal jih ni malo!!

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Glej, tvoj problem (in problem še marsikoga drugega na tem forumu) je, da si rasist in ksenofob: če bi imeli vidoposnetek Slovenčka, ki parkira sredi cest, misliš da bi bluzil tu o tem, kako Slovenčki ne upoštevajo zakonov in podobno sranje? Ali kdo v temi o pacientih, ki parkirajo na parkirnih prostorih za invalide, napišejo kaj takšnega? Ne - če je parkiran BMW, napišejo 'zihr je čefur', če je Mercedez 'zihr je šipac', če je parkiran pa Golf, narodno vozilo Slovencev, je pa 'zihr Bosanc' itd. Pač nimate blage veze o logiki in znanosti.

A ti sploh bereš na kaj odgovarjaš? Če je sam potrdil, da to delajo, samo da niso oni krivi, ampak sistem, ker jih ne udari po buči. Kaj tebi ni jasno? In točno na to sem jaz odgovarjal, ker jih zagovarja pri tem početju, torej sploh ni debata o tem a je tam parkiral slovenček al cigan, ampak kako cigan to svoje dejanje opravičuje.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Meni se zdi, da je tu v prvi vrsti prisotno nastopaštvo. Že če gledamo tisto poroko ... Taki bogatuni pa mečejo bankovce za 20, 50€. Kdor ima dostop do keša, bo šel na banko po 5 jurijev in metal okoli 500tke. Vsak od nas gre lahko na banko, dvigne 500€ v bankovcih po 20 in se dela glavnega carja. Sicer pa jih imamo tudi v našem kraju ... Kar se avtov tiče, imajo svega in svašta, a kaj, ko ima vsak avto drugačne tablice - en nemške, drug zagrebške, tretji ljubljanske ... Pa tudi ko gledam slike po facebooku, ko objavljajo slike raznih Gucci torbic, hudih ur .. vse deluje nek fejk. So pa izgleda zelo podjetni in tudi drugače niso kaki problematični ali slabi ljudje - pač normalna družina, ki izstopa predvsem po dobrih avtomobilih.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.