Ciganska svatba v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
A kant za ločevanje odpadkov pred bajto (razen bio) pa nimajo al je tolk stara slika?

brezhibno

Pripravnik
3. jan 2012
228
23
18
Tudi sam nimam nič proti njim, dokler ne pokažejo svojega nezrelega,nečloveškega obnašanja in ponašanja. Zakaj je treba npr. parkirat na pločniku oz. na placu za dostavo če imaš 10 metrov stran prazno parkirišče, kjer parkirajo vsi normalni ljudje. Zakaj tebi ni potrebno plačati pijače in more natakar za tabo pritečt če lahko poračuna itd itd.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.358
3.046
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:

Sam ne vem kaj ene moti njihov način lajfa, so se pač znajdl. Majo svoj način lajfa in mene to ne moti.
Nasprotno - men so zanimivi, imam kolega ki je rom in je dečko 1A (ni iz te grupe) in ne vem zakaj ene toliko motijo.

Ma daj no kaj se sprenevedaš. Mene ne moti, če se človek znajde in dobro zasluži, če je vse pošteno. Nikomur ne zavidam denarja še manj pa neke ferrarije inpd. Tudi način lajfa me ne moti dokler se tega ne vsiljuje na kakršenkoli način. In nikakor ne morem imeti dobrega mnenja o človeku, ki redno pušča svoj avto na cesti samo zato, ker je prepričan, da je on nad vsemi in mu je zaradi tega to dovoljeno. Taka "kultura" se mi gabi. Zdaj mi pa ti povej zakaj me tako obnašanje nebi smelo motit? Kaj imaš proti meni in ostalimi, ki nočemo živeti po cigansko?
Za konec bom pa rekel še, da me boš zelo težko prepričal, da je njihov edini greh samo napačno parkiranje.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
S čem se eni obremenjujete, to niso oni krivi to je kriv sistem k ne zna zaračunat takega pederisanja.
Tud sam sm si dons zaslužu kazn k sm pred pediatrično pustu avto in 4 žmigavci naj bi rešl moje parkiranje, pa če bi me cepl 200€ tega nebi nikoli več naredu - priznam!
Še 1X Sistem je kriv in nihče drug PEACE
wink-1.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Se strinjam, samo mene motijo osebe ki sovražijo nekoga ki ima več kot on ali pa zato ker je ožgan!

Pazi, greva z kolegom v Porshe in gledava S5 v salonu. Pa naju pogleda prodajalc pa vid kolega ki je ožgan
pa reče iza mize: Če vas kaj zanima kr sm pridta pa vama bom povedu
13.gif

Avto za 75.000€ pa ni hotu vstat in priti do naju
rolleyes-1.gif
Uganeš zakaj?

BTW: I`m OFF - Ne da se mi več
pozdrav.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.358
3.046
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
S čem se eni obremenjujete, to niso oni krivi to je kriv sistem k ne zna zaračunat takega pederisanja.
Tud sam sm si dons zaslužu kazn k sm pred pediatrično pustu avto in 4 žmigavci naj bi rešl moje parkiranje, pa če bi me cepl 200€ tega nebi nikoli več naredu - priznam!
Še 1X Sistem je kriv in nihče drug PEACE
wink-1.gif

Se strinjam! Živimo v Ciganistanu, saj sem že na začetku povedal, da se jaz v tej državi počutim neprilagojenega tujca.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Valda ja - folk, ki na podlagi kožnega pigmenta določa značajske lastnosti celotni skupini ljudi, vi ste pa znanstveniki, kajne?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
No sej za avtosalone je znano, da ljudi ocenijo kar skozi okno in se odločijo, če se bodo sploh vstali al ne.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Pač mu rečeš, da naj ne bo preveč frajerja in naj pride sem povedat kaj pametnega, ker nazadnje, ko si pogledal je on še vedno prodajalec. Pa če res kupuješ ali ne.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Se strinjam, samo mene motijo osebe ki sovražijo nekoga ki ima več kot on ali pa zato ker je ožgan!

Pazi, greva z kolegom v Porshe in gledava S5 v salonu. Pa naju pogleda prodajalc pa vid kolega ki je ožgan
13.gif

rolleyes-1.gif
Uganeš zakaj?

BTW: I`m OFF - Ne da se mi več
pozdrav.gif

Ja klinc, nisi po standardih, ni treba bit zdej jezen ce te nekdo oceni na prvi uc in te ne jemle resno k gledas avto za 75Keur, pac vemo da je filmska scena ko pride nek povprecnez gledat ferarija in ga potem tudi skesira in tak prodajalec zvisi samo filmska scena.

Torej isto kot za cigota, ce velja ze generacije kaj cigo je in kaj ni, se jest zaradi morebitnih slucajnih primerov nekega postenega biznisa ne mislim spreobrnit, sicer pa isto prekleto dvomim da so ta posla cista.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
pač ni čist tko. znanc je skesiru novo bmw 5ko, pa ker pac ga niso jebal v enem salonu je sou v druzga...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Valda ja - folk, ki na podlagi kožnega pigmenta določa značajske lastnosti celotni skupini ljudi, vi ste pa znanstveniki, kajne?

A boš rekel, da ni značajskih razlik med narodi?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Seveda ni nobenih razlik - narod je umetna tvorba, ki temelji v največji meri na jeziku. Razlike med posamezniki pa so plod okolja in genetike.

Kar se tiče rase:

http://scienceblogs.com/gregladen/2011/12/26/the-argument-that-different-ra-1/

There may be a small component of intelligence that is inherited, but it seems to be swamped by other factors. The insistence that genes determine intelligence and that these genes are divided up in our species by groups that are often defined racially is usually misguided, and is scientifically wrong.

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
pač ni čist tko. znanc je skesiru novo bmw 5ko, pa ker pac ga niso jebal v enem salonu je sou v druzga...

Ja sam stem ni nobenmu obrnil svet na glavo, noben prodajalc se ne obnasa vedno isto do vseh strank, pa je to zaradi ocenjevanja, mogoce zarad prevec dela, ali pa zato ker mu zena ni dala, to je sam visok ego tistega ki v trenutku hoce porabit svoj denar in se ima za polboga in pricakuje da vsi vedo da ima denar v toslu, ker pa niso pac jasnovidci gre nadrkan do drugega prodajalca in se po vsej vrjetnosti se skaslja o neljubem dogodku pri drugemu prodajalcu in potem so vsi zadovoljni.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.358
3.046
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:

13.gif

rolleyes-1.gif
Uganeš zakaj?

Sem že rekel, da me ne niti slučajno ne moti, če ima kdo več od mene. Sicer pa sploh ne morem vedeti kdo ima več od mene. Kaj, če vidim nekoga s ferrarijem to takoj pomeni, da ima več, kot jaz? Ne razumem kakšna je to logika!? Kaj ima več? Upam stavit, da imam jaz marsikaj česar on nima. Pa kaj? To primerjanje avtomobilov in kdo ima več denarja je res bolano in mislim, da to naprej mečejo ponavadi tisti, ki so obsedeni z denarjem in resnično zavidajo vsakemu, ki ima kaj dražjega.

Na tvojo prigodo iz avto salona ti pa jaz lahko povem, da so za mano v navadnih trgovinah kar nekajkrat hodili varnostniki in pazili, da nebi kaj v žepe tlačil in podobne zgodbe.., pa v uradnem Chryslerjevem salonu so me precej dolgo ignorirali čeprav sem bil edini za pultom in hotel kupiti njihove dele po zlatarskih cenah... celo, ko sem službeno prvič prišel v en Mercator me je ena prodajalka obtožila da sem tisti, ki pri njih stalno krade... vse samo zaradi mojega izgleda, tak, da ne mi bluzit o nekih krivicah.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Potem se (glede na osebne izkušnje) strinjaš, da je nesprejemljivo soditi ljudi po zunanjem videzu? In iz tega, če ima Cigan Ferrarija, ne gre sklepati, da je bil denar zanj ukraden, ker tega enostavno ne veš.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.