Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa kje si pandur..sem že pomislil, da so vam ukinili net.
za bit
nagradno vprašanje za kilo marička
kdo ga zdej guzi
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa kje si pandur..sem že pomislil, da so vam ukinili net.
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Tudi nam marinčkovi niso bili nič posebenega. So tudi preslani. Smo jedli že boljše in to ne le ene. Glede na vso hvalo smo pač pričakovali več.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Marinček bo pred mesarijo postavil mesomat. Tako, da bodo čevapi na voljo ob vsaki uri.
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Malo svinjarije pa mora bit zraven - tko za gušt in piko na i
A si ti vsakič roke umiješ ko daš denar iz ali v roko?
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
tudi mi sprobali lidlove in so preslani in ker jih pečemo v pečici na peki papirju, so spustili enkrat več tekočine kot hoferjevi in verjetno zato tudi bolj suhi kot hoferjevi, ki so zaenkrat bolj dobri in sočni
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
Preslani? Jaz bolj slanih še nisem jedel. Sicer so kar sočni in lahko čevap lepo upogneš, ne da bi se zlomil kot deska, ampak saaaaaaaaaama sol.... fuj. Nikoli več
Viš to mi je zanimivo. Sam si zelo malo solim stvari, raje premalo, tud pomfrija doma recimo si ne solim. Pa mi teli čevapi niso bli preslani...