čevapi, pleske, vakumirano, trgovina

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa kje si pandur..sem že pomislil, da so vam ukinili net.

hysterical-1.gif

za bit

nagradno vprašanje za kilo marička

kdo ga zdej guzi
 

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Tudi nam marinčkovi niso bili nič posebenega. So tudi preslani. Smo jedli že boljše in to ne le ene. Glede na vso hvalo smo pač pričakovali več.

Ah glej, to bo vecna polemika, od teh pakiranih je dosti takih po nasem receptu, kar pomeni dost svinjine notri in le ta ima sladkast in mocan okus, ali pa kaksni podobni drugacni okusi in to je to kar razdeljuje, pa saj nima veze, vsakemu svoje.
Jest jih hvalim samo zato ker so dobri in skoraj enaki tistim ki jih mojstri od dol pecejo v znanih placih po Ljubljani, katere vecina ljudi tudi vedno hvalijo, ker naj bi le kot taki bili pravi cevapi od dol.

Raje jih tudi od mesarja vzamem, kot od fabrke ki vedno neke ojacevalce in nevem kaj se mesa zraven.
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Super, moram komentirati, da mi ni všeč kako reže meso ob enem ti pa zraven poračuna z umazanimi bankovci in kovanci. Edini minus Marinčka.
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.654
113
Pr men je dala vrečko na roko...oz tko obrne vrečko na zunanjo stran pa prime robo pa zaguli na notranjo stran tko da gre...
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ne vem, nimam takšnih izkušenj, ko sem čakal, da pridem na vrsto, sem ga prav opazoval in je računal ter izbiral meso. Še posebej takrat, ko je moral kaj narezati.
 

gorazdo

Pripravnik
6. avg 2007
323
1
18
Ljubljana
Včerajšnji Lidlovi so bili (vsaj meni) preslani; pol manj soli, pa bi bilo odlično.
Marinčkova lepinja in kajmak sta bila 1a.
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Malo svinjarije pa mora bit zraven - tko za gušt in piko na i
cheer.gif

A si ti vsakič roke umiješ ko daš denar iz ali v roko?

Sigurno se ne dotikam sveže fasunge- Roke redno in vestno umivam, glede na to kakšni pujsi obstajajo.
 

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
tudi mi sprobali lidlove in so preslani in ker jih pečemo v pečici na peki papirju, so spustili enkrat več tekočine kot hoferjevi in verjetno zato tudi bolj suhi kot hoferjevi, ki so zaenkrat bolj dobri in sočni
 

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
tudi mi sprobali lidlove in so preslani in ker jih pečemo v pečici na peki papirju, so spustili enkrat več tekočine kot hoferjevi in verjetno zato tudi bolj suhi kot hoferjevi, ki so zaenkrat bolj dobri in sočni

Preslani? Jaz bolj slanih še nisem jedel. Sicer so kar sočni in lahko čevap lepo upogneš, ne da bi se zlomil kot deska, ampak saaaaaaaaaama sol.... fuj. Nikoli več
crazy1.gif
 

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:


Preslani? Jaz bolj slanih še nisem jedel. Sicer so kar sočni in lahko čevap lepo upogneš, ne da bi se zlomil kot deska, ampak saaaaaaaaaama sol.... fuj. Nikoli več
crazy1.gif


Viš to mi je zanimivo. Sam si zelo malo solim stvari, raje premalo, tud pomfrija doma recimo si ne solim. Pa mi teli čevapi niso bli preslani...