čevapi, pleske, vakumirano, trgovina

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
matr ste se pa razpisali kaj ko bi kdo se lotil kake diplomske naloge o čevapih, ste cel doktorat naredil
grin1.gif

LIDL čevapi, res kljub temu, da vse solim - preslani
drugač pa precej bolje kak fajn kos mesa na roštilj k pa te lulčke
grin1.gif

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
velikokrat smo že jedli hoferjeve, ki smo jih začeli jemat ravno zaradi pohval na alterju in vedno so enako dobri. S peko pa prav nič dela in čiščenja - peko papir v pekač in v dobro zagreti pečici v kateri je že tudi papir, ventilator na 200 stopinj in 20 min, pa so tako lepo pečeni in sočni in nič jih ni treba obračat in zame so okusnejši od vseh mogočih griljenj. mljassssk in tako imate exspres piknik, 10 evrov, 25 min in že lahko jeste + dobro pivo

pimp

Pripravnik
30. jun 2011
761
0
16
49
Obišči stran
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
ventilator na 200 stopinj in 20 min, pa so tako lepo pečeni in sočni in nič jih ni treba obračat in zame so okusnejši od vseh mogočih griljenj .

Ti pa res nisi normaln!
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
težko vprašanje..zakaj?

ker ga naredim komaj zase. prodajal ne bi, če pa si za investicijo v surovino..sem za..nazadnje sem se nekaj menil s starši, d akupimo nekaj litrov mleka, domačega, po 30 centov in naredimo porcijo.

plan bi bil, če te zanima..nakup 40 litrov mleka..od kmeta po 'zastonj', v etapah se naredi kajmak in iz mleka 'srbski sir' oz 'mladi sir'..al pa..puding za pol alterja.

torej vhodna surovina za kajmak je mleko..za kilco kajmaka rabimo..enih..20l mleka..mogoče manj..ne štejem. mi smo porabniki 1.2 na dan, ampak sme in tja mi poberejo polizdelek..in ga ne uspem pripravit dovolj. kupit mleko in vrzt stran..mi ne gre

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
bemti, se nisem samaru okusnih cevapu iz katerkoli stacune.

Marinckovi so bili se najboljs, je bil pa pek za en quratz.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
kaj je pimp, si že sprobal tako pečt, da si tako pameten
Me pa res zanima, kakšni so čevapčiči iz pečice, pečeni na peki papirju. Mogoče bom raskiral en paket in ga spekel na tvoj način.
Mi je tečno samo za nas laufat žar.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.654
113
Ste me zrajcal z Hoferjevimi....sem jih dans nabavu
smile-1.gif

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
gretzki, samo najprej 5 min zagrej pečico in papir mora bit že not, zato jih potem ne rabiš obračat in po 20 min si boste prste oblizovalo, hehe, žena pa bo še bolj vesela, ker ne bo nobenega čiščenja

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
467
27
28
44
MB
kakšen pekač uprabiš? je vseeno ali je boljše nizki? če še dam pečt krompir zraven (oni zmrznjen na krhlje narezan, že predhodno obdelan) se bojo vseeno lepo spekli ne?