čevapi, pleske, vakumirano, trgovina

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.654
113
Men pa ravno obratno...leskovački niso nič special.......nek okus po čebuli je v mesu.....ne prenesem "postane" oz iodležane čebule kjerkol
frown-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mesarija lači al neki tazga je bila v lecrecu..odlični goveji čevapi..sam sem jih 'nabasal' sam dvakrat..na netu pa ne najdem nič pametnega..pakiranje enostavno an stiropor, čez folija, pa ena etiketa z govejo glavo gor..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Tudi jaz nisem zadovoljen s hofer 100% govejimi, so tisti iz mešanega mesa bistveno boljši.

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Ave SARAJEVSKI so najboljši!
Drugače sem pa zadnjič kupila v Tušu v mesnici narejene pr njih.
Perfektni vam povem!

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
moj ima rajše zraven lutenico namesto ajvarja!
Drugače so mi pa najbolj všeč uni makedonski ajverji.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Kaj je zdaj s temi leskovackimi cevapcici, ali jih trgovine premalo narocajo ali pa jih Ave ne
dohaja delat, vikend pred vrati in jih ni nikjer za dobit.
uf-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Evo nabavil za cez vikend AVE sarajevske cevapcice(leskovacke niso mel, al je to eno in isto?) pa da vidm kaksni bodo. So pa dragi nekaj cez 4eur za 450g(torej kila stane nekaj cez 8eur) medtem ko so pri opevanem mesarju iz moje strani ki naj bi veljal celo za dragega, 8eur 12xxg ki jih je v paketu.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jaz imam za jutri eno škatlo Marinčkovih čevapov, bom poročal, če so še tako dobri kot do zdaj. Je pa v mesnici kar gužva, očitno se sezona roštiljanja že začenja. Sem se že ustrašil, da bom ostal brez (ob desetih dopoldan je bilo pred mano v vrsti 5 ljudi), ampak jih je pomočnik le prinesel "iz delavnice". Niso dragi, kilogram stane 6,4 EUR.
Sem pa danes na vrtec pikniku jedel enake čevape, pa jih je tip na litoželezni plošči tako zakuril, da so bili popolnoma zogleneli in zato zanič.
jezen.gif

Mzi

Pripravnik
2. nov 2010
111
1
18
Moram povedat,da so mi res dobri čevapi iz hoferja tisti kakovost iz slovenije okus podeželja. Kakšen mesec nazaj se jih prvič kupil in moram povedati,da nisem pričakoval nič posebnega so me pa zelo pozitivno presentili. Niso se izsušili in tud okus je super kdo pa jih za njih dela pa ne vem.
http://www.hofer.si/si/html/product_range/2744_15417.htm

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Jaz imam za jutri eno škatlo Marinčkovih čevapov, bom poročal, če so še tako dobri kot do zdaj.

So, mal je pa tudi varijacij kdaj vrjetno.

Aha torej vidim da sarajevski ni isto kot leskovacki, bom mogu se to kupt.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Jaz imam za jutri eno škatlo Marinčkovih čevapov, bom poročal, če so še tako dobri kot do zdaj.
Poročam, da so omenjeni čevapi za moj okus še vedno prva izbira. Jedli smo jih za kosilo, ker pa jih je ostalo še nekaj, smo jih spekli še za večerjo. Ostal ni niti eden.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Jutr povabljen na en piknik, menda se bodo pekle Marnčkove dobrote... Poročam....
Btw., od pira bo pa Laško...bljak...laško club....bruuuuuuhhhhhhhhhh
crazy1.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Btw., od pira bo pa Laško...bljak...laško club....bruuuuuuhhhhhhhhhh
crazy1.gif
Jaz osebno raje pijem najcenejše pivo iz Lidla/Hoferja/Eurospina kot pa Laško ali Union. Laško mi je še za odtenek slabše. Bemti nacionalni interes.
jezen.gif