Hja, ko oren useka in jo na kamnu precvika na obeh bokih, kolikore vem, mleko ne pomaga prav dosti. Pri navadni pač not poorinem novo zračnico, če ni bok preveč sesut je OK za do doma (doslej je bilo še vsakič). Bom takole rekel: mi je moj mehanik, ki mu 100% zaupam, ker vem kakšne izkušnje in znanje ima, svetoval, da ne.Zakaj bi gumo snemal ?
Oz. A veliko gum znucaš, pretrgaš na sezono ?
Ko imaš 1x tubles narejen , lahko tudi skozi ventlčkovo odprtino filaš, kontroliraš(z nekaj pripomički in ustezno tekočino).....nobene svinjarije.
Ne, niso za 10 . Za 10 jih bom zdaj probal, tele so bile kar lepo 25 in več (Tubolito, Conti, ...)., kot vidiš sjtv še vedno grunta zakaj mu zračnice za 10€ puščajo, in kot kaže bo pri tem ostal ker mu je to najboljša varianta.
Hja, ko oren useka in jo na kamnu precvika na obeh bokih, kolikore vem, mleko ne pomaga prav dosti. Pri navadni pač not poorinem novo zračnico, če ni bok preveč sesut je OK za do doma (doslej je bilo še vsakič).
Koliko spusti tubles sam od sebe je odvisno od plašča(poroznost, nekateri plašči so precej nagnjeni k temu in zgledajo kot bi se potili ---jaz sicer še nimam take izkušnje ) , tekočine..Evo, sprednja guma z lanskim mlekcem na mtb, v enem tednu spusti na 0.5 bar. Po dveh urah vožnje pa praktično nič.
Zračnice na drugem mtb spustijo toliko v dveh mesecih.
Rdeče lateks zračnice na cestnem tudi spustijo skoraj do praznega.
To so plašči, ki v osnovi niso tubles. Conti so bli taki včasih. Z enim sem obupal, ker ni blo šanse, da tisto cedilo zadihtaš. Z švalbe nisem mel nikoli problrmov.Koliko spusti tubles sam od sebe je odvisno od plašča(poroznost, nekateri plašči so precej nagnjeni k temu in zgledajo kot bi se potili ---jaz sicer še nimam take izkušnje ) , tekočine..
Letos nisem še bil na cestnem kjer imam tubles,ampak glede na spomin, ne vem če pade za 1bar v 14 dneh(pumpam recimo na 4).Bom malo preveril pa poročam.
Poglej priponko 97297
kako misliš "niso v osnovi ", če na njih piše, da so naj bi bili al kako.... ?To so plašči, ki v osnovi niso tubles. Conti so bli taki včasih. Z enim sem obupal, ker ni blo šanse, da tisto cedilo zadihtaš. Z švalbe nisem mel nikoli problrmov.
Evo, poročam:Koliko spusti tubles sam od sebe je odvisno od plašča(poroznost, nekateri plašči so precej nagnjeni k temu in zgledajo kot bi se potili ---jaz sicer še nimam take izkušnje ) , tekočine..
Letos nisem še bil na cestnem kjer imam tubles,ampak glede na spomin, ne vem če pade za 1bar v 14 dneh(pumpam recimo na 4).Bom malo preveril pa poročam.
Poglej priponko 97297