Čestitke policiji za zaseg MB CL500

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Seveda, ampak vsi ne razmišljajo tako in prav tako ni v nobenem zakonu zapisano da je posoja avtomobila prepovedana...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Noben ne trdi, da je izposoja prepovedana. Vendar samo lastništvo avtomobila prinaša tudi odgovornost. Med ostalim, komu se ga posoja, oz. daje v uporabo.
wink-1.gif

Ogo

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
KSZ

Mene pa zanima od kje temu cigomirju, ki je sele dobro presegel 20, dovoli voziti vozilo, ki presega ceno cetrt milijona evrov?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Fant je zagotovo sposoben podjetnik, ki ni rad pod medijskimi žarometi. Nič posebnega, tudi Mirko Tuš nima rad medijske pozornosti, še posebej, ko se skuša dotakniti njegove "zasebnosti".

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Skoda, ker niso se njega popokali, imeli so vso pravico, da storijo kaj taksnega. Jaz si kupim malo boljsi avto in me soseda sprasuje, cuj si ti na lotu zadel, mali supak pa vozi avto, ki gladko presega ceno marsikaterega stanovanja plus to da ustvarja sranje po Dezeli tej. Adijo Slovenija.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Hehe ok že dobro, morda sem bil preveč očiten, oprosti, ampak res mi ni bilo všeč kako so obravnavali sina in ja še nekaj je, pri transportu so okrušili mojo 20 colsko felno....

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja odgovornost da če ti razbije avtomobil da se lahko je***
smile-1.gif

Ne bo povsem držalo. Če si zavestno posodil avto neodgovornemu pijancu, si soodgovoren, tako kazensko, kot odškodninsko.

Če povzročitelja niso mogli izslediti, si avtomatsko v polni meri odgovoren ti kot lastnik. Lahko se sicer trudiš izpodbijati odgovornost, vendar brez dokazov, da ti je nekdo ukradel avtomobil ali da je nesrečo povzročila oseba X, ki si ji avto posodil v dobri veri, bo reč zelo jebena.
Z lastnino ne prihajajo samo veselje in dobrobiti, prihaja tudi odgovornost. Avto, hiša, bilokaj. Če ledena sveča pade na pešca s tvoje hiše, si kriv ti. Zato se je treba posledic lastnine tudi ustrezno zavedati. Pri avtu pač ključe imeti na varnem in ga ne posojati bilokomu.

Ogo

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Seveda ampak kdo bi zavestno dal takšnemu avtomobil? Torej dokazov ni, KO zavržena v primeru če bi te res kak klovn šel ovadit za to.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ni tako enostavno, kot se tebi zdi. Najebeš ga lahko že iz naslova malomarnosti, ker si opustil preverbo kakšni osebi si dal ključe v roke.
V primeru, ko je tata svojemu butastemu, že 20 krat kaznovanemu sinu dal ključe v roke, pa je odgovornost jasna kot beli dan.

Ogo

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Oooo še en ovaduh! Pridi bližje da te štrcnem v školko
cheer.gif

ce bi imel elemente bi jo sedaj ze pisal. In jo tudi bom ce bo treba. In nima veze z nestrpnostjo ali cem drugim. On ve zakaj sem to napisal. Ima vso pravico jamrat, jokat in se pritozevat cez cel svet, policijo in sodstvo. So pa neke meje.

Kam tocno me bos frcnil?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Ni tako enostavno, kot se tebi zdi. Najebeš ga lahko že iz naslova malomarnosti, ker si opustil preverbo kakšni osebi si dal ključe v roke.
V primeru, ko je tata svojemu butastemu, že 20 krat kaznovanemu sinu dal ključe v roke, pa je odgovornost jasna kot beli dan.

Ogo

ja saj, vedno ko greš po rentacar, morš prinest kopijo vseh uradnih dokumentov, ki si jih kadarkoli v življenju držal v rokah
bonk.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ti pa potegnejo kreditno kartico.
wink-1.gif

Pa une papirje, ki si jih dobil v podpis je dobro prebrati. Še posebej mali tisk. In posledice na kreditni kartici, če ...

Ogo

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ja saj, vedno ko greš po rentacar, morš prinest kopijo vseh uradnih dokumentov, ki si jih kadarkoli v življenju držal v rokah
bonk.gif

Splošni pogoji najema vozil

* Minimalna starost voznika 23 let, za kategorije: B,C,D,E,G,I,J,K,M,N
* Veljavno vozniško dovoljenje brez kazenskih točk, ki ga mora imeti voznik vsaj eno leto
* ...

Toliko o rentacar najemu brez papirjev
ne-ne-1.gif

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Ampak je ta problem, da oni ne vejo koliko kazenskih točk ima oseba, katera si sposodi avto.

Oseba, ki si sposodi avto, s svojim podpisom polno odgovarja za točnost navedb
evil.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Še prej pa pobrali čim več denarja direkt s kreditne kartice. Razliko pa na sodniji z izvržbo.
wink-1.gif

Ogo