Citat:
Uporabnik gas pravi:
Moja boljsa polovica se je tudi cepila in bila dva dni mal "bolana", sedaj je pa ok..
Letno v Sloveniji do 1000 ljudi. Da pa letos ni nihče pa ni rečeno, ker to trenutno ni važna informacija in je niti nihče ne daje (tudi ne vem da bi kdo vprašal)Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Hm, v tej jeseni ni kakor vem še nihče. Glavna sezona gripe je čez zimo in takrat je jasno tudi največ komplikacij.
Res da je že malo staro klik vendar vsaj do takrat sploh še niso zaznali sezonske gripe. Zdej v 14tih dnevih pa tudi ni bilo kakšnega izbruha sezonske gripe, da bi bila kakšna večja možnost, da je kdo podlegel.Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Letno v Sloveniji do 1000 ljudi. Da pa letos ni nihče pa ni rečeno, ker to trenutno ni važna informacija in je niti nihče ne daje (tudi ne vem da bi kdo vprašal)Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Hm, v tej jeseni ni kakor vem še nihče. Glavna sezona gripe je čez zimo in takrat je jasno tudi največ komplikacij.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Moja boljsa polovica se je tudi cepila in bila dva dni mal "bolana", sedaj je pa ok..
Enako moja. Zmatrana, malo vročine, mrzlica, zaspana..., po dveh dneh ok.
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
kaj pa ce je trebusna gripa? jaz sem 12 dni nazaj eno noc intenzivno bruhal, 3 dni mel vrocino, samo en dan okoli 38,5°, potem pa nizje
je pa res da so me prvi dan sklepi fejst boleli...
skoraj ne vrjamem da bi bila to h1n1