Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GY UG7+ Made in Germany DOT-max 1 mesec 195/65/15 53 EUR tudi ostale dimenzije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Se strinjam, da 40 eur ni malo. Ampak po drugi strani bi pri lokalcu plačal 30 eur in čakal 2 uri, v katerih lahko zaslužim več kot 10 eur. Lahko pa bi se odpeljal tudi 30 km stran, menjal gume za 20 eur, porabil za 5 eur benza in porabil spet minimalno 2 uriCitat:
Uporabnik Steve pravi:
čisto res, samo point je da 40€ ni niti blizu "ugodno" in se da precej ceneje skozi prit
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
premontažo delam tudi sam doma, pri 4 avtih se to splača. s tem da sem se letos opremildvigalka iz bauhausa 15€,
Citat:
Tudi jaz sem v štartu kupil bau dvigalko, samo če boš pozoren, boš opazil, da vsakič ko dvigneš avto, narediš poškodbo na podvozju (enostavno premajhna naležna površina)...da o stabilnosti ne razpravljam.
Citat:
Tudi jaz sem v štartu kupil bau dvigalko, samo če boš pozoren, boš opazil, da vsakič ko dvigneš avto, narediš poškodbo na podvozju (enostavno premajhna naležna površina)...da o stabilnosti ne razpravljam.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
premontažo delam tudi sam doma, pri 4 avtih se to splača. s tem da sem se letos opremildvigalka iz bauhausa 15€,
Škoda ker si nisi nabavil konkretne dvigalke.
Glede na to da imaš 4 avte...bi se nakup hitro povrnil (jaz sem vzel najboljšo, pa je prišla 130 EUR)...imam pa 3 avte.
-------------------------------------
O temi pa...po prebranem se da sklepati, da me pride menjava 0 EUR in eno dopoldne dela (za 3 avte).
Za ostale pa...fino je da se navaja ali gre za premontažo gum, ki so že na feltnah (dva kompleta felten z dvemi kompleti gum na njih), ali gre za menjavo gum na ene feltne (dva kompleta gum in en komplet felten)..ker je razlika v ceni med tema varainatama kar precejšnja.
Citat:
Uporabnik bisnen pravi:
(Premontaža + centriranje) * 4 kom =
Ljubljana Jakšič center, Cesta dveh cesarjev = 40 €
Nedelica v Prekmurju (precej bolj umirjeno in skrbno) = 20€
Zakaj že? Smo pač namsto obojih 185 test naredili z obojimi 195 (ki so še homolgirane za ta avto).Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat iz testa:
"Z kratek čas se je zataknilo le pri dimenzijah, saj Intese z merami 185/60 R 15 ni bilo na zalogi. Toda tudi to težavo smo odpravili in Modusa obuli v za odtenek širše pnevmatike (195/55 R 15), ki še vedno ustrezajo homologacijskim zahtevam".
razlika med 185/60 R15 in 195/55 R15 je nepomembna....
Citat:
Uporabnik alex3 pravi:
Pri Fiat Kavšek v Ivančni dal 40 eur za premontažo, centriranje in nove ventilčke (15'' lita platišča).
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Mene pa zanima, kateri vulkanizer v okolici Lj, Kranja, Medvode ipd. ma že naprednješo mašino za montažo, da mi sname dol 18" semi slick gume in da gor 18" zimske.
Pri dveh sem že zvisel k španu pa ne bi šel dat 70€.