Cene bencina pri ........

tony

Guru
23. jul 2007
9.827
1.595
113
Now you're just givin' 'em ideas :)

P.S.: Izjemno sem presenečen, da nismo unim Britanskim k*rcem dopustili delat frackinga v Petišovcih... Kako to? Pahor je bil na oblasti, in je za "kazen" celo šel na obisk k kraljici... Mu je žena posodila ene dva, tri jajčnike?

P.P.S.: Takrat se je veliko govorilo o kvazi sodiščih (tiste sorte, na katerih smo menda zmagali v tožbi proti Alstomu v zadevi TEŠ6), zaradi katerih se Kanada ne upa odjebati frackinga na svoji zemlji... Po tem sodeč: koliko nas je zadeva potem stala? Nas sploh niso tožili?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.855
468
83
Lahko kje vidiš aktualne (ažurne) cene v Avstriji? Predvsem me zanima v bližnji okolici okoli mejnega prehoda Šentilj.. ;)

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.962
2.901
113
Kako ni? saj vpišeš kraj Straß in določiš katero gorivo te zanima in dobiš vse aktualne cene okoli.

Sam sem včasih uporabljal ÖAMTC aplikacijo, pa so sedaj tako zakomplicirali, da ne najdem več pump.

Sedaj našel, greš kar na karto in jih kaže - v bistvu bolj preprosto kot prej. :oops1:

raners

Majstr
4. mar 2008
2.855
468
83
Thanks.. Sem bil kaki mesec nazaj gori in so imeli dizl kar cenejši kot pri nas.. Sedaj vidim, da ni take velike razlike..