Cene bencina pri ........

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Meni so bile Hofer pumpe super. Vedno prazne in ni treba hodit v prodajalno, kjer te vedno sprašujejo za njihovo kartico pa še nekaj zraven ponujajo. Potem se nekdo pred tabo spomne da bi karte za koncert kupu pa se prodajalci lovijo kako in kaj, potem jim printer ne dela, naslednji bi rad plin vzel .....
redface-1.gif

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Se strinjam. Pa tudi če ne živiš gor ali imaš največ 20 km od AT črpalke, se ne izplača voziti gor. Kakor smo že mnogokrat ugotavljali.
grims-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Ja kaj pa naj naredim. Naj podpiram to bando pokvarjeno. V Sloveniji se itak nič ne naredi, ni protestov, ni bojkotov itd. Se spomnite pred leti, ko so Italijani hodli množično k nam tankat. Kaj so dosegli? Da je v obmejnih občinah bil cenejši bencin kot drugot po Italiji. Pri nas lahko samo sanjaš o tem. Tudi, če se ti ne izplača bi morali vsi tankat prek meje iz principa. Poleg tega si mislijo izmislit bencinski cent. Kaj pa cestnina ob registraciji? Kolikor vem je namenjena za vzdrževanje cest in ne za železnice. Mislim, da je to zrelo za ustavno presojo. Kdo nam garantira, da bo ob uvedbi tega centa res šlo to za ceste.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
no daj mtl, predlagaj, kaj naj naredim. Ker sem se delno prepoznal v tem.
Daj predlog, upoštevaj, da ne bom moral ravno dopust vzet in da me ne bo delodajalec postrani gledal. Ker nisem samozaposlen in imam nekje delovnik čez cel dan, ponavadi z odkloni v +.
Kaj zate pomeni "bi po3,14zdili", kaj je ta državna nepokorščina, ki jo omenjaš?

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
"Tudi, če se ti ne izplača bi morali vsi tankat prek meje iz principa. "

cheer.gif

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Točno tako. Samo kaj ko v SLO ni skupinske zavesti za skupno dobro. Samo da sosedu krava crkne...
uf-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Pa še en komentar na tiste, ki pišete budalizme v smislu, briga me, itak je Avstrija zraven.
Tipičen primerek balkanca ''snaæi ču se'', briga me za ostale. Če bi vsi popizdili, bi morda še kaj naredili, tako nas pa politiki lepo mirno nategujejo in vedno bolj lupijo. Če bi se postavili, bi morda se zadeva malo umirila in bi se premaknili proti zahodu, kjer se ni treba ''snači'', da normalno preživiš. Verjamem pa, da je nekaterim težko gledat korak naprej, kaj šele dva.
slovenci, ki smo trenutno najbolj skregani med seboj v zadnjih 100 letih, da bi stopili skupaj? se hecaš? želiš spremeniti stvari na boljše? potem ne pozivaj preko interneta, ampak raje organiziraj proteste. te podpiram, tudi na proteste bi prišel. samo se bojim, da ne bo uspeha. do zdaj so psi že dostikrat lajali, a karavana je vedno šla dalje.
do takrat pa se bo treba znajti. še cerkvenjaši imajo pregovor Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal. da bi čakal na državo ali morda na državljane, da bi storili kako drastično spremembo na bolje, bi se načakal.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Potem pa so tukaj še režimski mediji. Če bi bili nerežimski, bi o tem in tudi o protestih poročali objektivno in hitro bi se zgodil čudež.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
no daj mtl, predlagaj, kaj naj naredim. Ker sem se delno prepoznal v tem.
Daj predlog, upoštevaj, da ne bom moral ravno dopust vzet in da me ne bo delodajalec postrani gledal. Ker nisem samozaposlen in imam nekje delovnik čez cel dan, ponavadi z odkloni v +.
Kaj zate pomeni "bi po3,14zdili", kaj je ta državna nepokorščina, ki jo omenjaš?
Tole si vsekakor zasluži svojo temo, da ne bomo srali tukaj: evo je
Predlog: brez veze, da ti ga dajem, ker si že zgoraj naštel dve kao ''opravičili'', zakaj ti ne moreš nič narediti. Ko bi predlog prišel, bi jih verjetno uspel sproducirat še nekaj.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
imaš pravico do svojega mnenja, kar spoštujem
prosil sem samo za predlog te državne nepokorščine, na primer, naj grem na proteste ipd.

ampak da si moje vprašanje vpletel v povezavo s pogledom na samozaposlene, tukaj sem pa brez komentarja

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.987
357
83
tam ko se terc po tori rola
Naši na vladi še vedno dokazujejo, da so bebci. Namesto, da bi bencin pocenili in bi bili cenejši od okoliških držav, ga dražimo... Nikoli jim ne bo jasno, da je zaslužek pri količini ogromen. Vsi bi tankali pri nas, pa četudi bi imeli le tretjino prazen tank. Tako pa... jebiga, Avstrija je blizu. Tedensko grem obiskati taščo, se pa še tiste par kilometrov naprej zategnem in tankam občutno ceneje. Z motorjem pa itak samo njihov benz kurim že par let.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Tujina vabi, ampak for good, ne sam tankat. jebes tako gnilo roparsko drzavo, pa en kup ovc, ki si nic ne upajo. Sam riti nastavlat, pa naj pece kolikor hoce.
bonk.gif

krko

Guru
5. sep 2010
2.698
1.397
113
ksz

Za liter neosvinčenega 95 -oktanskega bencina bomo jutri odšteli 1,159 evra, kar je 1,6 centa manj kot danes.

Ceneje bomo točili tudi 100 -oktanski bencin in sicer za 1,209 evra na liter.

Liter dizelskega goriva bo jutri cenejše od enega evra. Za liter boste odšteli 0,988 evra oziroma 2,7 centa manj kot danes.

Prav tako se bo pocenilo kurilno olje , za liter bo potrebno odšteti 0,658 evra.

vir: finance

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
par kilometrov čez mejo sem danes tankal dizel 0,922, bencin je bil 1,051 kurjaček pa 0.53 če kupiš več kot 3000 litrov

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Jp, od oka 10% je gori ceneje...!

Gres smucat in si polovico poti pokrijes s poceni tankanjem
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Teb matematika ni vrlina. Se kak se splača. Ce si gor (oziroma ob meji) seveda. Da pa bo nekdo iz nm hodil na dunaj na AC tankat pa najbrz res ne.
Me zanima koliko se goriva presverca. A niso zadnjic neke italijane dobili, ki so svercali pri nas (kupovali predvidevam) ? Dvomim da se tega je poslužujemo slovenci v avstriji.
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/2357497/Main/2357458/

Nazadnje urejeno: