Cene bencina pri ........

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Temmel ima nek "privatnik", ki gorivo baje uvaža iz slovenije...tako da vprašanje kak kvalitetno je...

Well....isto gorivo kot v SLO, samo da je cca 15c/l bolj poceni...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ja, ampak jaz imam zelo dober občutek, da gorivo pri nas ni iste kvalitete kot agip AT. Meni ziher dela boljše na agipov dizel, pa poraba je tudi malenkost nižja, tako da ne zaupam več našim...

PS, je pa res da sem pri nas tankal hofer oz fe trading, pite boga kje vse oni šparajo, čeprav bi naj meli isto gorivo kot petrol.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Včeraj v Unterpremstatten:
gorivo-avstrija.jpg

Dizel je bil 1,04

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Včeraj na zadnji shell postaji ob starem mejnem prehodu Šentilj na A strani (ob 16:30):
cena je bila 1.099 EUR za dizla in ista cena na vseh pumpah do Gralle. Se vračam čez par 10 minut nazaj in si rečem: bom dotankal na zadnji pumpi (shell na prehodu v A), ker je itak ista cena vseposod. Dotankam do vrha in grem plačat, pa mi mujo za pultom v južnem dialektu reče, da mi je obračunal rabat na ceno: končna cena 1.056 za l dizla. Ni slabo za mimovoz, še zmeraj ceneje kot pri nas.
No, sem pa 2 tedna nazaj tankal v Grazu za 1.03 EUR (Kertnerstr. preko Bille), samopostrežna pumpa pa je imela liter dizla na isti cesti 1.02EUR.

tin01

Pripravnik
31. okt 2007
418
17
18
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Včeraj na zadnji shell postaji ob starem mejnem prehodu Šentilj na A strani (ob 16:30):
cena je bila 1.099 EUR za dizla in ista cena na vseh pumpah do Gralle. Se vračam čez par 10 minut nazaj in si rečem: bom dotankal na zadnji pumpi (shell na prehodu v A), ker je itak ista cena vseposod. Dotankam do vrha in grem plačat, pa mi mujo za pultom v južnem dialektu reče, da mi je obračunal rabat na ceno: končna cena 1.056 za l dizla. Ni slabo za mimovoz, še zmeraj ceneje kot pri nas.
No, sem pa 2 tedna nazaj tankal v Grazu za 1.03 EUR (Kertnerstr. preko Bille), samopostrežna pumpa pa je imela liter dizla na isti cesti 1.02EUR.

Na tisti mali pumpi iz prejsnje strani je cena se vedno 1.01, pa je tudi v Sentilju.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik ergo pravi:

A je kje podatek, koliko je danes cena na tej pumpi za 95tko?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
1.097

opažam, da se na tej pumpi sploh nič kaj ne spreminjajo cene, oz sigurno ne tako pogosto, kot na "tipični" AT pumpi

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
dnevnik :
Vlada ni znižala trošarin: Naftni derivati se bodo podražili

Drobnoprodajne cene naftnih derivatov v Sloveniji se bodo opolnoči zvišale. Najbolj, za 2,4 centa, se bo podražil 100-oktanski bencin - za liter bo treba odšteti 1,294 evra. Neosvinčeni 95-oktanski bencin se bo podražil za 1,8 centa na 1,258 evra, so sporočili iz OMV

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
"Na tisti mali pumpi iz prejsnje strani je cena se vedno 1.01, pa je tudi v Sentilju. "
Te pumpe nisem našel, pa da sem se še tako trudil. Pri Reifejznu je ni, torej kje bi naj bila?
Drugače pa na današnji dvig cen: pa bomo še naprej tankali v A. Meni se, kjub 40 dodatnim kilometrom, za polni tank splača peljat preko meje. Pika. Naši pa se nej j.ebejo. Še enkrat pika.

tin01

Pripravnik
31. okt 2007
418
17
18
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
"Na tisti mali pumpi iz prejsnje strani je cena se vedno 1.01, pa je tudi v Sentilju. "
Te pumpe nisem našel, pa da sem se še tako trudil. Pri Reifejznu je ni, torej kje bi naj bila?
Drugače pa na današnji dvig cen: pa bomo še naprej tankali v A. Meni se, kjub 40 dodatnim kilometrom, za polni tank splača peljat preko meje. Pika. Naši pa se nej j.ebejo. Še enkrat pika.

To je desno od banke - tam ko je pri cesti ena avtohiša. Za avtohišo (še pred mostom) je odcep na desno in tabla za firmo Obstl. Cesta gre potem malo po hribu navzdol in na njihoveh "hofu" je mala črpalka.

Tin