Ocena, ki ni vredna čisto nič - falili so za 4X (tako od oka), povzeli pa so jo nekritično vsi mediji, pa tudi tukaj se je tripalo na aktualno vlado in njihovo nesposobnost.Tisto, kar sem jaz dal povezavo je bila OCENA Financ, ne trditev. Upam, da poznaš razliko.
Biodizla se ne dodaja več gorivu že od kar je bila nazadnje spet uvedena regulacija cen na začetku poletja. Razen na AC omrežju še dodajajo, ker cena ni regulirana. Najlažje to opaziš na črpalkah, kjer imajo točilna mesta "kozarček". Barva dizla je lepe modrikaste barve in ni več rumenDejmo referendum da znižajo delež biodizla na minimalno vrednost.
Se trenutno tudi bencinu ne dodaja biododatka ? Je kje kaj uradno zapisano ?Biodizla se ne dodaja več gorivu že od kar je bila nazadnje spet uvedena regulacija cen na začetku poletja. Razen na AC omrežju še dodajajo, ker cena ni regulirana. Najlažje to opaziš na črpalkah, kjer imajo točilna mesta "kozarček". Barva dizla je lepe modrikaste barve in ni več rumen
Hrvatje gredo ven iz tega sistema naši pa rinejo v to ?Ni lih spot on...ampak nekak spadatud v to temo...?
Velika sprememba za kmete: za traktorje in stroje bodo kupovali obarvan dizel
Med napovedanimi spremembami davčne zakonodaje je tudi drugačen način obračunavanja trošarin na gorivo za kmete. Doslej so za traktorje in kmetijske stroje na črpalkah kupovali navaden dizel, nato pa naknadno dobili povračilo dela trošarine. Po novem bodo lahko kupovali posebej obarvano gorivo...n1info.si
Eh daj no.To sploh ni več važno kuk je cena bencina....ker bo itak cela Slovenija zmrznila ker ni russkega plina.
Za takšne besede so me spomladi eni skoraj križali druga polovica se je smejala.Eh daj no.
Dokler so drve in elektrike ni panike.