I
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Diplome za 1 teden dela: EF, VPŠ, FDV, FOV - vse iz prve roke oz. bližnjih kolegov.
Mojstri, ni kaj. Jaz med mojimi znanci ne poznam nobenega, ki bi jo spravil skupaj v enem tednu (EF uni), vsem je trajalo precej tednov, sploh ce res delas nekaj (ce obdelujes in interpretiras podatke in ne prepisujes samo iz literature). Baje da so zadnjic enega cepca zalotili s preplonkanim magisterijem in da zdaj precej bolj navduseno iscejo plagiate tudi med diplomami, ukinejo jih pa kar retroaktivno. Meni se zdi to pravilno - ne more biti diploma samo copy&paste !
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Diplome za 1 teden dela: EF, VPŠ, FDV, FOV - vse iz prve roke oz. bližnjih kolegov.
Mojstri, ni kaj. Jaz med mojimi znanci ne poznam nobenega, ki bi jo spravil skupaj v enem tednu (EF uni), vsem je trajalo precej tednov, sploh ce res delas nekaj (ce obdelujes in interpretiras podatke in ne prepisujes samo iz literature). Baje da so zadnjic enega cepca zalotili s preplonkanim magisterijem in da zdaj precej bolj navduseno iscejo plagiate tudi med diplomami, ukinejo jih pa kar retroaktivno. Meni se zdi to pravilno - ne more biti diploma samo copy&paste !
Uh tovariš, zdaj pa si me pošteno prestrašil! Sedaj pa sem v precepu in nevem kaj mi je letos storiti? Bolje da se zberem in se za 3-4 mesece zraven vsedem in res "izdam" konkreten, diplomanta vreden izdelek! Konec koncev bom zaradi tega tudi globoko v sebi sam nase ponosen in bom to nekoč razlagal svojim otrokom in kasneje tudi vnukom kako vrhunsko diplomsko delo sem napisal! Res je hudič ja, če si "retroaktivno ukinjen".
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
ksz...
Ne morem verjet, kako nekateri lastno delo podcenjujete....
Kvalitetna diplomska naloga s približno 40 strani čistega teksta (in to ne c/p iz 10 diplom) ne sme imeti ceno pod 1600 EUR.
Lp, Mitzy
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
obstaja kakšen cenik na netu?
npr. 40 strani....................................1600€
41 strani....................................1628€
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Ne se tok sekirat za diplomo ker diploma ne pomeni nič. Nekaj pomeni samo znanje in vrednote, ki si jih dobil z študijem in kako lahko to unovčiš po študiju. Sama diploma je samo farsa. Raje razmišljajte, kaj bo po diplomi.
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
obstaja kakšen cenik na netu?
npr. 40 strani....................................1600€
41 strani....................................1628€
Cena izračunana po metodi tehtane povprečne cene
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja, to je delo na črno! LOL Vaginar, ti pa ponudimo samoprijavo da ne boš rekel da smo ovaduhi