Cena diplomske naloge

I

Izbrisan uporabnik 3287

Zelo dobro dobiš že za 250. Preverjeno.
evil.gif

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Diplome za 1 teden dela: EF, VPŠ, FDV, FOV - vse iz prve roke oz. bližnjih kolegov.

Mojstri, ni kaj. Jaz med mojimi znanci ne poznam nobenega, ki bi jo spravil skupaj v enem tednu (EF uni), vsem je trajalo precej tednov, sploh ce res delas nekaj (ce obdelujes in interpretiras podatke in ne prepisujes samo iz literature). Baje da so zadnjic enega cepca zalotili s preplonkanim magisterijem in da zdaj precej bolj navduseno iscejo plagiate tudi med diplomami, ukinejo jih pa kar retroaktivno. Meni se zdi to pravilno - ne more biti diploma samo copy&paste !

Uh tovariš, zdaj pa si me pošteno prestrašil! Sedaj pa sem v precepu in nevem kaj mi je letos storiti? Bolje da se zberem in se za 3-4 mesece zraven vsedem in res "izdam" konkreten, diplomanta vreden izdelek! Konec koncev bom zaradi tega tudi globoko v sebi sam nase ponosen in bom to nekoč razlagal svojim otrokom in kasneje tudi vnukom kako vrhunsko diplomsko delo sem napisal! Res je hudič ja, če si "retroaktivno ukinjen".
hysterical-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Diplome za 1 teden dela: EF, VPŠ, FDV, FOV - vse iz prve roke oz. bližnjih kolegov.

Mojstri, ni kaj. Jaz med mojimi znanci ne poznam nobenega, ki bi jo spravil skupaj v enem tednu (EF uni), vsem je trajalo precej tednov, sploh ce res delas nekaj (ce obdelujes in interpretiras podatke in ne prepisujes samo iz literature). Baje da so zadnjic enega cepca zalotili s preplonkanim magisterijem in da zdaj precej bolj navduseno iscejo plagiate tudi med diplomami, ukinejo jih pa kar retroaktivno. Meni se zdi to pravilno - ne more biti diploma samo copy&paste !

Uh tovariš, zdaj pa si me pošteno prestrašil! Sedaj pa sem v precepu in nevem kaj mi je letos storiti? Bolje da se zberem in se za 3-4 mesece zraven vsedem in res "izdam" konkreten, diplomanta vreden izdelek! Konec koncev bom zaradi tega tudi globoko v sebi sam nase ponosen in bom to nekoč razlagal svojim otrokom in kasneje tudi vnukom kako vrhunsko diplomsko delo sem napisal! Res je hudič ja, če si "retroaktivno ukinjen".
hysterical-1.gif

EF-Lj ima sedaj baje neko programsko opremo, ki primerja tvoj izdelek z vsem živim bogom, ki ga imajo v bazi......baje kar dobro deluje, vem pa ne iz izkušenj.....vsaj za 1x še ne.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Ne se tok sekirat za diplomo ker diploma ne pomeni nič. Nekaj pomeni samo znanje in vrednote, ki si jih dobil z študijem in kako lahko to unovčiš po študiju. Sama diploma je samo farsa. Raje razmišljajte, kaj bo po diplomi.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
ksz...

Ne morem verjet, kako nekateri lastno delo podcenjujete....

Kvalitetna diplomska naloga s približno 40 strani čistega teksta (in to ne c/p iz 10 diplom) ne sme imeti ceno pod 1600 EUR.

Lp, Mitzy

40€ na stran
aplauz.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
obstaja kakšen cenik na netu?
npr. 40 strani....................................1600€
41 strani....................................1628€

sprasujem se.gif

Cena izračunana po metodi tehtane povprečne cene
evil.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Ne se tok sekirat za diplomo ker diploma ne pomeni nič. Nekaj pomeni samo znanje in vrednote, ki si jih dobil z študijem in kako lahko to unovčiš po študiju. Sama diploma je samo farsa. Raje razmišljajte, kaj bo po diplomi.

Mimogrede - tisti, ki si je med študijem pridobil znanje in vrednote, bo sam korektno opravil diplomsko nalogo / magisterij / doktorat.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik MUC pravi:

Pa ti si superMUC
zmaga.gif

Sicer pa sploh ne vem zakaj se je razvila debata okoli tega, koliko bi "inštruktor časa porabil za to"?
bonk.gif
Rekel sem, da naj mu računa eno njegovo mesečno plačo. On verjetno ne bi uspel napisati diplomske naloge tako hitro kot naš MUC (v enem tednu), drugače ne bi iskal nekoga, da mu jo napiše za denar.

Sami kvazi ekonomisti tu, noben pa ne ceni svojega časa.

Jaz pravim, ko ga JEBE. Če se mu ne da pisat svoje lastne diplome in mu je škoda časa, pa naj plača. Mastno. 1 mesečna plača ali minimalno 1.000 naprej.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Pa tudi če šteješ npr. samo 10 dni.

10 dni * 8 ur = 80 ur.

80 (celih) ur * 20 EUR = 1.600 EUR.

PS: Ja 20 EUR na uro, če kdo ni razumel tega dela.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
obstaja kakšen cenik na netu?
npr. 40 strani....................................1600€
41 strani....................................1628€

sprasujem se.gif

Cena izračunana po metodi tehtane povprečne cene
evil.gif

A ti si še kr pod vplivom stroškovnega?
aplauz.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Bolj kot berem tole iz firbca bolj vidim, da ni dalec dan, ko bos sedel v kaficu cele dneve en revez pa bo za 1000 eur letno hodil namesto tebe na faks. Zato pa je vse tako v podnu, ce taki levaki hodijo na fakse. In se strinjam, kdor je lencina naj mastno cola.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ne razumem te čist kaj hočeš s tem kafičem ter 1000€ letno povedat ampak ok! Se strinjam!

Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Heheh saj se ne, ampak ta kontekst sem razumel kot nekaj slabega in naperjen vame in mu nisem hotel uničiti veselja tako da sem ga potrdil. Odločil sem se da bom delal dobro in tudi to je dobro delo da nekomu daš zadovoljstvo! Če sem zadevo razumel v napačnem smislu se opravičujem
wink-1.gif
jej jej vaginar, ti pa tut vse jemlješ dobesedno...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
aja pa cena je padla 850 evrov in moje delo se konča, ko mentor sprejme diplomo, urejanje in podobne finese niso v moji domeni.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja, to je delo na črno! LOL Vaginar, ti pa ponudimo samoprijavo da ne boš rekel da smo ovaduhi
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja, to je delo na črno! LOL Vaginar, ti pa ponudimo samoprijavo da ne boš rekel da smo ovaduhi
evil.gif

Daj napiši mi jo, da je ne bom sam, saj veš vsako delo pač računam
hysterical-1.gif

p.s. uni omenjeni nima jajc me prijaviti
grims-1.gif