Če si lopov, bodi vsaj pošten

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kaj se mi je revežu zgodilo na novoletnem smučanju...

S frendi in fračami gremo skijat za en teden po božiču preko novega leta na roglo...
Itak prvi dan, še niti ne razpakiraš, ko se že mečem v bojno opremo za športanje.
Vletimo gor, odskijamo 2 uri, in na malco v bližnji hotel, ki je ima kot mali kmečki turizem,
kjer strežejo bolj domače jedi, vesela glasba, super razpoloženje, zares domač filing.

Vstopimo, in obesim jakno na obešalnik (2m stene z obešalniki, jakna pri jakni), se vsedemo
zbašem bograč in en pir vase, še malo podebatiramo, plačamo in gremo... Kje je moja jakna?
Čekiram po tleh, premečem vse obešalnike za mojo jakno, in je ni nikjer... Spraševat kelnarco
če je kaj vidla, se mi ni zdelo logično, ker so ble vse v taki gužvi, da še za svojo jakno niso vedle,
kajšele da bi slučajno vidle kaj je z mojo blo...

No kakorkoli, ok, cuknejo ti jakno. se zgodi, drugič bol pazi. Samo da pa gres nekomu sunit smučarsko
jakno na dopustu, ko ti je logično da ima samo eno, in da nebo mogo več smučat. Mislim kdo pa si nosi
3 smučarske komplete na smučanje?
Žalosten sem bil totalno, prviæč zarad tega ker so mi sunli omejeno serijo kompletov, pa še smučat nisem
mogo več. (no hvalabogu je imel kolega 2 jakni zraven, eno za skijanje eno za pvt, tako da mi je pvt jakno posodil...)

Kakorkoli poštenih lopovov pri nas ne poznamo.

Pa da mi nebo kdo mimogrede rekel, da je mogoče "on mel isto" in jo je zamenjal, ker pol bi jaz našel njegovo,
sicer pa sej pa točno veš ki maš jakno parkirano. Lepo si lahko grem kupit cel komplet, ker samo jakne ni možno
kupit, oz lahko jo, samo se plača komplet.

Pomerkajte za svojimi jaknami, ker hrvati v teh svetlečih kombinezonih "palijo" vse kaj ni na hrbtu ali na dohvatu ruke.
Superca.
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Bi pa še ti nekomu drugemu ukradel. To je enkrat naredil kolega, ko mu je zmanjkala jakna. Sicer je bila malce drugačna, ampak brez jakne ni šel domov.
cheer.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.776
5.927
113
Ja treba se je paziti južne golazni. Pa ne samo na jakne ampak tudi na smuči.!!! Jaz imam sicer smuči stare 5 let pa jih ne pazim, ker tisti ki bi mi jih odnesel, bi mi naredil uslugo. Kar se pa jakne tiče, pa je ne dam iz riti, oziroma jo obesim preko stola, kjer sedim.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sej bi jo ruknil, samo kaj ko pa ti hrvati nosijo 15 let stare kolmarce in nasploh svetleče kombinezone, ko pedri so eni
gor nareti, saj ja ni blo spodobne jakne za videt.

Sicer pa pol se sproži ta veriga; če so meni, bom še jaz nekomu, in nakoncu si pokrade cela kafana, in brez
ostane samo zadnji
cool-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
OFF: đeki s čim sm si zaslužu tole čast v tvojem podpisu?
hysterical-1.gif

Mah, z ničemer, mi je dolgčas in sem se odločil, da bom izdeloval parodije na bannerje, ki jih imate nekateri v podpisu.

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
men so tablice,fotru avtoradijo in populi vse žice van tko da še avta nemore prižgati več.Drekci eni

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.775
170
63
je pršu v oštarijo pa je reku: " Oo, lej kaj sem našel, ful huda jakna! Pa sej teh jaken je tok, da lastnik svoje ziher ne bo našel. [censored] ga, si bom vzel kar mi pripada on jo je itak izgubil."

tko nekako se je najbrž zgodilo.

Drugače pa, meni je enkrat nekdo "splel" hlače iz garderobe, ko sem bil na rekreaciji. Sem prijavil krajo in šel domov v kratkih hlačkah.
No, so me poklicali čez dobre pol ure, da se je nekdo zmotil in poleg svoje krame pobasal še moje hlače.

lp

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Jah, takrat si ponavadi misliš, pa saj tu ni šans da mi spizdijo kaj...

Meni je doma iz predala zmanjkal denar pa je bil eden od sorodnikov...Si morte mislit...

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sej bi jo ruknil, samo kaj ko pa ti hrvati nosijo 15 let stare kolmarce in nasploh svetleče kombinezone, ko pedri so eni
gor nareti, saj ja ni blo spodobne jakne za videt.

In kako si tako trdno preprilčan da ti ni jakne s_pizdil en pristni Janez?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.081
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ja treba se je paziti južne golazni. Pa ne samo na jakne ampak tudi na smuči.!!! Jaz imam sicer smuči stare 5 let pa jih ne pazim, ker tisti ki bi mi jih odnesel, bi mi naredil uslugo. Kar se pa jakne tiče, pa je ne dam iz riti, oziroma jo obesim preko stola, kjer sedim.

Južne golazni
stupid-1.gif
povej mi kolk južnjakov vidiš na smučiščih?