Če kdo ve o temu kretenu naj javi na 113 !!!!!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Oni, ko je driftal po rondoju pred leti z bemfo je tudi na podlagi posnetka dobil kazen

Al pa tale na SLO avtocesti
grims-1.gif

peroo

Fizikalc
29. sep 2007
108
28
28
ljubljana
Sej se da tud hitrost določit. Na določenem odseku ceste se da sredinske črte , al pa semaforje preštet. Na celovški pa se izmeri razdaljo (lahko tudi čez google earth), čas pa kar iz posnetka dobiš :D

LP P.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Kaj se pa pri tem tvojem posnetku ene pe.de.rčina dere v ozadju? Zanimivo, da je vedno, ko se gleda kak tak neumni posnetek tudi glas/pojava na nivoju neandertalskih čapcev.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ja, to jim je užitek na nivoju IQ - 1000.

Jaz bi take strpal vse na GOLI OTOK delat z golimi rokami.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Se vidi kdo je/bo Generalni direktor. Pač človek pozna razmere v Policiji in dela na tem da se stvari izboljšajo. Roko na srce je Romšek s klapo, kar dobro "destabiliziral" in razdelil ljudi znotraj Policije (govorim iz prve roke).
Premiki v Policiji so že vidni in to mi je všeč, ker se končno popravlja na boljše po ne vem kolkih letih
cheer.gif
OFF:

premiki so res vidni, kajti pred kratkim so mi napisali položnico za uporabo mobitela med vožnjo s KOLESOM..
bonk.gif

Na drugih področjih delovanja policije se pa strinjam s teboj

Če na kolesu telefoniraš je še bolj nevarno kot če bi v avtu, tako da ne vem kaj se buniš. Žalostno da ti mora policaj povedat, da se na kolesu ne telefonira. Potem bodo pa vsi drugi krivi, ko ti bo froc skoču pred kolo...
stupid-1.gif

@ poudarjeno
Z drugimi besedami - podpiram policijo, dokler ne kaznuje mene.
smirk-1.gif
Glej, položnico sem dobil in jo tudi plačal. Zakaj imajo polististi možnost po svoji presoji dajati opozorila?????

Tukaj ste vsi angelčki moralisti brezmadežni.

Glede na to, da so me ustavili na neprometni cesti, da sem se počasi peljal, bi lahko policist presodil in mi dal opozorilo, mar ne?! Od službe pa do mesta, kjer so me ustavili, pa sem videl tri križišča zabasana zaradi voznikov, ki ne poznajo predpisa, da v polno križišče se ne zapelje. Zakaj pa tistim ne pišejo položnice, kjer bi bilo bolj koristno, mer ne?!

Aja, ne, seveda ne. Edino kar znajo je postavljat radarje pred znakom za naselje, pred vrtce, šole in na kritična mesta, pa ne?!

Nazadnje urejeno:

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
a potem te Provida lovi po kolesarski stezi
grin1.gif

mogoče so preveč resno vzeli tisto nadaljevanko policisti na kolesih, ki je bila včasih na TV
grin1.gif

še malo pa bodo začeli pisati kazni, če boš imel odvezane vezalke, ker boš s tem ogrržal sebe
zmaga.gif

ja Kresalka pa res ve, kaj se dogaja na terenu in njim daje navodila za te akcije
smirk-1.gif
he,he
evil.gif
... edini, ki je razumel ironijo mobitela

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.715
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

Lahko napišeš še kakšno izkušnjo, kako so te prasci oglobili ker si prehitro peljal ampak si bil kljub temu veliko bolj skoncentriran kot večina folka ki vozi po omejitvah. Ampak to nekako nima veze s tem dogodkom, ane? Podobno kot s tem dogodkom nima nobene veze gospodarski kriminal katerega omenjaš.

Nekateri boste vedno in povsod samo pljuvali. A je težko priznat, da tudi policija kdaj kakšno delo opravi dobro? Seveda je treba tudi grajat takrat ko kaj zaserjejo...

No to ti praviš...

Naj ti povem da so me v 13 letih izpita enkrat dobili na radar pa še to na motorju, pa še to ko sem v naselju prehiteval traktor, ker za njem pa res ne mislim 15 kmh vozit.
A pro pro nimam nič proti policajem, nekateri so mi (bili) dober zgled v življejnu!
Glede dajanja takega videa na tv in preko tv iskanja zločincev pa....še tista mularija ki ni stalno na netu je dobila navdih kako se lahko vozi po cestah....
Pa delam malo več kot 5kkm letno, (so bila obdobja z 30 kmm letno)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
ksz... kje se da videt posnetek? povsod ga je skinil...oz. ga so skinili
frown-1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Izjava Kreslčka: "kazen bo verjetno okrog 1200 evrov in 5 kazenskih točk"....brez besed....za v zapor, OBADVA!

Kaj si pa pričakoval? Dve prevožene rdeče luči, nevarna vožnja, prehitevanje reševalnega vozila, potem se pa spisek prekrškov, ki mu jih lahko tukaj dokažejo počasi neha.

Že to je uspeh, da se je policija zganila. Mislim da prvič iščejo internetne frajerje. Edino pravilno

...za vožnjo 81km v naselju brez da bi isiljeval pešce, prevozil rdečo luč, sledil interventnemu vozilu...dobiš odvzem vozniškega za 6 mescev...za hitrost nad 100km pa si ob vozniško...+€

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Izjava Kreslčka: "kazen bo verjetno okrog 1200 evrov in 5 kazenskih točk"....brez besed....za v zapor, OBADVA!

Kaj si pa pričakoval? Dve prevožene rdeče luči, nevarna vožnja, prehitevanje reševalnega vozila, potem se pa spisek prekrškov, ki mu jih lahko tukaj dokažejo počasi neha.

Že to je uspeh, da se je policija zganila. Mislim da prvič iščejo internetne frajerje. Edino pravilno

...za vožnjo 81km v naselju brez da bi isiljeval pešce, prevozil rdečo luč, sledil interventnemu vozilu...dobiš odvzem vozniškega za 6 mescev...za hitrost nad 100km pa si ob vozniško...+€

Vašno da tedva klošarja zabita ne bosta dobila nič!!! miljon procentno tko k je Lost napisal...če si fant nabav odvetnika ne bo iz te moke nobenga kruha!
jezen.gif

res je najboljš da pa ostali ko na ravni cesti pelješ ,nikjer nikogar razen koruze pa trave okol 62km/h dobiš 250 pa pike!!
rolleyes-1.gif

še bolše ko ti avto predelajo v šasijo z doddatki čakaš 2 ure da se gospodje spomnejo primajat pa še takrat imajo odnos kot da si ti kriv zato da so ti avto oropal in sploh JOJ ker morata dva polcajčka delat zarad tebe!
17758-icon_confused.gif

Lepo je v naši deželici policajem ja...
aplauz.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Sam omenjaš odvetnika itd - to ni problem policije ampak sodstva in zakonodaje.

Sicer pa je večja kazen da ju sedaj vsi policaji poznajo. Ker ju bodo tud narolerjih zradarjem merili ce bodo vedeli da sta onadva.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ja pa če jima bodo na blagajni prehitro poskenirali artikel čez črtno kodo bosta dobila kazen za neprilagojeno hitrost
zmaga.gif

zakaj pa potem videoposnetek ne velja kot dokaz na sodišču, če ti koga posnameš da ti krade po stanovanju?
ali pa moraš imeti vidni napis, da je prostor pod video nadzorom.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
ja to mi je čudno v sloveniji, da video posnetek ni dokaz, kako je to možno?

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
mogoče zato, ker bi se lahko vsak šel šerifa in snemal vse voznike in sproti pošiljal videoposnetke na PP in hkrati še nalagal na youtube?

že Domžalčan je nekaj snemal policiste, ki so kršili predpise
grims-1.gif

sedaj ti bodo še mestni redarji težili in te snemali
cool-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Se vidi kdo je/bo Generalni direktor. Pač človek pozna razmere v Policiji in dela na tem da se stvari izboljšajo. Roko na srce je Romšek s klapo, kar dobro "destabiliziral" in razdelil ljudi znotraj Policije (govorim iz prve roke).
Premiki v Policiji so že vidni in to mi je všeč, ker se končno popravlja na boljše po ne vem kolkih letih
cheer.gif
OFF:

premiki so res vidni, kajti pred kratkim so mi napisali položnico za uporabo mobitela med vožnjo s KOLESOM..
bonk.gif

Na drugih področjih delovanja policije se pa strinjam s teboj

Če na kolesu telefoniraš je še bolj nevarno kot če bi v avtu, tako da ne vem kaj se buniš. Žalostno da ti mora policaj povedat, da se na kolesu ne telefonira. Potem bodo pa vsi drugi krivi, ko ti bo froc skoču pred kolo...
stupid-1.gif

@ poudarjeno
Z drugimi besedami - podpiram policijo, dokler ne kaznuje mene.
smirk-1.gif
Glej, položnico sem dobil in jo tudi plačal. Zakaj imajo polististi možnost po svoji presoji dajati opozorila?????

Tukaj ste vsi angelčki moralisti brezmadežni.

Glede na to, da so me ustavili na neprometni cesti, da sem se počasi peljal, bi lahko policist presodil in mi dal opozorilo, mar ne?! Od službe pa do mesta, kjer so me ustavili, pa sem videl tri križišča zabasana zaradi voznikov, ki ne poznajo predpisa, da v polno križišče se ne zapelje. Zakaj pa tistim ne pišejo položnice, kjer bi bilo bolj koristno, mer ne?!

Aja, ne, seveda ne. Edino kar znajo je postavljat radarje pred znakom za naselje, pred vrtce, šole in na kritična mesta, pa ne?!

Za mobitel še nisem slišal, da bi kdo dobil samo opozorilo. Drugače pa prvič opiši situacijo. Če napišeš, da te je ustavil, ker si telefoniral na kolesu to ni nič čudnega....

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ja to mi je čudno v sloveniji, da video posnetek ni dokaz, kako je to možno?

Zato, ker se da posnetek precej preprosto ponaredit.