Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Zdej mora samo se nekdo odpret breakfast kafic, v stilu amerikanosov, ampak na malo bolj normalni osnovi. Vcasih prav pogresam, da bi se nekje lepo v miru sparkiral, si narocil zajtrk po zelji. Sendvici mi ze presedajo, razni bureki odpadejo.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Se mi zdi, da je fail izbrana lokacija. Namenjeno predvsem obiskovalcem City-ja, pa še to tistim, ki se bodo znašli v zgornjem štuku, kamor ne gre večina obiskovalcev.
Če te prime fastfood in bi rad BK, moraš torej peljat do BTC-ja, ok...parkirat...včasih malo težje, hodit do city-ja, v zgorenj štuk...itd...
Ne vem no. Pomojem ne najbolj optimalna lokacija.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Gor ni ravno prazno. Nasproti BK lokacije je Spar restavracija, ki je ob špicah nabito polna. Pa tudi študentje imajo bone. Kitajcem tudi laufa zgoraj.
Citat:
Vem, zato pa pravim, da lokacija ni napačana. Zadeva je v tem, da jim bo McDonalds odžiral nočni promet, ker delajo 24h in in imajo Mcdrive.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Vem, zato pa pravim, da lokacija ni napačana. Zadeva je v tem, da jim bo McDonalds odžiral nočni promet, ker delajo 24h in in imajo Mcdrive.
En mali off;
Kateri McDrivei v Ljubljani so odprti 24 ur na dan, ker sem že malo naveličan Horsa.