Burger king Slovenija

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
3X
zmaga.gif

Švicam min. 2h / dan pol pa da grem na burek
bonk.gif

LP.S

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Zdej mora samo se nekdo odpret breakfast kafic, v stilu amerikanosov, ampak na malo bolj normalni osnovi. Vcasih prav pogresam, da bi se nekje lepo v miru sparkiral, si narocil zajtrk po zelji. Sendvici mi ze presedajo, razni bureki odpadejo.

V rutarju imaš poceni par fruštkov
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Se mi zdi, da je fail izbrana lokacija. Namenjeno predvsem obiskovalcem City-ja, pa še to tistim, ki se bodo znašli v zgornjem štuku, kamor ne gre večina obiskovalcev.

Če te prime fastfood in bi rad BK, moraš torej peljat do BTC-ja, ok...parkirat...včasih malo težje, hodit do city-ja, v zgorenj štuk...itd...

Ne vem no. Pomojem ne najbolj optimalna lokacija.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.569
3.930
113
Tam so lastniki franšize za slovenijo že leta imeli lokacijo. Nobena od lokacij ki si jih že lastijo (ni dodatnih stroškov) za BK ni kaj dosti boljša.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Se mi zdi, da je fail izbrana lokacija. Namenjeno predvsem obiskovalcem City-ja, pa še to tistim, ki se bodo znašli v zgornjem štuku, kamor ne gre večina obiskovalcev.

Če te prime fastfood in bi rad BK, moraš torej peljat do BTC-ja, ok...parkirat...včasih malo težje, hodit do city-ja, v zgorenj štuk...itd...

Ne vem no. Pomojem ne najbolj optimalna lokacija.

al pa recimo greš v city, v parkirno hišo, v drugi štuk, kjer je ponavadi itak bolj prazno kot spodaj, kjer vsa raja išče parking, ker se bojijo po bregu navzgor peljat in se sprehodiš v restavracijo?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Gor ni ravno prazno. Nasproti BK lokacije je Spar restavracija, ki je ob špicah nabito polna. Pa tudi študentje imajo bone. Kitajcem tudi laufa zgoraj.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Gor ni ravno prazno. Nasproti BK lokacije je Spar restavracija, ki je ob špicah nabito polna. Pa tudi študentje imajo bone. Kitajcem tudi laufa zgoraj.

Zaposleni iz City-ja in ostalih bližnjih podjetij pogosto hodijo tja na kosilo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Vem, zato pa pravim, da lokacija ni napačana. Zadeva je v tem, da jim bo McDonalds odžiral nočni promet, ker delajo 24h in in imajo Mcdrive.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Na to nisem niti pomislili, da bo delalo samo do 21:00 (22?).

Misliš, da bo folk na kosila hodil v BK?
smile-1.gif
Kaj pa vem, ni lih najbolj zdrava zadeva. mogoče enkrat na teden. Mogoče študenti ja.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Vem, zato pa pravim, da lokacija ni napačana. Zadeva je v tem, da jim bo McDonalds odžiral nočni promet, ker delajo 24h in in imajo Mcdrive.

En mali off;

Kateri McDrivei v Ljubljani so odprti 24 ur na dan, ker sem že malo naveličan Horsa.
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ja, zgornji štuk dela do 22h. Ciljna skupina so bolj sladke male ter sladki mali z uhančki. Pojdi v Meka na Čopovo, nabito polno s temi izrodki. Posledično jih je poln Citypark. Isto McDonalds Kolosej. Nabito poln mularije in starešv, ki ne znajo oz se jim ne da kuhat doma.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:

En mali off;

Kateri McDrivei v Ljubljani so odprti 24 ur na dan, ker sem že malo naveličan Horsa.
grin1.gif

BTC pa mislim, da Rudnik, samo za tega zadnjega nisem ziher.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
ne bom trdil za te trgovinske....glede na izgled in okus bi pa rekel da tudi ja
confused-1.gif

za tiste ki prihajajo iz pekarn, pa lahko trdim 100%, sem zvedel iz prve roke...

sicer pa, sej če je šnita sira naribana po štručki, še ne pomeni da je pravi
wink-1.gif