Burger king Slovenija

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
KFC drugač ni slab. Sam kaj, ko mamo doma tudi dobre pohane pšance.
PizzaHut tut ni slab. Sam kaj, ko mamo doma tudi dobre pizze.
McD...

Itd.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Se strinjam za KFC, ravno prejšnji teden je padlo eno vedrce mešanih zadev, seveda ne v SLO ampak v Beogradu - center Ušæe
rolleyes-1.gif

Ampak za franšizo bi pa vprašal tam enga kioskarja, BUM pleska za 200Din s kajmakom valda, česa tako hudega pa res še nisem jedu (sicer ne bi rad vedu kva je notri točno :D ).

No ja mogoče zadnjič žrebičkove trakce v horsu, men so bli bombastični.

triple whopper pa ni za jest, ne vem no, po moje double je boljši ker 3 tiste pleske žvečit je men blo ful bedn...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
cheer.gif

Gurmanski užitki hir aj kam. Mi je pa od fast fooda najbolj všeč ravno Burger King. Če bi se pa še Skandinavci zmigali k nam, potem pa Hesburger (Finska) in Max (Švedska) definitvno zmagata.

Gurmanski užitki
confused-1.gif

Pa ne morš no...
evil.gif

Pa dobr, sem ter tja si privoščim kakšen fast food dan, in mi je BK kul za to mastenje, potem pa lahko še vso WC literaturo preberem v miru za nazaj, ker ni bilo časa.
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Boljš to kot pa šipteraj po centru Ljubljane.
hehe, kam pa spada Sportina
evil.gif

Mal je razlika, če si lastnik sljastičarna oz delaš kahvu. Se pa strinjam, da v osnovi mi oboji niso simpatični, sam BK je pa le BK.
grin1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
ksz

Ne vem kako lahko tistemu kar dava Burger king v hamburgerje rečete meso. Tisto je prej soja oziroma nekaj podobnega.
Pizza hut. Če se prav spomnim so to tisti, ki v picah uporabljajo 10% pravega sira ostalo pa ponaredek. Pa saj je večina teh hitroprehrambenih štacun taka. Da dobiš not samo imitat prave hrane...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne vem od kod tebi take ideje, lahko pa si pogledaš kak dokumentarc na nemških TV o McDonaldsu in podobnih, kako delajo te svoje pattye itd...

če najdeš kaj soje tam not ti dam za gajbo

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
ksz

Meni je Pizza Hut všeč, ker so pice drugačne kot v picerijah ... pečejo se v pekačih, kot bureki npr. Pa Pizza Hut je restavracija, ne fast food (hrano dobiš postreženo). Tista s sirom v robu mi pa ni všeč.

Glede sendvičev bom pa probal omenjeno zadevo v centru, še nisem slišal za tole. Sliši se mamljivo.
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Men ni blo tok všeč. Je pa res da imam očitne težave s tem, da sem poskusil premalo stvari in potem za pol dodatkov ne vem ali pašejo zrave ali ne in kak bo okus... In pol tko zmedeno tam zbiram da sem nehal hodit. V subwayu pa sem enkrat zadel pravo kombinacijo ki mi je bila zelo vsec in sem rad hodil pol. Seveda po vedno isto (tu bi bilo verjetno iskati vzrok da za ostale stvari nimam pojma kakega okusa so - in zacaran krog je sklenjen) =)

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
A kdo ve kdaj zacnejo zjutraj delat? Sem se ze rahlo navelical Zak-ovih pa bi probal se kaj drugega.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Če se prav spomnim so to tisti, ki v picah uporabljajo 10% pravega sira ostalo pa ponaredek.
da te potolažim....
tudi na vseh sirovih štručkah, kupljenih v SLO je ponarejen - generičen - rastlinski (imenuj kot želiš) sir....ne obremenjuj se preveč z tem, ker je vsaka druga stvar ,ki jo daš v usta "plastična"....
bonk.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Misliš? Ker v trgovinah, kjer sami pečejo sirove, uporabljajo pravi sir oz. rezine sire, pete oz. začetek in konček sira, vrži malo na uč.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
SubWay na Bav.Dvoru je bil svinjsko drag, sej ni čudn da je propadu če so bli sendviči od 3€ +
V tem istem lokalu je zdej BagetekCoffe in mu gre zelo lepo pa tud plaskavico in čevapčiče imajo po 2,5€
pa če že jem FF grem v bagetka al pa na LPP
smile-1.gif

Bureki, BK, M`cD ... in podobni odpadejo
smirk-1.gif

LP:S

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Zdej mora samo se nekdo odpret breakfast kafic, v stilu amerikanosov, ampak na malo bolj normalni osnovi. Vcasih prav pogresam, da bi se nekje lepo v miru sparkiral, si narocil zajtrk po zelji. Sendvici mi ze presedajo, razni bureki odpadejo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Amerikanci naj svojo svinjarijo kar sami žrejo.
crazy1.gif

Šipci pa tut.
Zaradi mene lahko vse mekiče, kebabđinice, burekđinice in kar je podobnega sranja z lahkoto takoj zaprejo.
In prepovejo do vesoljnega potopa (torej za vedno
tongue-1.gif
).

Točno tak. Eno samo sranje, od katerega se samo špeh nabere, nič drugega.