Burger king Slovenija

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ne vem, men pa Pizza Hut pa SubWay nista bila neki ekstra. dočim Burger King mi je bil pa zakon, precej bolj všečen, kot McDonalds. no, je pa res, da je v Meku vedno isto, edina razlika je bila v Monacu, kjer so meli neke zanimive izvedbe McChicknov, povsod drugod je pa isto.

Burger King je bil pa že samo po Nemčiji od enega mesta do drugega mal drugačen.
smile-1.gif
(v Stuttgartu čisto druga ponudba kot na počivališču v okolici Minhna)

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
cheer.gif

Gurmanski užitki hir aj kam. Mi je pa od fast fooda najbolj všeč ravno Burger King. Če bi se pa še Skandinavci zmigali k nam, potem pa Hesburger (Finska) in Max (Švedska) definitvno zmagata.

Gurmanski užitki
confused-1.gif

Pa ne morš no...
evil.gif

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Namrec v LJ je na kolodvorski ena zadevscina kjer ti isto nardijo sendvic kokr v subwayu s tem da ni 2x za rect da nimajo se vecje izbire sestavin

Kje točno je to? Jst res slep po svetu hodm, če do zdj tega še nism opazu
redface-1.gif

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Namrec v LJ je na kolodvorski ena zadevscina kjer ti isto nardijo sendvic kokr v subwayu s tem da ni 2x za rect da nimajo se vecje izbire sestavin

Kje točno je to? Jst res slep po svetu hodm, če do zdj tega še nism opazu
redface-1.gif

tole klik

paše včasih malo za presekat
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Senivči so naravnost ubijalski. Sveži, pred teboj ti ga naredi, pogreje, popeče kar imaš za notri...hudo dober.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Ko sem šel zadnjič v Abu Dabiju v Kinga je bil na letalu cel polet skret samo moj
hysterical-1.gif

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Meni so bili čez lužo Wendy's najbolj všeč. Mogoče za odtenek dražji, je bilo pa dobro. Pa še tisti njihov refill pijač je ubijalski, spiješ 1,5 l CocaCole kot nič, pa še v avto si vzameš. Niso navajeni balkancev
evil.gif

LP!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj ta refil je povsod tut v avstriji v meku pri nas pač tega zaradi balkanskega pridiha še lep čas ne bo! Sem prepričan da bi vsi hodli z flačami, ki bi jih polnili
evil.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
A se nismo lani menili, da bi naj prvega zgradili v Hočah (verjetno ob AC)?

Jap, je blo precej aktualno, mislim da je še v večeru to pisalo.

No, zgleda da nam bo Graz na totem koncu še vedno malo bližje
smile-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.670
6.426
113
Na Poljskem, Češkem, Madžarskem, Rusiji, Bolgariji in Srbiji ima znamko Burger King čez AmRest Holdings SE, ki ima čez tudi KFC, Pizza Hut in Starbucks. Tako da je BK neke vrste test in če bo uspešen, si lahko obetamo tudi ostale.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
KFC se je omenjalo že za leto 2011 da pride k nam, glede na to da so bili po vzhodni evropi precej dejavni zadnje 3 leta verjamem da bomo mi res kaj kmalu.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Amerikanci naj svojo svinjarijo kar sami žrejo.
crazy1.gif

Šipci pa tut.
Zaradi mene lahko vse mekiče, kebabđinice, burekđinice in kar je podobnega sranja z lahkoto takoj zaprejo.
In prepovejo do vesoljnega potopa (torej za vedno
tongue-1.gif
).