Brušenje ketne od motorne žage

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.096
5.647
113
Pomislil?
evil.gif

Drugac pa dobra "tehnika naroda" z uno motorko
aplauz.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
predelav motork je ogromno na yt:)

pri sekiri me pa mal skrbi kaj nardi z zpestjem, ko se skira "zvije"

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
784
37
28
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Delamo isto sam na sekular na mizo direkt.

Ta je zanimiva... kdaj jo dobiš notri cvca. 300€ :D

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/kqZSYKJPDN8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Nazadnje urejeno:

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
161
37
28
Točno s tem ne, s podobnim pa. Vsaj zdi se mi da ni bil grinnex. Ene 15 let nazaj sem ga kupil v bauhausu, varianto na 12 V, ker v gozdu pač nimaš na razpolago 220 V. Doma sem ga pa gonil preko polnilca za akumulator. Delal je super, dober je za take kot sem jaz ko hoče vsaka roka drgnit po svoje, pri brušenju pa to ni najboljša stvar. Fino je ker pač ni treba snemat verige zaradi brušenja. Nehal sem ga uporabljati ko ni bilo več rezervnih pilic na razpolago. Bau jih je imel ene par let, potem pa ne strojčka ne pilic več. Ne vem kako je zdaj.
Ravno prejšnji teden sem ta strojček tudi jaz gledal (se pojavljajo na vseh spletnih trgovinah s tovrstno robo). Ampak ne vidim variante za 12 V (sicer mi ni več tako pomembno), predvsem pa ne vidim rezervnih pilic. Če teh ni, je to strojček za par uporab. Pilice se kar hitro iztrošijo. Recimo da lahko eno pilico uporabiš ene 10x. Podobno kot ročne pile.