Bruselj eksplozija

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.263
7.049
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Jest sem ateist. Kam pa sodim na lestvici ''normalnosti'' boš mogu pa ti povedat...

Ateisti ste podobni "fanatiki", oz jaz bi ugibal, da še hujši, ker verjeti kontra v nekaj je šele bedarija.

Najbolj optimalni smo tisti, ki sploh ne priznavamo vere, oz tega koncepta, tako da nismo ne za ne proti nečemu. Agnostiki.

Vere so v modernih časih preživet koncept in nima mesta v sodobni družbi. Dobro, nekaj se rabi, da se lažje vodi ovčke, ampak morali bi vsi strmeti k distanciranju od vere, takšne in drugačne, ne pa da hočemo po novem celo mešat verovanja, ne samo kulture.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Napaka. Katoliki so isti [cenzura]. A ne poznaš zgodovine?

O zgodovini kvečjemu ti nimaš pojma.
confused-1.gif

Katoliška zgodovina je krvava, to je neizpodbitno dejstvo.

Edina tolažba ti je lahko, da ste vsaj TRENUTNO bolj normalni, kot muslimani.

Katoliška zgodovina je zgodovina napredka in civilizacije kot jo poznaš danes . Dogajalo se je notri vse sorte. Sedaj pa globoko vdihni in premišljuj kdo bi bil krivec za ta napad in kaj BOMO VSI storili proti temu. Ker samo pogovarjanje in iskanje dialoga nas ne bo rešilo pred konkretnimi akcijami, ki jih že izvaja muslimanski svet proti EU in se imenuje islamizacija evrope!
šele ko so katolicizem dovolj omejili se je napredek lahko začel. kaj bomo naredili? lahko meričanom rečemo naj nehajo mešat štrene na bližnjem vzhodu pa še sami jih nehamo mešat. ali pa zbombamo savdsko arabijo pa katar pa še ene par drugih odfukanih držav.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.765
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Jest sem ateist. Kam pa sodim na lestvici ''normalnosti'' boš mogu pa ti povedat...

Ateisti ste podobni "fanatiki", oz jaz bi ugibal, da še hujši, ker verjeti kontra v nekaj je šele bedarija.

Najbolj optimalni smo tisti, ki sploh ne priznavamo vere, oz tega koncepta, tako da nismo ne za ne proti nečemu. Agnostiki.
Ateizem ni verjetje v nasprotno, ampak zavračanje verjetja.
Sicer pa se ateizem deli na več vrst.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
A veš kaj, dej ti lepo puši [cenzura]...

Fanatiki v kakšnem smislu? Ker nimamo namišljenih prijateljev in se temi in podobnimi pizdarijami ne obremenjujemo?

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Me zanima, kako bodo dans v nemciji glasovali glede burk in minaretov.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Jaz ljudi tako in tako ločim na neumne in pametne in ne na črne, bele, rjave, hetero, gej itd.

Nisi sam kriv, če se rodiš črn ali gej, si pa sam kriv, da si neumen (torej katolik, musliman itd.). V tem primeru ni potrebe do milosti ali strpnosti.
Je rekel pameten (komunistek, fašist, ateist, itd)
stupid-1.gif

PS- le kaj drugega kot vera je ateizem ali komunisem ali fašizem ali....vsi so sami prepričani, da so edino oni pametni vsi ostali, kateri ne dihajo, govorijo, mislijo... kot oni pa so neumni
stupid-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
ksz
In spet so teroristi en korak pred vso evropsko varnostno obveščevalno službo.
Pa drugače mi ni jasno, zakaj morate ob očitno arabskem terorističnem napadu spet vlečt v temo pokristjanjevanje srednjega veka.
13.gif
A ste blesavi al kaj? Raje se osredotočite na sedanjost.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:

Vere so v modernih časih preživet koncept in nima mesta v sodobni družbi. Dobro, nekaj se rabi, da se lažje vodi ovčke, ampak morali bi vsi strmeti k distanciranju od vere, takšne in drugačne, ne pa da hočemo po novem celo mešat verovanja, ne samo kulture.
dej darjan si si pa itak vesko prehranski nestrpnež-fanatik. še malo manjka da boš začel pšenična polja kurit ker gluten je slab in boš ti moral plačevati zdravstveni sitstem za ljudi ki se zastrupljajo
evil.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Katoliki ja.... (arabsko govoreči).

+++ 9:14 Berichte über Schüsse und arabische Sprachfetzen +++
Es gibt neue Berichte von Menschen, die im Inneren des Flughafens waren, als sich die Explosionen ereigneten. Demnach sollen vor den Detonationen Schüsse gefallen sein. Zudem hätten Personen arabisch gesprochen. Ob diese Personen Attentäter waren, wird aus den Berichten nicht ersichtlich.

Pa da se ne bo kdo obešal na zadnji stavek, to morajo napisat zaradi tiste 1% možnosti da ni tako.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.635
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Jaz ljudi tako in tako ločim na neumne in pametne in ne na črne, bele, rjave, hetero, gej itd.

Nisi sam kriv, če se rodiš črn ali gej, si pa sam kriv, da si neumen (torej katolik, musliman itd.). V tem primeru ni potrebe do milosti ali strpnosti.

Je rekel pameten (komunistek, fašist, ateist, itd)
stupid-1.gif

PS- le kaj drugega kot vera je ateizem ali komunisem ali fašizem ali....vsi so sami prepričani, da so edino oni pametni vsi ostali, kateri ne dihajo, govorijo, mislijo... kot oni pa so neumni
stupid-1.gif

No vidiš, isti si kot jaz. Nestrpen do tistih, ki mislijo narobe.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik hermann pravi:

No vidiš, isti si kot jaz. Nestrpen do tistih, ki mislijo narobe.
Ne narobe ampak mislijo drugače kot mislim sam in pri tem delajo škodo tako meni, kot moji družini, sorodnikom, sosedom, prijateljem, rojakom...

PS- kakšno škodo pa dela tebi verujoč v Jezusa ali Budo ali Jehvo...?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.263
7.049
113
Trenutno nobeno, zgodovina pa je zelo krvava, veliko več krvi imajo kristjani na grbi, kot musliči.

Morda je sovraštvo musličev ravno posledica teh dejanj, kaj pa vemo...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
bodo razfookali cel bruselj
Ja pa sej si to želiš ane
confused-1.gif

Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
( škoda da niso parlamenta v zrak spustili )

seveda
bonk.gif

ampak prave škode res ne bi bilo, če bi nekaj politikov nafookalo, ne pa samo slučajni potniki, delavci. otroci...
štalo v severni afriki,arabski polotok, ukrajina in posledično v evropi so naredili ritolizni politiki ( ZDA & EU )