Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Recimo tole:
Citat:
No danes ob prihodu v BTC sm imel bližnji zmenek s policistom, ki je zelo dobro poznal JDM sceno. Ker so ga motla spoon ogledala in spojler smo se zapeljali do tehničnega. Seveda tam nihce nic ni omenju da more bit spojler homologiran in ogledala tudi ne. Ampak jih je motu izpuh, volan in oranžne pozicije ker jih v sloveniji zakon ne odobrava (kar seveda ni res). Tudi za meglenke jih nič ni motilo, le policista so tako zmotle, da bi jih po moje dol uzel in na svojga dal :lol: .
Seveda kazen ki je znasala 920eur je bila v eni uri stornirana :lol: , in jst sm mel se prej kot v 40min nove tablice v rokah in prometno.
Upam le da bereš tole, ker tale avto si kr dobro poznal, in naslednič ko se vidiva v civilu ne boš tako pogumen. Pa tudi tablice naslednic ne grejo z vozila, ker brez papirja R. Slovenije ki dokazujejo kaj je nehomologiranega na mojem vozilu se ne bova pogovarjala na tako lep način kot sva se danes. Ker nisi uradna oseba, ki bi o tem odločala.![]()
Citat:
To sm objavu tukaj samo zato da pazite kaj pišete kjer koli, policija dobi mesecno podatke o vozilih in predelavah in nas samo sladko čakajo. Dobesedno je tako, ker mi je oče povedu. Jst osebno kaj dost več ne bom o predelavah pisu. Jst prej tega nism vrjel, zdj ko se je to zgodilo pa žal povem še tukaj vsem da pazite.
Drugače pa vsaka rit pride na svoj sekret tudi oni bojo 1x.
Pa tole:
Citat:
Kaj so ti pa policisti rekli za gume, ko si omenjal v prejšnih straneh, da imaš bolj slabe?
To je rešeno!
Dej premisli kaj si nalepil in mi odgovori: Kako lahko kot resnicne jemljes izjave cloveka, ki je nategnil vec kot 100 ljudi? Tip je ocitno bolano potreben pozornosti.
In se da ne bo dvomov: Policija ne dobiva nobenih seznamov o predelanih vozilih. Tudi ni logike zakaj bi jih imeli. Tak seznam bi lahko nastal le na krajih kjer zadeve hologirajo, kar pomeni da je tak avto povsem legalno na cesti.
Storniranje placilnega naloga ne obstaja. Obstaja pa odprava le tega, vendar placilni nalog ostane in se mu doda le sklep o nicnosti. Verjetno ves da not ne mores napsiat "nicno ker je to sin od jozeta".
Ce bos konstruktiven lahko o tem debatirava naprej, ce pa bos lepil citate cloveka za katerega vsi tu gor trdite da je nategun pa je nadaljna debata ensmiselna. ker ne mores bit tko selektiven da enkrat ej nategun enkrat pa je sveta resnica kar pise