Brumči je dobil svoje

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.246
11.275
113
ja nekaj je, če pa se je sam hvalil se mi zdi, pa njegovi prometni prekrški ki so izpuhteli...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.028
1.942
113
ne morem se odločit če je tip kapitalno zabit ali neverjetni genijalec
sprasujem se.gif

po zdravi pameti je zabit, po načelu če kradeš, boš za to kaznovan. Ampak glede na stanje v sloveniji, zna bit da je tip genij, stopa v čevlje zidarjev, bavčarjev šrotov,..., nova generacija. če bi vkradel 500€ bi že davno sedel, zdaj pa zna bit da bo pospravil 150 kilo ojrov in še odškodnino dobil

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.621
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ja nekaj je, če pa se je sam hvalil se mi zdi, pa njegovi prometni prekrški ki so izpuhteli...

Kako so izpuhteli? A on je povedal da so izpuhteli in je to res? Al kako to gre?

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Nekaj mi ni jasno: a se ni še tukaj gor (ali pa na jabuku) govorilo da so se zadeve uredile, da je bil denar vrnjen in da ima zdaj novo trgovino in da je vse nekako ok (da ne jemlje avansov, da ima telefone pri sebi itd...). Saj jaz se nisem niti poglabljal v to (ker mi je bila samo zanimivost, ampak po napisanem sem res mislil da se je situacija uredila)

You cant teach an old dog new tricks.
smile-1.gif

@Mahoney: njegov foter je 100% vpleten v dela MNZ - zdej se ne spomnim točno kaj je, ampak sem pa 90% da je kriminalist, v kolikor ga niso že odžagali in je postal zgolj in samo prometnik
smile-1.gif
.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.647
4.026
113
Pa še nekoč znani tv voditelj Jonas je od njega dobil telefon in naredil reklamo.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.765
663
113
Ne Mahoney je PRELEP, da bi bil njegov fotr.
wink-1.gif

Drgač, pa vsako metlo štil rase

lp D

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
No počakajmo, če bo iz te moke kaj kruha.

(me zanima, koliko žrtev se bo javilo)

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Hja, tako kot večino ostalega tukaj gor je to samo posredna informacija. Je pa isti podatek tudi na jabuk.si forumu. Zdaj če je to res ali ne pa na morem dokazati.

Se opravičujem če sem koga prizadel, a verjetno se tudi ti strinjaš da niso vsi policaji čisti in da to SE dogaja.

Preverjeno pa res ni.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.621
113
Zato ker niso vsi policaji cisti, zato me zanima. Namig: ze vec kot pol leta nazaj se je iskalo kakega brumna ki ima sina roka, pa imajo vsi otroke mlajse od 14 let.

Je pa dejstvo da tudi če bi mu bil Goršek foter si je poba enostavno naložil preveč =)

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Ne, zdaj seveda ne, ker je očitno ena večja firma vložila ovadbo in so se morali zganiti in ko je enkrat preiskava v teku je težko še karkoli narediti. Če pa se je prišel kak posameznik pritožit za recimo 150 eur ki jih je plačal po lastni neumenosti pa verjamem da ni bilo težko spregledati zadeve.

Sicer pa da ne bo pomote: po mojem mnenju dela velika večina policajev pošteno in v skladu z zakoni. Pa tudi če pri katerem ni tako je pomoje zelo težko dokazati zakaj je kdo kakšno zadevo "založil" ali "spregledal" oziroma kaj je kdo komu "ob kavi" namignil. Kakorkoli že gledaš so posamezno te zadeve vseeno manjši premoženjski delikti (nisem pa zasledil da bi se kaj organizirali in skupaj prijavili, večino je pomoje itak sram da jih je okoli prinesel)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.621
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ne, zdaj seveda ne, ker je očitno ena večja firma vložila ovadbo in so se morali zganiti in ko je enkrat preiskava v teku je težko še karkoli narediti. Če pa se je prišel kak posameznik pritožit za recimo 150 eur ki jih je plačal po lastni neumenosti pa verjamem da ni bilo težko spregledati zadeve.

Sicer pa da ne bo pomote: po mojem mnenju dela velika večina policajev pošteno in v skladu z zakoni. Pa tudi če pri katerem ni tako je pomoje zelo težko dokazati zakaj je kdo kakšno zadevo "založil" ali "spregledal" oziroma kaj je kdo komu "ob kavi" namignil. Kakorkoli že gledaš so posamezno te zadeve vseeno manjši premoženjski delikti (nisem pa zasledil da bi se kaj organizirali in skupaj prijavili, večino je pomoje itak sram da jih je okoli prinesel)

Amapak za razliko od tebe sem jaz zapisnike o prijavah imel v roki in so bili sami janezi noveki, nobenega podjetja. Zdej ne vem al jz v vzporednem vesolju zivim al pa se je zadeva odvijala enako kot pri vseh ostalih goljufijah.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:Amapak za razliko od tebe sem jaz zapisnike o prijavah imel v roki in so bili sami janezi noveki, nobenega podjetja. Zdej ne vem al jz v vzporednem vesolju zivim al pa se je zadeva odvijala enako kot pri vseh ostalih goljufijah.

Se toliko slabse. Ce se tudi ostale zadeve preiskujejo na podoben nacin je to poraz. Kdorkoli ima dostop do interneta je lahko nategovanje spremljal skoraj "v zivo". Pa tudi vse spremljajoce dogodivscine. Ves cas je bila njegova identiteta jasna in znana.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Recimo tole:

Citat:
No danes ob prihodu v BTC sm imel bližnji zmenek s policistom, ki je zelo dobro poznal JDM sceno. Ker so ga motla spoon ogledala in spojler smo se zapeljali do tehničnega. Seveda tam nihce nic ni omenju da more bit spojler homologiran in ogledala tudi ne. Ampak jih je motu izpuh, volan in oranžne pozicije ker jih v sloveniji zakon ne odobrava (kar seveda ni res). Tudi za meglenke jih nič ni motilo, le policista so tako zmotle, da bi jih po moje dol uzel in na svojga dal :lol: .

Seveda kazen ki je znasala 920eur je bila v eni uri stornirana :lol: , in jst sm mel se prej kot v 40min nove tablice v rokah in prometno.
Upam le da bereš tole, ker tale avto si kr dobro poznal, in naslednič ko se vidiva v civilu ne boš tako pogumen
wink-1.gif
. Pa tudi tablice naslednic ne grejo z vozila, ker brez papirja R. Slovenije ki dokazujejo kaj je nehomologiranega na mojem vozilu se ne bova pogovarjala na tako lep način kot sva se danes. Ker nisi uradna oseba, ki bi o tem odločala.

Citat:
To sm objavu tukaj samo zato da pazite kaj pišete kjer koli, policija dobi mesecno podatke o vozilih in predelavah in nas samo sladko čakajo. Dobesedno je tako, ker mi je oče povedu. Jst osebno kaj dost več ne bom o predelavah pisu. Jst prej tega nism vrjel, zdj ko se je to zgodilo pa žal povem še tukaj vsem da pazite.

Drugače pa vsaka rit pride na svoj sekret tudi oni bojo 1x :D.

Pa tole:

Citat:
Kaj so ti pa policisti rekli za gume, ko si omenjal v prejšnih straneh, da imaš bolj slabe?

To je rešeno!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.621
113
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Na jabuk se je zglasila firma da j dala ovadbo

cca pol leta nazaj so bili sami posamezniki in ze takrat se je opravljalo razgovore s folkom.

@eazy pejt jokat na drevo. Pri toliko oskodovanih ljudeh pac zadeve trajajo. A ves je od kazenske ovadbe do obravnave na sodiscu se tozilstvo vmes.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Vecina alterja (pa tudi ostalih forumov) ze dolgo ve kje zivi, kaj dela, pozna vse bivse, videla groznje, koga je nategoval, kdaj, itd, itd. Pa to brez nekih posebnih preiskovalnih vescin ali orodij...
smirk-1.gif