Brumči je dobil svoje

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Zgleda, da so prijeli Brumčija .
Saj je bil že čas.
Čeprav jaz še vedno zagovarjam tezo, da fant tudi na podstrešju nima vse pospravljeno.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.786
934
113
tu in tam
A je jest tudi nasedel, ker se je kot komentator pofočkal?
smile-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Meni se je pa čudno zdelo kako si lahko brezposelna mamica privošči dopust v Egiptu in Kanarskih otokih v roku dveh mesecev...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
haha, sej se mu že po fac pozna da ni glih diht, čeprov znajdu se pa je ja
wink-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Znajdu? Tip je prvoklasni de.bil, če je mislil, da ne bo dobil all inclusive oskrbe na Povšetovi.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
znajdu se je do teme, da je folk tkole gladko najebu, če bi mel pa še kej v glavi bi pa vs keš pobasu pa zginu iz SLO
wink-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Nekaj mi ni jasno: a se ni še tukaj gor (ali pa na jabuku) govorilo da so se zadeve uredile, da je bil denar vrnjen in da ima zdaj novo trgovino in da je vse nekako ok (da ne jemlje avansov, da ima telefone pri sebi itd...). Saj jaz se nisem niti poglabljal v to (ker mi je bila samo zanimivost, ampak po napisanem sem res mislil da se je situacija uredila)

Zgleda je šlo samo za par uporabnikov ki so celo dobili denar/telefone ali pa je celo on registriral uporabnike in pisal neke "izkušnje z nakupom".

100.000 je sicer kar precej nategnjenih kupcev (čez 600 za avanse ali 150 za cele kupnine, verjetno pa kombinacija oboje, v vsakem primeru več sto ljudi) in čudno mi je da se je tip lagodno sprehajal po ljubljani in celo odprl trgovino (morda mu je pri varovanju pomagal fotr policaj)

Sicer pa, če so ga res zaprli verjemem da imajo dobre dokaze. Vsaj ena goljufija ki se bo zgleda končala ok (razen če ga bo kakšen dober odvetnik rešil in bo dobil še odškodnino)

Sicer pa, če so ga zaprli je bilo gotovo ugotovljeno in

Kakorkoli že, če so ga priprli

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
ksz... Izredno dolgo je to trajalo. Dober signal za nove goljufe, ki si bodo upali še malo več in jim nato popihat iz države za XX let ni problem.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.621
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Nekaj mi ni jasno: a se ni še tukaj gor (ali pa na jabuku) govorilo da so se zadeve uredile, da je bil denar vrnjen in da ima zdaj novo trgovino in da je vse nekako ok (da ne jemlje avansov, da ima telefone pri sebi itd...). Saj jaz se nisem niti poglabljal v to (ker mi je bila samo zanimivost, ampak po napisanem sem res mislil da se je situacija uredila)

Zgleda je šlo samo za par uporabnikov ki so celo dobili denar/telefone ali pa je celo on registriral uporabnike in pisal neke "izkušnje z nakupom".

100.000 je sicer kar precej nategnjenih kupcev (čez 600 za avanse ali 150 za cele kupnine, verjetno pa kombinacija oboje, v vsakem primeru več sto ljudi) in čudno mi je da se je tip lagodno sprehajal po ljubljani in celo odprl trgovino (morda mu je pri varovanju pomagal fotr policaj)

Sicer pa, če so ga res zaprli verjemem da imajo dobre dokaze. Vsaj ena goljufija ki se bo zgleda končala ok (razen če ga bo kakšen dober odvetnik rešil in bo dobil še odškodnino)

Sicer pa, če so ga zaprli je bilo gotovo ugotovljeno in

Kakorkoli že, če so ga priprli

DEj tole s fotrom policajem pojasni. Ker napisal si kot da je to dejstvo, da je njegov foter policaj.