Ja, ker tistle Merkur ni vreden pol k. Meni osebno je najboljši Gillette tech. Ni čudno, da so jih prodali na milione. Sam ta ni OK za moje podvige s tritedensko brado. Merkur ji pa sploh ni kos.Jaz mam nekaj različnih mil. Proraso zelen mi je najboljši, mam tako v tubi kot tisti plastični šalčki. Potem mi je kul tudi Arko. Ostale ki imam so bolj kot ne zgrešen nakup oz sta proraso in arko meni osebno pač boljša. Sta znana tudi kot neka začetniška.
Klince kot rečeno astra, derby, polsilver, nekaj ostalih vendar to se bolj kot ne dobil kje zraven.
Brivnik pa imam merkurjevega 34c ter tole . Tale cheap kitajc je men osebno boljši kot merkurjev. Merkurjev ima sicer težo kar mi je kul vendar se bolj obrijem s poceni kitajcem.
Čopič pa en od frank shaving pure badger.
Aftershave mam standard old spice in domač bayrum (dober vonj ampak hitro zgine).
včeraj prvič poizkusil:
HAWARD Black Razor Metal Double Edge Safety Razor For Men Reusable Manual Shaving Razor With 20 Blades Plastic Free&Zero Waste - AliExpress 66
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
prvi občutek super, kar agresiven. Bom poročal kako in kaj, ko ga bom nekaj časa uporabljal.
100 X Astra Superior Platinum Double Edge Safety Razor Blades FREE SHIPPING | eBay
Astra superior platinum razor blades provide the right combination of smoothness and sharpness. The double edge razor blades are very well balanced and will provide a very close shave. They are durable, smooth and sharp.www.ebay.com
Men je dvakrat ok dostavil.Ali je ta prodajalec preverjen in ne prodaja kakšnih ponaredkov (ne vem niti če ponaredki obstajajo pri teh produktih haha)? Ker če je preverjen, potem bom kar nabavil...
Zlo podobne tem modrim, ki jih dobiš pri nas so Astra.Zdravo,
z brivnikom sem zelo zadovoljen. Nisem kakšen hud poznavalec različnih modelov, ampak mislim, da je to kopija Gileta....
Uporabljam ga v kombinaciji z Nivea kremo za britje in čopičem. Žiletke sem kupil preko ebay-a, ampak sem na koncu pogruntal. da mi najbolj ustrezajjo Gillette modre.
V štartu je bilo par ureznin in slabo obritih mest, ampak se hitro zverziraš.