Sam sem trenutno v bear fazi, se prav zaraščen. Brijem se na 3 tedne. So pa obdobja, ko sem dojenčkova ritka.
Moj komplet imaš zgoraj. Žal pa novih ne delajo več. Se pravi Gillete new short comb za 3 tedensko brado, opravi z njo brez zatikanja pacanja ali česarkoli. Za everyday Gillette tech (tega najdeš, če kaka babica še drži dedkov pribor), je pa moj letnik okoli 50, so jih pa prodajali kar nekaj deset let. Prvi je odprt, se pravi, da gre britvica direktno na kožo, drugi ima varovalo. Vse najdeš na Ebayu. Mojega Gillette new sem snel na eni dražbi na ebayu, me je prišel okoli 80 EUR, samo je pa originalen, kot iz trgovine, večinoma dobiš na novo ponikljane, kar je tudi OK, če ni komu padel po tleh, ker se rado zobje skrivijo. Drugega sem slučajno snel na Italianskem ebayu za 11 EUR. Za to kar se da novo kupit sem sprobal Merkurja, samo je proti Gillettu ko stara skrhana sekira.
Ogromno je odvisno od britvic, te Gillette bele, ki jih pri nas dobiš so dobre, meni bolj sedejo Astre, imaš gor link.
Sem sprobal kar nekaj mil, samo meni najbolje sede Palmolive brivska krema, ali pa od Nivea. Pa obvezno čopič, Omega je super. Ko to enkrat osvojiš je Gillette mach 16 ko stare zaribane kosilnice.
Aftershave, Nivea sensitive, ko sem se pa navadil pa ta, ki je pol prozorna brez barve, pol pa modra.
Škoda Gilletov, ker so zaradi komerciale nehal delat nekaj, kar so z leti naštudiral v nulo.