Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Še enkrat ponavljam - kvaliteta nima veliko veze z okusom. Ko boš to dojel, se lahko pogovarjava naprej... Dokler boš poleg mešal tvoj omejen okus, žal težko govoriš o kvaliteti. Ne žalim te z bolezenskim stanjem ampak samo povzemam tvoje dojemanje glasbe (glede na napisano v tej temi).
OK, greva z druge strani. Kaj tako kvalitetnega je bilo na njeni gasbi? Kaj je tisto kar je tebe prepričalo. Lahko tudi najlčjubši komad oz opišeš kakšen koncert, ki si ga doživel. Ker meni ni samo gravž ter neokusna, mi je tudi petje povsem mimo, dopuščam pa možnost, da sem morda kaj spregledal.
Ne, ne greva iz druge strani. Verjetno bi se spustil v tako debato s kom, ki je pripravljen debatirat, ti si pa že s parimi izjavami dokazal, da si glasbeno omejen in se ne mislim spuščat na tvoj nivo... Če bi imel namen debatirat o glasbi, ne bi v vsakem postu omenil, da ti je nagravžna, neokusna, narkomanka itd. Za take stvari meni dol visi, tebi pa očitno veliko pomenijo, tako da že na tej zelo pomembni točki ne prideva skupaj.
Spregledal si bistvo glasbe in si na ravni najstnic in zdolgočasenih žensk, ki si ustvarjajo okuse na podlagi trač literature.
Če te res zanima strokovno mnenje imaš na internetu ogromno review-ov priznanih kritikov. Ampak verjetno so tudi oni najstnice, brezvezniki, majmuni, ker gredo z razumevanjem nad harmoniko....
over&out