Britansko pevko Amy Winehouse so našli mrtvo

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
hmm torej ni blo težav že na začetku! Zakaj sva že začela potem to debato?

V kontekstu si omenjal, da je del kluba velikih. Če pa nisi tako mislil, potem sem pa jaz narobe dojel, ti pa lahko tudi bolj smiselno napišeš kaj si mislil s tistim, umrla pri 27 ih kot vsi veliki. Brez veze se tukaj loviva.

Batman

Zelenc'
18. jul 2011
22
0
1
To je najbrž za rubriko "Saj ni res.... IRONIČNO: Pevka Amy Winehouse pred smrtjo posnela komad “Umrla bom pri 27″!

Nazadnje uredil moderator:

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Jah mal preveč sva se "zapela" sicer pa sem ti že na odgovor v drugem postu napisal:

V 27 jih je pravzaprav cel kup če pa omeniva tiste največje pa so to seveda . Morrison,Cubain,Jopiln,Hendrix in Jones
sicer pa malo o klubu 27:

http://en.wikipedia.org/wiki/27_Club

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Drugo leto bo Murko star 27 let. Bo preživel?
Če ne bo preživel, ka bomo dali ob bok Hendrixu, Jonesu, Cobainu, Morrisonu in Joplinki.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
A, ste stari res ene face ane. Zdaj pa Murkota primerjate z Amy. Vsaka tema na tem portalu zaide v ....

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
murko bi beograjski koncert bolje odpel
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Če pogledamo čisto tak, kaj pa so bili ostali člani kluba 27? Vsi po vrsti đankiji, odlični glasbeniki, ki pa se s slavo in bogastvom niso znali spopadati in so se zatekli k drogi.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Če pogledamo čisto tak, kaj pa so bili ostali člani kluba 27? Vsi po vrsti đankiji, odlični glasbeniki, ki pa se s slavo in bogastvom niso znali spopadati in so se zatekli k drogi.

Drži!
aplauz.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Lepo te prosim, velika je bila samo v konzumaciji droge in alkohola. Zdaj se mi pa se naj smili nekdo, kot je ba ona, zo ocitno prevec denarja in nekontroliranih razvad v zivljenju. Sami razvrat in kontroverznost sta jo bila, o stilu glasbe pa ne bom, ker dopusvam moznost razlicnih okusov, meni deluje kot bi davil [censored], ki se zaveda, da so to njegovi zadnji trenutki zivljenja.

Jah... so ljudlje, ki poslušajo glasbo in so ljudje, ki ne bodo nikoli presegli slovenskega in jugo popa. Mislim, da se boš znal sam posortirat...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Lepo te prosim, velika je bila samo v konzumaciji droge in alkohola. Zdaj se mi pa se naj smili nekdo, kot je ba ona, zo ocitno prevec denarja in nekontroliranih razvad v zivljenju. Sami razvrat in kontroverznost sta jo bila, o stilu glasbe pa ne bom, ker dopusvam moznost razlicnih okusov, meni deluje kot bi davil [censored], ki se zaveda, da so to njegovi zadnji trenutki zivljenja.

Jah... so ljudlje, ki poslušajo glasbo in so ljudje, ki ne bodo nikoli presegli slovenskega in jugo popa. Mislim, da se boš znal sam posortirat...

hysterical-1.gif

Vau kako globoka misel, si cel dan razmišljal kaj bi napisal ne, sedaj pa sam sebe trepljaš po ramenu kako si mi pokazal kam spadam.

So ljudje, ki poslušamo glasbo in ste ljudje, ki gledate glasbo. Mislim, da se boš znal sam uvrstiti.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Zanimivo, da ravno ti, ki naj bi poslušal glasbo, poznaš Amy po kontraverznosti in prekomerni uporabi droge obenem pa označiš njeno petje kot "davljenje". In nima veze ali je to tebi ljuba zvrst ali ne - gre se za priznavanje kvalitete glasbeniku, ki si to zasluži. Si pa lep primer glasbenega debila, priznam.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če je amy kvalitetetna pevka sem jaz boljsi fusbaler od maradone. to akr je ta primerek delal iz sebe je bvredno hospitalizacije..zoologije, kake dnk analize, da se vidi, a je potomka hjumen binov al mogoče kak opicnjak v igri.

naj pociva v miru

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.760
113
pri taščici
Pa ne wackota in amy zalit! Ves kako je wacko uzival v bg na koncertu. Takih koncertov ne premoremo organizirat v slo, kaj sele da bi na njem nastopal slovenski predstavnik.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Zanimivo, da ravno ti, ki naj bi poslušal glasbo, poznaš Amy po kontraverznosti in prekomerni uporabi droge obenem pa označiš njeno petje kot "davljenje". In nima veze ali je to tebi ljuba zvrst ali ne - gre se za priznavanje kvalitete glasbeniku, ki si to zasluži. Si pa lep primer glasbenega debila, priznam.

Kvaliteta? Ti očitno ne ločiš kvalitetne od populistične glasbe, to kar je ona počela je daleč od kvalitetne glasbe, grammy dol al pa gor. Prosim, da me ne poskušaš žaliti z bolezenskim stanjem, majmun en. Priznaj sebi, da nimaš okusa za glasbo in sva zaključila.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Še enkrat ponavljam - kvaliteta nima veliko veze z okusom. Ko boš to dojel, se lahko pogovarjava naprej... Dokler boš poleg mešal tvoj omejen okus, žal težko govoriš o kvaliteti. Ne žalim te z bolezenskim stanjem ampak samo povzemam tvoje dojemanje glasbe (glede na napisano v tej temi).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:

Drži!
aplauz.gif

Ne drži glih...od vseh 27 letnikov, je nekako le hendrix izstopal...ker je bil virtuoz na kitari in na mnogih področjih pionir. Vsi ostali so bili zgolj frontmani skupin, pevci...in še to s dokaj slabim, zanič, glasom.