Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
jah, tale keyless bom verjetno kar malo pogrešal pri nemcu...smrk. ali pa mi bo eden takoj v avto vstopil, saj ga ne bom zaklenil oz. ga bom pozabil zakleniti..(bom čakal na tisti renaultov bip bip, pa ga ne bo, hehe)
prideš do avta, zazna roko na kljuki, odpre, pritisneš gumb in se odpelješ. ko greš iz ugasnjenega avta, ti na cca 5 metrov sam zaklene. in zapre ogledala. simpl ko pasulj
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Smesni so ljudje ki rečejo da je keyless brez veze. Isto kot otroci ko rečejo tega ne bom jedel, pa še sploh probal ni.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Keyless ni stvar za serijsko uporabo, žal. In imaš kupce ki tega apriori nočejo. Če bi bil keyles tako fin bi ga imeli že vsi po domovih pa se mi zdi da večina še ključa za rfid ali pa prstni odtis noče zamenjat, kaj šele da bi delovalo kar vse samodejno!
Sicer meni keyless dol visi ker imam avto ves čas odklenjen, tako namreč dela 80% populacije "na periferiji" ki je starejša od letnika 60!
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Keyless ni stvar za serijsko uporabo, žal. In imaš kupce ki tega apriori nočejo. Če bi bil keyles tako fin bi ga imeli že vsi po domovih pa se mi zdi da večina še ključa za rfid ali pa prstni odtis noče zamenjat, kaj šele da bi delovalo kar vse samodejno!
Sicer meni keyless dol visi ker imam avto ves čas odklenjen, tako namreč dela 80% populacije "na periferiji" ki je starejša od letnika 60!
Ni vse, kar je novo tudi apriori dobro. Sploh ni pomemben EMŠO, čeprav se je tako prikladno sklicevati na starost in nesposobnost.
Citat:
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
jah, tale keyless bom verjetno kar malo pogrešal pri nemcu...smrk. ali pa mi bo eden takoj v avto vstopil, saj ga ne bom zaklenil oz. ga bom pozabil zakleniti..(bom čakal na tisti renaultov bip bip, pa ga ne bo, hehe)
prideš do avta, zazna roko na kljuki, odpre, pritisneš gumb in se odpelješ. ko greš iz ugasnjenega avta, ti na cca 5 metrov sam zaklene. in zapre ogledala. simpl ko pasulj
Sej keyless imajo tudi nemci, kvečjemu kakšna Kia tega še ne ponuja!
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kijini prodajalci pa te gledajo kot tele v vrata ko omeniš da bi to imel...
Citat:
Uporabnik Spicparkeljc pravi:
Švicarski nož.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Keyless go je OK, kartica pa ne.
Kaj to pomeni? Nekateri recejo tako, drgui drugace... Razlika je le v obliki "daljinca"...
Mercedes recimo v obliki nekaksnega USB kljuca...
Tole je kar klasični ključ (še naš mercedes ima takega, pa nima keyless go). Mercedes pač že dolgo (15 let) ne uporablja kovinskega ključa, s tem da je pri modelih z keyless gor treba še vedno dati tale ključ noter in ga obrniti (pred tem pa ga ključavnica "prime").
Citat:
Uporabnik map pravi:
Megane 2 je imel, da si moral pritisniti gumb na vratih pri zaklepanju. Megane 3 se sam zaklene, ko stopiš kaka 2 metra od avta, prav tako novi clio.