Običajno je ročna zavora odvisna od zraka enako kot običajne zavore.
Sam pa nisem tako pogumen, da bi med vožnjo potegnil ročno.
Sam pa nisem tako pogumen, da bi med vožnjo potegnil ročno.
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Vse to razumem, mogoče sem narobe zastavil vprašanje. Kaj bi se zgodilo če bi potegnil parkirno zavoro med vožnjo?
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Vse to razumem, mogoče sem narobe zastavil vprašanje. Kaj bi se zgodilo če bi potegnil parkirno zavoro med vožnjo?
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
V Franciji, tam od Mentona naprej mimo Nice, imajo take peščene pasti tudi kar na odstavnih pasovih, ko gre AC navzdol.
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
ksz
na tem klancu sem že srečal tovornjake, ki so jim zavore gorele. Sklepam da so srečno prispeli dol, ker pri poročilih ni bilo nobene omembe...
Citat:
Uporabnik iii pravi:
predvidem da je tu prikazano delovanje peska a ne? ker klančine ne vidim nobene.
Citat:
Uporabnik burgy pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
ksz
na tem klancu sem že srečal tovornjake, ki so jim zavore gorele. Sklepam da so srečno prispeli dol, ker pri poročilih ni bilo nobene omembe...
Si prepričan, da si srečal take, ki so jim gorele zavore ali pa si samo zaduhal močan vonj po zavornih ploščicah, od tega pa da bi se vžgale zavore je še daleč?
je kar lepo gorelo in se kadilo vstran...Citat:
Uporabnik burgy pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
ksz
Si prepričan, da si srečal take, ki so jim gorele zavore ali pa si samo zaduhal močan vonj po zavornih ploščicah, od tega pa da bi se vžgale zavore je še daleč?