Pa menda ne v grdem kapitalizmu onkraj lize? To nekaj ne stimaCitat:
Uporabnik bizi pravi:
No, dotični žlahtnik ima x2.
(2023)Kako je letos z obdavčitvijo bozicnice
Sam se tudi slovenskih zlatnikov ne bi branil.Najbolje z Dunajskimi filharmoniki ali pa Krugerrandi, so najbolj ziher.
U, lepo, Franc Jožef!Mi dobimo vsako leto za novo leto, kovanec.....
Lanski je bil 4g, letos je že 3g pa sveti se manj(na kuhenski vagi vagano ) Kako je pa vse obdavčeno je pa šef reku, da to se ne sprašuje.
Se mi ne ljubi sploh googlat, kateri je kaj.... folk je pa brž opazu, da so letos manjši. Jaz sem jih moral primerjat.... lol
Pred deseti leti baje, da če nisi bolniške imel v letu si dobil pa 2. Sedaj se je pa tisto preneslo na bonus.
Poglej priponko 78082
3,49 grama, verjetno pa moraš odnesti kuhinjsko vago na kalibriranje.Mi dobimo vsako leto za novo leto, kovanec.....
Lanski je bil 4g, letos je že 3g pa sveti se manj(na kuhenski vagi vagano ) Kako je pa vse obdavčeno je pa šef reku, da to se ne sprašuje.
Se mi ne ljubi sploh googlat, kateri je kaj.... folk je pa brž opazu, da so letos manjši. Jaz sem jih moral primerjat.... lol
Pred deseti leti baje, da če nisi bolniške imel v letu si dobil pa 2. Sedaj se je pa tisto preneslo na bonus.
Poglej priponko 78082
Ta drugi ti pa že malo rjavi.Mi dobimo vsako leto za novo leto, kovanec.....
Poglej priponko 78082
Obdavčen je prihodek, v čem ti ga izplačajo pa ni važno.(2023)
če je nakup zlata in prodaja zlata neobdavčeno - zakaj se božičnice itd ne izplačujejo v zlatnikih?