Bosch brisalci stari 2 meseca puščajo črte??

22. jul 2007
13.423
1.669
113
124
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
torej - po dobrem mesecu s Trico Flex brisalci ...
uf-1.gif

npr., ko se mi šipa umaže na AC, npr., ni variante, da bi spucal šipo, oz. pustijo obsežne solne madeže ... zdaj pa ne vem, a jaz ne znam šip pucat ali je kaj drugega vmes? pa sem ta teden skuril več kot 3l vitreksa. in to različnih proizvajalcev. trenutno ugotavljam, da se še najboljše obnese petrolov, v mešanici z vodo (2:1). ampak še vseeno, ne očisti do potankosti. v bistvu puščajo sledi po robovih brisalcev, na sredi, kjer so pritrjeni, pa očistijo solidno. še to - ko je snežilo oz. deževalo, pa so brišejo fenomenalno ...
tongue-1.gif

me ima, da bi šel na uradni servis in vprašal, če je varianta dobiti original brisalce, ker bolj ko berem in spremljam, naj bi le-ti bili daleč najboljši ...
Kupi sonax
zmaga.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
trikrat poslušal, pa ne razločim
kakšen alkohol?
oz. kaj si ti uporabil, etilni alkohol?

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Spar ima od danes v akciji valeo brisalce. Par za ca. 11€. A mislite, da so za kaj? Sedaj imam aerotwin, pa sem zelo nezadovoljen z njimi in bi enostavno rad probal te valeo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Steklo spoliras, zdaj ce nimas polirke in ceramic oxide polirno pasto, lahko uporabis eno srednje grobo polirno pasto in penasto gobico in z kroznimi gibi spoliras steklo. Steklo potem se ocistis z razmaščevalcem (Eraser ali GTECHNIQ panel wipe ali Izopropanolom mesano z vodo). Na koncu ce zelis das gor kaksno zascito za steklo.

Ne vem no,
rolleyes-1.gif

Kje se dobi izopropanol?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Steklo spoliras, zdaj ce nimas polirke in ceramic oxide polirno pasto, lahko uporabis eno srednje grobo polirno pasto in penasto gobico in z kroznimi gibi spoliras steklo. Steklo potem se ocistis z razmaščevalcem (Eraser ali GTECHNIQ panel wipe ali Izopropanolom mesano z vodo). Na koncu ce zelis das gor kaksno zascito za steklo.
crazy1.gif

Kje se dobi izopropanol?

merkur