Kupi sonaxCitat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
torej - po dobrem mesecu s Trico Flex brisalci ...
npr., ko se mi šipa umaže na AC, npr., ni variante, da bi spucal šipo, oz. pustijo obsežne solne madeže ... zdaj pa ne vem, a jaz ne znam šip pucat ali je kaj drugega vmes? pa sem ta teden skuril več kot 3l vitreksa. in to različnih proizvajalcev. trenutno ugotavljam, da se še najboljše obnese petrolov, v mešanici z vodo (2:1). ampak še vseeno, ne očisti do potankosti. v bistvu puščajo sledi po robovih brisalcev, na sredi, kjer so pritrjeni, pa očistijo solidno. še to - ko je snežilo oz. deževalo, pa so brišejo fenomenalno ...
me ima, da bi šel na uradni servis in vprašal, če je varianta dobiti original brisalce, ker bolj ko berem in spremljam, naj bi le-ti bili daleč najboljši ...
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Kupi sonax
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Steklo spoliras, zdaj ce nimas polirke in ceramic oxide polirno pasto, lahko uporabis eno srednje grobo polirno pasto in penasto gobico in z kroznimi gibi spoliras steklo. Steklo potem se ocistis z razmaščevalcem (Eraser ali GTECHNIQ panel wipe ali Izopropanolom mesano z vodo). Na koncu ce zelis das gor kaksno zascito za steklo.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Steklo spoliras, zdaj ce nimas polirke in ceramic oxide polirno pasto, lahko uporabis eno srednje grobo polirno pasto in penasto gobico in z kroznimi gibi spoliras steklo. Steklo potem se ocistis z razmaščevalcem (Eraser ali GTECHNIQ panel wipe ali Izopropanolom mesano z vodo). Na koncu ce zelis das gor kaksno zascito za steklo.
Kje se dobi izopropanol?