bosanci pomoč

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
leta se sprasujem, pa ne dobim odgovora..ga en najdem..in sedaj gledam tega mojga prjatla, bosanca, pa je isti k ostali..odgovora pa tut nima

100 krat sme mu ze rekel ne mi s tem 'u kletu'. reci 'v kleti' ali pa 'u podrumu'. lahko zmesas ne sam jezike stavkov..lahko tut v enmu stavku zmesas jezika..recimo vceraj sam bil v prodavnici..sam ne mi rect bil sem u kletu.

in dons me klice..pol dana sem bil u kletu, i opet crko od vruæine.

torej zemoti..kje ste pobral ta legendarni u kletu in kako s eje to razsirilo po vasi manjsini

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
no ja, tud ta ni slaba:

kolega bosanc me en dan kliče, ker se pregovarja s svojim kolegom, šiptarjem, pa me vpraša, kako se prav reče "sem u šiško" ali "sem u šiška" pa mu rečem da je prav "sem v šiški" pa mi reče nazaj "pa reku sem jaz njemu pol prav"
smile-1.gif

kaj češ, smeh pač
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Pod nami eni bosanci nekaj zidajo, pa se prejšnji dan en pritožuje, da mu je en "otpelau šajtrgu"
grin1.gif

Jebiga, men bi se tut smejal, če bi šel zdele delat nekam v Litvo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.328
3.929
113
Mamo enega takega hrvata v soseščini, zdaj jih ima pomoje že čez 70, kličemo ga pa dilica. Slovensko sicer govori bolje kot 99% štajercev, ampak dilca mu nikol ni uspel rečt drugače kot dilica.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
Ze ful let nazaj k smo bli mulci pa smo sli jagode rabutat je en kolega genialno izjavu " gremo u jagode"
hysterical-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
prej se bo kitajc naučil slovensko, kot nek bosanđero......paq prirojena genska napaka....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
leta se sprasujem, pa ne dobim odgovora..ga en najdem..in sedaj gledam tega mojga prjatla, bosanca, pa je isti k ostali..odgovora pa tut nima

100 krat sme mu ze rekel ne mi s tem 'u kletu'. reci 'v kleti' ali pa 'u podrumu'. lahko zmesas ne sam jezike stavkov..lahko tut v enmu stavku zmesas jezika..recimo vceraj sam bil v prodavnici..sam ne mi rect bil sem u kletu.

in dons me klice..pol dana sem bil u kletu, i opet crko od vruæine.

torej zemoti..kje ste pobral ta legendarni u kletu in kako s eje to razsirilo po vasi manjsini

ko o cemu, kurva o postenju oziroma softi o uporabi SKJ
hysterical-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik softi pravi:
... in kako s eje to razsirilo po vasi manjsini

Čist tko, iz firbca... A da bi se raje pozabaval s svojim pisanjem ti pa ni prišlo na misel?

Bosanci se trudijo da bi bili čimbolj razumljivi, a imajo pri tem težave ker ne obvladajo jezika.
Ti si pa preprosto šlampast in se ti popolnoma jebe kako drugim sporočaš svoje misli.

Ni ravno fer, da se ravno ti spotikaš ob njih, ane?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.667
2.704
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zahodne kurve so psotene.
bosanske so psotene tok k cel anrod.

pregovor ni primeren za to lokacijo.
softi lahko skj..zakaj ne bi

SKJ še mogoče - ampak pravopis pa bognedaj.

aP š e v sotfi vraianti:
skJK eš mgoče - pamkak parovips p a bgnedaj.
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kje pa govorijo šesto? Nekak ponavadi rečemo šeststo in potem v Kranju skrajšano (varčno) pride slišati kot šecto.