Bom pa še jaz: Accord, Mazda6 al BMW 3

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
stari fiati so best buy, poceni sraufanje za avto od a do b. ko bos imel avto s 15 litri porabe pri relacijski voznje in menjavo olja na 5000km... bos znal ceniti revolucijo dizla, ki so ga vpeljali v ta razred fiatovi inzenirji.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ta mulc ima pod palcem kar nekaj kilometrine s temi novodobnimi turbo bencinarji tako da lahko ovrže tvoje nebuloze o le teh na podlagi enega avta. No z 1.6 THP je bilo res nekaj problemov ampak neomembe vrednih (nek senzor, vžigalne tuljave). Tudi Fiata 1.9 JTD je že ta mulc imel in nebi zgubljal besed o njem. Motor je še kolikor toliko delal ampak vse ostalo okoli njega pa...
bonk.gif

Me pa res zanima kaj je tako hudo narobe s Polom? A so verigo in podložko v garanciji menjali pa zato cela štala sedaj? Boljše da jo pri 20k v garanciji menjajo kot pa da preskoči pri 150k izven garancije kot pri neuničljivem Hyundaiu v sosednji temi.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Mojster, zmontiraj mi v BMW touring serije 5 ali 3 3 otroške sedeže zadaj, (ni važno ISOFIX ali ne) in da se lahko normalno pripnejo.
Ali pa bolje, zmontiraj mi otroški sedež razreda 18-36 kg na sredino zadaj v dotični vozili. Ali pa vsaj posedi 14 letnega otroka zadaj na sredino (no, lahko tudi 12 let da bo lažje), ker ti bo eno stran zasedal preje omenjeni sedež.
Mojstri, za mene je tak avto neuporaben, če ne morem tega storiti. Pa je lahko unikaten in zlat za povrhu. Samo eni tega ne dojamete. V Scenicu to lahko naredim brez težav.
Sedaj pa dosti off.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
eh 8 let imas vozniski izpit, si mulc zame. jaz sem se ucil voziti na turbo petki (renault) z dvojnim fergazerjem, brez zadnjega stabilizatorja, brez servo volana, brez elektronike, esp... in rocnim zaugom, 750kg in 120KM.

saj jaz sem bil isti.

Petka ma enojn frgazer. Sam povem.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ker se po nekem zakonu ne smejo voziti brez sedeža, če niso dovolj visoki. Pa tri imam.
Sicer pa poizkusi narediti kombinacijo 3 otrok in enega sedeža, pa bo isti rezultat. Dva bosta sedela carsko, za tretjega (s sedežem ali brez) pa enostavno ni prostora. In again, ni to samo moja ugotovitev.
Če pa govorimo o lepoti (subjektivno) je pa kar nekaj karavanov lepših od bavarije.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
S tabo je brez veze raspravljati, ker si apriori proti bavarcem. Nikjer ne piše da je trojka ali petica family wagen, pa naj bo limo ali touring ...
tongue-1.gif

Če imaš tri mulote ti itak drugega kot enoprostorec ne pride v poštev. Grand kozolc je prava rešitev ... ali pa espace, ko smo ravno pri renojih... tako ima sosed, ki ima tri mulce (9,12,15) ...
zmaga.gif

damirj

Guru
9. maj 2012
5.278
2.391
113
On itak rabi najmanj Airbus A380, pa še ta je mogoče premajhen. Mogoče mu bo Airbus naredil A400. Ne vem no, avtor izbira med tremi avti, vsak ima svoje slabosti in prednosti, potem pa kar naenkrat enoprostorc v igri :D Še malo bo kombi in potem bo res avtobus.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Jp, gleda napačne avte glede na svoje potrebe, želje in pričakovanja ... nova BMW petica je TOP izdelek, vendar ne za družinske potrebe fotra s tremi majhnimi otroci ... za takšne je uporaben najmanj enoprostorec ali kombi ...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Saj je pisal, da je 5 Touring še za golf palce premalo.... rad bi videl njegovo torbo za golf.
grims-1.gif

PS. Zanimivo... 5tka Touring je čist neuporabna...premajhna za karkoli pa se sprašujem....kdo hudiča potem kupi 5 limuzino, saj jih je več na cesti kot Touringov, kaj šele vseh drugih limuzin, cabriov, hatchev ipd.
bonk.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
Ne vem kaj si hotel prikazat, ampak ciganov se tudi 20 pelje v taki petki
wink-1.gif
če je treba.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Saj je pisal, da je 5 Touring še za golf palce premalo.... rad bi videl njegovo torbo za golf.
grims-1.gif

PS. Zanimivo... 5tka Touring je čist neuporabna...premajhna za karkoli pa se sprašujem....kdo hudiča potem kupi 5 limuzino, saj jih je več na cesti kot Touringov, kaj šele vseh drugih limuzin, cabriov, hatchev ipd.
bonk.gif

A so tole slučajno 3je otroški sedeži na zadnji klopi avta (bmwE46touring), v katerega nikakor ne grejo?
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Ne vem kaj si hotel prikazat, ampak ciganov se tudi 20 pelje v taki petki
wink-1.gif
če je treba.

Tole pa ni petica veš
wink-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.768
169
63
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
grims-1.gif

bonk.gif

A so tole slučajno 3je otroški sedeži na zadnji klopi avta (bmwE46touring), v katerega nikakor ne grejo?
grin1.gif

Ne. To so 4 sedežki
smile-1.gif

Sam tole ni slaba ideja, izgleda kot komplet 4 sedežev = v enem kosu???

lp

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
LoL, pa so res štirje. O takšni številki sploh nisem razmišljal, glede na to, da gredo samo trije zgolj v R Senic-a ali pa v kombi
grin1.gif

In ja, očitno gre dejansko za komplet klopco sedežev, huda fora
zmaga.gif