Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zadnje čase iščem to igro, pa se mi vedno bolj dozdeva, da je pri nas ni več za dobit. Ve kdo za kakega trgovce, ki bi Boggle še imel na zalogi? Slovensko varianto bi rabil, seveda
pred kakim mesecem sem jo videl v toysarasu v AU, zdaj če je to tista varjanta ko so te kocke v taki bunkici, pa zatrosiš, pol pa mores besede sestavlat/iskat...
Js sm jo kupla pred 1 mescem v Intersparu v Cityparku... Zdej so drugacne skatle, manjse... Mi mamo se ono staro verzijo, zdej so pa kockaste škatle... da te ni to zavedl
Danes sem v Direndaju in Pikapolonici naročil prodajalkam naj malce pobarajo dobavitelje, ki pa pravijo, da trenutno tega ni za dobit (ne pa tudi, da bo nujno tako ostalo). Zato me predvsem zanima, če je kdo to videl čist pred kratkim.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.