BMW VS LEXUS

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.415
2.372
113
Pomurje
No stari, pa se enkrat le strinjam s tabo!

Kaj drugega kot reklame, ti testi itak niso. Pa še pristranski povrh oz. kdo da več.

Lp

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
pri vseh medijih ni tako...

neka dejstva so: noben avto dandanes ni slab, vsaj to kar se prodaja na našem trgu. Slaba je lahko edino postavljana cena, pa še to ne govorim o tem, da je en avto ful precenjen, ker ce gledas cenike, so vsi avtomobili v istem rangu in podobni opremi v okviru 500 do 1000 €...

Stardec je lepo zakljucil SJTVja-sem se kar nasmejal, ampak, dejstvo X5 je nared za pozerje in mesto, in ni koncpiran za offroad..tako da je test kjerkoli pac ze kar na mestu.
sicer pa ne bos verjel kaj anredis lahko z golfom dvojko in offroad pnevmatikami :)) prides kam ces.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Stardec, SJTV1 piše o avtih, ne o smučkah...
Ja, in pri tem je pozabil, da obstajajo tudi ljudje, ki bi radi kupili tisto kar resnično rabijo in ne tisto s čemer bo naredu soseda bolj nevoščljivega...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Tisti, ki ve kaj hoče, si bo že pravo sliko ustvaril. Za ostale je pa tako...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Tisti, ki ve kaj hoče, si bo že pravo sliko ustvaril
A na osnovi takih blesavih "testov"?
Sicer pa tisti, ki ve kaj hoče sploh ne bo bral testov ali reklam, on bo šel, pa kupil. Ta ne potrebuje testov in takim testi niso namenjeni.
Uporaben test bi moral bit narejen tako, da bi pomagal kupcu, pri odločitvi na osnovi tistega kar pravzaprav rabi.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Tisti, ki ve kaj hoče, si bo že pravo sliko ustvaril
A na osnovi takih blesavih "testov"?
Sicer pa tisti, ki ve kaj hoče sploh ne bo bral testov ali reklam, on bo šel, pa kupil. Ta ne potrebuje testov in takim testi niso namenjeni.
Uporaben test bi moral bit narejen tako, da bi pomagal kupcu, pri odločitvi na osnovi tistega kar pravzaprav rabi.

Skoda da nisi mlajši bi lahko ti napisal kaki test. Bi pa blo tezko zdaj stestirat kakega BMW, ker ko bi stisno gas, bi proteza ven padla od sile

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ti si pravi šaljivec, poln hecov, kot drek vitaminov.
Kadar poveš kaj smešnega, povej, da je to smešno, drugač ne moreno vedet!

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ti si pravi šaljivec, poln hecov, kot drek vitaminov.
Kadar poveš kaj smešnega, povej, da je to smešno, drugač ne moreno vedet!

Kaj zgledam kot komedijant ?

Kaj boš ti učil SJTV kak se testira avte... malo še pa bom organiziral track day in dal tebi in SVTJ za pelat pa da vidimo kdo bo postavo boljši čas. Ampak ko boš spušo za pol minute na krog bo tvoj izgovor da si pazil na izpust CO2 v zrak

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ne, ampak, če pošteno in po pravici napišem, kako mi zgledaš, me bo moderator banal.
Citat:
Kaj boš ti učil SJTV kak se testira avte... malo še pa bom organiziral track day in dal tebi in SVTJ za pelat pa da vidimo kdo bo postavo boljši čas.
A zate je kvaliteten test tak, da se štopa kdo je prej na cilju?
No vidiš, taki testi kot jih dela SJTV1 pridejo prav edino takim kljukcem, kot si ti. Resni ljudje se s takimi testi lahko samo rit brišejo.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Ne, ampak, če pošteno in po pravici napišem, kako mi zgledaš, me bo moderator banal.
Citat:
Kaj boš ti učil SJTV kak se testira avte... malo še pa bom organiziral track day in dal tebi in SVTJ za pelat pa da vidimo kdo bo postavo boljši čas.
A zate je kvaliteten test tak, da se štopa kdo je prej na cilju?
No vidiš, taki testi kot jih dela SJTV1 pridejo prav edino takim kljukcem, kot si ti. Resni ljudje se s takimi testi lahko samo rit brišejo.

Kaj pa naj po tvojem testira ? Naj gre vohat izpuhe in napiše če ti smrdijo ali dišijo al kako ?

Jaz sem naroču avto ki ga nisem hotu naročit, ampak po pogovoru in testu s SJTV sem še šel probat en drug avto na podlagi njegovega mnenje in sem vidu da je dejansko ta avto boljši za vozit kot tisti katerega sem hotu kupit. Torej očitno njegovi testi in mnenja pomagajo ogromno pri izbiri.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kaj pa naj po tvojem testira ? Naj gre vohat izpuhe in napiše če ti smrdijo ali dišijo al kako ?
A naj ti zdaj vse od začetka spet pišem? A si že pozabu kaj sem napisal? Pol tud nima smisla da ti spet pišem, saj boš itak spet vse pozabu v parih minutah.
Ti očitno "kasno shvatiš i brzo zaboraviš" in kot tak, si idealen patron za v BMWju sedet.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Neglede na to kako potega debata je pomembno samo nekaj BMW je BMW! In s tem se poševnooki ne morejo sprijaznit in se borijo na vse kriplje da bi obveljala njihova!
cheer.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sploh ni važno al je BMW BMW al pa je LEXUS LEXUS, dejstvo je, da to ni bil noben test, ampak navadna neposrečena reklama...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kadar pameten smučar (govorimo o pametnem smučarju, ne pozerju) kupuje smuče, si ta želi tak test smuč, da bo lahko kupil smuče, ki bodo odgovarjale njegovemu načinu smučanja, za pravi sneg, al bo vozil slalom, smuk veleslalom, al bo tekmoval z njimi, al se bo učil smučat itd...
Točno. Želi si test, ki pove, katere smuče so najboljše za tam, kjer misli smučat. In ga ne briga, kaj si je tovarna mislila, ko jih je delala.
Kupci SUVov se večinoma vozijo po asfaltu (mesto, AC) in jih zanima, kako se tak avto obnaša tam. In jih ne briga, da ga je tovarna delala tudi z mislijo na teren v glavi ...
Prav smešno je, kako ne razumeš. Tako preprostoe in logične stvari razume celo populacija v Polju ... Ampak ne, ti pa ne ...
Ajde, dosti, spet bo treba ignore listo uporabit ... Pravzaprav sploh ne vem, zakaj te čez čas odignoriram ...

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Stardec, SJTV1 piše o avtih, ne o smučkah...
Ja, in pri tem je pozabil, da obstajajo tudi ljudje, ki bi radi kupili tisto kar resnično rabijo in ne tisto s čemer bo naredu soseda bolj nevoščljivega...

Če bi ljudje kupovali to kar rabijo in ne to česar si želijo, potem na svetu lahko izdelujemo samo pet vrst avtomobilov pod isto blagovno znamko.

Oprosti, ampak ogromno je ljudi, ki si avto kupijo zato da v njem uživajo, ne samo, da se pripeljejo od točke A do točke B.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
A naj ti zdaj vse od začetka spet pišem? A si že pozabu kaj sem napisal? Pol tud nima smisla da ti spet pišem, saj boš itak spet vse pozabu v parih minutah.
Ti očitno "kasno shvatiš i brzo zaboraviš" in kot tak, si idealen patron za v BMWju sedet.

Previdno na kateri pas boš zapeljal ko se boš vkljuceval na avtocesto.
zmaga.gif

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kadar pameten smučar (govorimo o pametnem smučarju, ne pozerju) kupuje smuče, si ta želi tak test smuč, da bo lahko kupil smuče, ki bodo odgovarjale njegovemu načinu smučanja, za pravi sneg, al bo vozil slalom, smuk veleslalom, al bo tekmoval z njimi, al se bo učil smučat itd...
Točno. Želi si test, ki pove, katere smuče so najboljše za tam, kjer misli smučat. In ga ne briga, kaj si je tovarna mislila, ko jih je delala.
Kupci SUVov se večinoma vozijo po asfaltu (mesto, AC) in jih zanima, kako se tak avto obnaša tam. In jih ne briga, da ga je tovarna delala tudi z mislijo na teren v glavi ...
Prav smešno je, kako ne razumeš. Tako preprostoe in logične stvari razume celo populacija v Polju ... Ampak ne, ti pa ne ...

men tut pocasi ni vec jasno, a nas en mulc zajebava v glavo in se smeji pred racunalnikom ko mu razlagamo kot nori, al mu res ni jasno?
confused-1.gif