Ja, in pri tem je pozabil, da obstajajo tudi ljudje, ki bi radi kupili tisto kar resnično rabijo in ne tisto s čemer bo naredu soseda bolj nevoščljivega...Citat:
Stardec, SJTV1 piše o avtih, ne o smučkah...
A na osnovi takih blesavih "testov"?Citat:
Tisti, ki ve kaj hoče, si bo že pravo sliko ustvaril
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A na osnovi takih blesavih "testov"?Citat:
Tisti, ki ve kaj hoče, si bo že pravo sliko ustvaril
Sicer pa tisti, ki ve kaj hoče sploh ne bo bral testov ali reklam, on bo šel, pa kupil. Ta ne potrebuje testov in takim testi niso namenjeni.
Uporaben test bi moral bit narejen tako, da bi pomagal kupcu, pri odločitvi na osnovi tistega kar pravzaprav rabi.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ti si pravi šaljivec, poln hecov, kot drek vitaminov.
Kadar poveš kaj smešnega, povej, da je to smešno, drugač ne moreno vedet!
Ne, ampak, če pošteno in po pravici napišem, kako mi zgledaš, me bo moderator banal.Citat:
Kaj zgledam kot komedijant ?
A zate je kvaliteten test tak, da se štopa kdo je prej na cilju?Citat:
Kaj boš ti učil SJTV kak se testira avte... malo še pa bom organiziral track day in dal tebi in SVTJ za pelat pa da vidimo kdo bo postavo boljši čas.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ne, ampak, če pošteno in po pravici napišem, kako mi zgledaš, me bo moderator banal.Citat:
Kaj zgledam kot komedijant ?
A zate je kvaliteten test tak, da se štopa kdo je prej na cilju?Citat:
Kaj boš ti učil SJTV kak se testira avte... malo še pa bom organiziral track day in dal tebi in SVTJ za pelat pa da vidimo kdo bo postavo boljši čas.
No vidiš, taki testi kot jih dela SJTV1 pridejo prav edino takim kljukcem, kot si ti. Resni ljudje se s takimi testi lahko samo rit brišejo.
A naj ti zdaj vse od začetka spet pišem? A si že pozabu kaj sem napisal? Pol tud nima smisla da ti spet pišem, saj boš itak spet vse pozabu v parih minutah.Citat:
Kaj pa naj po tvojem testira ? Naj gre vohat izpuhe in napiše če ti smrdijo ali dišijo al kako ?
Točno. Želi si test, ki pove, katere smuče so najboljše za tam, kjer misli smučat. In ga ne briga, kaj si je tovarna mislila, ko jih je delala.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kadar pameten smučar (govorimo o pametnem smučarju, ne pozerju) kupuje smuče, si ta želi tak test smuč, da bo lahko kupil smuče, ki bodo odgovarjale njegovemu načinu smučanja, za pravi sneg, al bo vozil slalom, smuk veleslalom, al bo tekmoval z njimi, al se bo učil smučat itd...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ja, in pri tem je pozabil, da obstajajo tudi ljudje, ki bi radi kupili tisto kar resnično rabijo in ne tisto s čemer bo naredu soseda bolj nevoščljivega...Citat:
Stardec, SJTV1 piše o avtih, ne o smučkah...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A naj ti zdaj vse od začetka spet pišem? A si že pozabu kaj sem napisal? Pol tud nima smisla da ti spet pišem, saj boš itak spet vse pozabu v parih minutah.Citat:
Kaj pa naj po tvojem testira ? Naj gre vohat izpuhe in napiše če ti smrdijo ali dišijo al kako ?
Ti očitno "kasno shvatiš i brzo zaboraviš" in kot tak, si idealen patron za v BMWju sedet.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Točno. Želi si test, ki pove, katere smuče so najboljše za tam, kjer misli smučat. In ga ne briga, kaj si je tovarna mislila, ko jih je delala.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kadar pameten smučar (govorimo o pametnem smučarju, ne pozerju) kupuje smuče, si ta želi tak test smuč, da bo lahko kupil smuče, ki bodo odgovarjale njegovemu načinu smučanja, za pravi sneg, al bo vozil slalom, smuk veleslalom, al bo tekmoval z njimi, al se bo učil smučat itd...
Kupci SUVov se večinoma vozijo po asfaltu (mesto, AC) in jih zanima, kako se tak avto obnaša tam. In jih ne briga, da ga je tovarna delala tudi z mislijo na teren v glavi ...
Prav smešno je, kako ne razumeš. Tako preprostoe in logične stvari razume celo populacija v Polju ... Ampak ne, ti pa ne ...