BMW v parlament

disc

Guru
4. feb 2011
2.465
589
113
Sam fak no, da je vrata falil
frown-1.gif

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Bolan je ce se takole zabije v parlament, bolnico, al pa meni v hiso. Normalnemu cloveku kaj takega verjetno ne pada ne pamet.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Bolan je ce se takole zabije v parlament, bolnico, al pa meni v hiso. Normalnemu cloveku kaj takega verjetno ne pada ne pamet.

Normalnemu človeku marsikaj pride na pamet, samo stiska ni še dovolj velika.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.577
9
38
Mogoče mu je bilo pa slabo ali pa ni obvladal avtomobila ,če je polkrožno obračal malo prevč pritisnu na gas pa ga je izstrelilo .

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Se ti mogoče zdi, da narodu prekipreva od vsega drega, ki se ga sproducira od elite in ostale kompanije.

90% ljudi je nezadovoljnih z vlado, pa vseeno nimamo kolon za v parlament.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zato, ker 90% nezadovoljnih še vedno ima vir dohodka, da prehrani otroka in sebe, prav tako velik delež lastniških stanovanj omogoča, da ljudje nekje prespijo. Ko bo pa pomanjknje denarja za nakup hrane in ti bo otrok lačen, takrat se pa drugače začne razmišljati. Ali je to realno, da se zgodi v Sloveniji, ne vem, najbrž ne, ker tukaj znamo tudi sami pridelovati hrano in nismo vsi odvisni od velikih trgovcev in njihovih cen, se bo pa vedno našel omenjeni "bolnik", ki mu bo prekipelo in bo zapeljal kamion skozi hišo predsednika vladajoče stranke. Lahko tudi kakšen gradbinec, ki mu država ne želi poplačati računov, sam pa ne more plačati delavca kaj šele strojev.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
100% nezadovoljnih je brezjajčnih

v sloveniji se ne bo nikoli nič zgodilo.

v naslednji fazi razcveta in približevanja svuci bomo uzakonili veganstvo kto edini način prehrane in nudizem kot stil oblačenja

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.615
113
Citat:
Zato, ker 90% nezadovoljnih še vedno ima vir dohodka, da prehrani otroka in sebe, prav tako velik delež lastniških stanovanj omogoča, da ljudje nekje prespijo. Ko bo pa pomanjknje denarja za nakup hrane in ti bo otrok lačen, takrat se pa drugače začne razmišljati. Ali je to realno, da se zgodi v Sloveniji, ne vem, najbrž ne, ker tukaj znamo tudi sami pridelovati hrano in nismo vsi odvisni od velikih trgovcev in njihovih cen, se bo pa vedno našel omenjeni "bolnik", ki mu bo prekipelo in bo zapeljal kamion skozi hišo predsednika vladajoče stranke. Lahko tudi kakšen gradbinec, ki mu država ne želi poplačati računov, sam pa ne more plačati delavca kaj šele strojev.
Ce si spregledal, se je v DZ zaletel z bavario tako da dvomim da je v stisti, razen ce nima dnarja za lizing pokrit.

Kar se tice pa bolnikov - si ze kdaj kakega srecal? Namrec precej hitro je jasno kdo potrebuje pomoc in kdo ne. Da pa doticnega primera ne morem komentirat je pa verjetno razumljivo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.615
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a bavaria pomeni, da ni stiske?

kaj je bil un mrd iz stejtsov k s eje fuknu pod vlak..dve le tnazaj..zgubi je 505 premoženja.
Lahko je stiska, ne sklada pa se to s postom davidoffa kjer navaja da folk nima za jest itd...

pa daj enkrat namesto vprasanja postavi trditev no.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kaj pa, če bi bil avto ukraden, sposojen, od brata itd.? A potem bi bila stiska?

Kaj pa tisti podjetnik, ki obupal pri projektu Stožice? Zakaj ni zapeljal kamiona v Stožice, namesto tega je zapustil vse za sabo in družino.

Najbrž sem pa nisem dovolj strokovno podkovan, da bi nekoga označil za bolnika.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne amram trditev. živim v okolju bedakov, večinoma, ki trditve ne razumejo..na vprašanja si odgovorijo. če je ik nad temp scavnice je odgovor pameten in mogoče dojamejo kako je..ponavadi ne.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.615
113
ce bi bil avto ukraden bi bil kriminalec.

Jaz nekoga oznacim za bolnika potem, ko zdravniki povedo da potrebuje pomoc.

Tisti podjetnik ni bil edini v sloveniji. Jih poznam kar nekaj ki so propadli zaradi propada gradbincev - ampak lej vsaj za dva vem, da sta tudi sama mutila na polno... Ni tam riba samo pri glavi smrdela.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Tisti podjetnik ni bil edini v sloveniji. Jih poznam kar nekaj ki so propadli zaradi propada gradbincev - ampak lej vsaj za dva vem, da sta tudi sama mutila na polno... Ni tam riba samo pri glavi smrdela.

včasih smo imel režirane sodne procese, danes zdrvaniške diagnoze

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Seveda je kriminalec, kar pa ni poanta mojega posta.

OK, stroka pravi, da je bolnik, zdaj mi pa povej zakaj ravno parlament, zakaj ne Mercator, sosedovo dvorišče, Cankarjev dom, ajmo Miki, gremo v parlament. Lahko, da je splet naključij, kar pa dvomim.

Verjamem, da so gradbinci manipulanti in mutibariči. Želim samo povedati, da če bi ljudje svojo depresijo in agonijo izražali drugače kot pa s samomori, bi bilo uničenih veliko več vladnih palač in drugega zasebnega imetja. Tako si pa uniči svoje življenje, ki je samo eno, druge šanse nimaš.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

včasih smo imel režirane sodne procese, danes zdrvaniške diagnoze

Ali pa da se javnost na hitro pomiri, da ne bi kdo imel podobnih idej. Se pravi so tudi tisti, ki so metali kamenjen v Vlado bolniki. Ni šanse, da bi nekdo bil tam normalen, ne podpiram omenjenega dejanja, je pa zagotovo nekaj skrite agresije, ki se kopiči v mladih ljudeh, zaradi situacije, ki se dogaja okoli njih. So pa tudi glumci, ki ne vedo kaj bi sami s seboj in gredo potem izvajati čredni nagon.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.615
113
Citat:
OK, stroka pravi, da je bolnik, zdaj mi pa povej zakaj ravno parlament, zakaj ne Mercator, sosedovo dvorišče, Cankarjev dom, ajmo Miki, gremo v parlament. Lahko, da je splet naključij, kar pa dvomim.
Lej zlo preprosto je to. Ce se bos ti not zaletel, te bodo vprasali: kaj se je zgodilo? In ce ne bos znal razlozit je treba ugotoviti ali gre za nesreco ali si se nalasc zaletel not. In ce ne gre za nesreco te bodo vprasali zakaj si se not zaletel. In ce bos deloval cudno, bo prisel zdravnik, ki bo ocenil ali potrebujes pomoc psihiatra. In ce jo potrebujes, potem bos sel na studenec na pregled. Ce ostanes not, je evidentno da rabis pomoc. V tem primeru tudi nisi odgovoren za svoje dejanje.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Seveda je kriminalec, kar pa ni poanta mojega posta.

Ker je ravno tam dobil napad božjasti, ga je infarkt, kaj tretjega...

Ali sem kaj falil in se "bolnik" nanaša izključno na duševne bolezni?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Lej zlo preprosto je to. Ce se bos ti not zaletel, te bodo vprasali: kaj se je zgodilo? In ce ne bos znal razlozit je treba ugotoviti ali gre za nesreco ali si se nalasc zaletel not. In ce ne gre za nesreco te bodo vprasali zakaj si se not zaletel. In ce bos deloval cudno, bo prisel zdravnik, ki bo ocenil ali potrebujes pomoc psihiatra. In ce jo potrebujes, potem bos sel na studenec na pregled. Ce ostanes not, je evidentno da rabis pomoc. V tem primeru tudi nisi odgovoren za svoje dejanje.

Vse to razumem. Mene samo parlament moti, ostalo mi je nekako dojemljivo.