BMW je boljši od Lexusa.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Izgled že izgled, to pa je tudi vse. Ta Range Sport je ena velika krava, ki ima zelo slabe performanse, veliko porabo in je samo za ravno cesto.
grin1.gif

Če rabiš avto za teren v pravem pomenu besede, ti tut Lexus nebo služil.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Izgled že izgled, to pa je tudi vse. Ta Range Sport je ena velika krava, ki ima zelo slabe performanse, veliko porabo in je samo za ravno cesto.
grin1.gif

Če bi folk iskal avto z dobrimi preformansi, normalno porabo in nasploh dober avto za svoj denar, nebi kupovali SUV-ov....

Če bi že zbral SUV, bi zbral kaj takega ... vse ostalo je za peechke
evil.gif

03084w_17p+Land_Rover_Defender_90+Front_Driver_Side_View.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Tut sam sem mel tega difenderja v mislih
wink-1.gif

Sicer pa za pravi offroad ga meni osebno ni čez pravega amerikanota;

crookedcreek147.jpg

153911777oTtiFU_ph.jpg

Samo kaj če pa pri nas bi za tako zadevo potreboval ubit par folka na homologacijskem...
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Govoril sem seveda o cesti, kamor vsi ti avtomobili tudi v glavnem spadajo.
smirk-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
grin1.gif

in za pred Avenijo ali Niagaro
zmaga.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:
ksz

rajš mam kateregakoli lexusa kot kateregakoli bmw-ja.

Si ze vozo katerega od novih BMWjev višje klase in katerega od Lexusov novih višje klase ?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zadnjič mi je poznavalec in ljubiteljski testni voznik razlagal o novi sedmici. baje so taka jajca, da večjih za ta denar ni. po ovinkih se za malo šalo pelje samo po treh kolesih, light show na armatrurki pa popestri dogajanje.

sem bil kar presenečen

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zadnjič mi je poznavalec in ljubiteljski testni voznik razlagal o novi sedmici. baje so taka jajca, da večjih za ta denar ni. po ovinkih se za malo šalo pelje samo po treh kolesih, light show na armatrurki pa popestri dogajanje.

sem bil kar presenečen

dobre reference vsaka ti čast
aplauz.gif

Kaj pa vozi ta tvoj kolega ? Sodeč po izjavi Grand turismo na playstationu ?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ma ni kolega. je en brezvezni tiščač, ki sem ga srečal pri enem kolegu. glede na to, da je dobila vto na aktivu in da čaka šestico, ni glih aberveznik. vozi pa neka stara jajca s 300KM

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ma ni kolega. je en brezvezni tiščač, ki sem ga srečal pri enem kolegu. glede na to, da je dobila vto na aktivu in da čaka šestico, ni glih aberveznik. vozi pa neka stara jajca s 300KM

Torej pričam ti priču.

malo si poglej kak testirajo BMW 7 F01 ki je v razvoju : https://www.youtube.com/watch?v=yRyCegpZUgQ

In to dan za dnem , ze leto ali dve.

Še ena slika iz testiranj kjer ko tišijo v ekstreme:
3iMz2WLqhGqPyo_650x.jpg

In potem se najde pričam ti priču ki reče da je avto zanic in nevem kaj vse.
zmaga.gif

In glede testne 6ke... bo "yugo" reku če jo res imajo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tale se vozi po dveh kolesih..pa ne vidim zavoja ne nič.

da je model upiljen in da tišči je priznal kolega. glede na dejstvo, da vozi 300KM vsak dan pod ritjo najbrž tudi kaj zna. da pa sedmica dvigne rit v zrak, pa res ni noben fenomen, saj je avto narejen za uživanje, potovanje, ne tiščanje po ovinkih.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Moj bratranec je tudi imel 10+ let nazaj Ferrari 348TS. Pa ni imel pojma kaj vozi, se stevilo valjev ni vedel koliko jih ima. Vazno, da je snel streho in pederisal okoli..

Point: Ce imas hud avto se ne pomeni, da si strucko..

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tale se vozi po dveh kolesih..pa ne vidim zavoja ne nič.

da je model upiljen in da tišči je priznal kolega. glede na dejstvo, da vozi 300KM vsak dan pod ritjo najbrž tudi kaj zna. da pa sedmica dvigne rit v zrak, pa res ni noben fenomen, saj je avto narejen za uživanje, potovanje, ne tiščanje po ovinkih.

To da je ta zamaskirana testna 7ka "v zraku" samo kaže na kake limite avto tišijo, to pomeni da so po tej ravnini ko je ta "hrib" peljali krepko preko 200 .

In točno kateri avto vozi ta tvoj kolega ?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:
ksz

rajš mam kateregakoli lexusa kot kateregakoli bmw-ja.

Lahko nigiraš kolko hočeš, samo če ti nekdo ponudi M6, črn, krom, 21'...

Daj mi pokazat tega lexa, ki se postavi zraven in lahko "parira"... Glej negre...

Pa ne zato ker sam vozim BMW, ampak dejansko, nemore amerikano.

Malkom je preračunljiva oseba, kalkulira, išče pro & contra... Je pa res, da se najde še vsaj 20 boljših.
Ampak niti slučajno noben od teh ni lex...

BMW ne pozna dejavnika "contra", imaš stil, imaš najhujšo frčafelo v firtlu, najhitrejši motor, vbistvu
si ata "mesta", 3je poršeji, vse, ampak BMW ti bo dal piko na i. Čuje se kot stavek swiftheda, samo tak je.
Negre brez BMW. Hočeš ime? Rabiš plavi propeler na havbi.

malkom? over and out.

black-m6.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:

sem bil kar presenečen

Al maš slabega test voznika, al pa nevete, zakaj se gre, MB-CE, stara cesta, ga nismo vrgli pošrek (760),
negre... Skoraj 2 toni sta na tirih, tam pri 160 mu lahko krojiš usodo zadka, prej pa ne... Pa da vidim modela,
ki pri 160 na ozki cesti obrne volan... Glej ko colaš 100k€++, navijaš 500KM+, nesme bit presenečenj, enostavno
preveč si dal, da te bilokaj preseneti...

BMWji v pravem pomenu besede, se začnejo pri 94k€, najjaæi lexi (pa še to terenci) pa se KONČAJO pri 65k€...

Je pa ena zadeva super, če hočeš met lexa; Prodaš felne od bemfaša, pa kupiš super terenca.
evil.gif

Ni res?
confused-1.gif

smirk-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Vsi vi, ki ste nasedli prvoaprilski finti in ki še kar hvalite BMWja....danes je nov dan, laži niso več dovoljene in sprijaznit se boste morali s kruto resnico.
BMW je navaden kurnik ali na pol izdelan motokultivator napram vozilu Lexusu.
Tako pač je....žal. Saj jih ni nobeden od nas delal, samo sprijaznit se je treba....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.