Blondinke, rdečelaske, rjavolaske, črnolaske in...

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Da ja
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sam ste kr pametni tle na forumu. U real lajfu bi bli pa tih pa v kotu. Dolgčas se je rajcat po forumu če vsi govorite laži pa se zajebavate. Dolgočasni ste!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ma Pille sej odkar ti ga je una bejba vlekla na žurki pred vsemi vrjamem da si faca. Leti predvsem na druge, sploh babe.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Dej goba ne bluzi. Če napišem, da te povabim na kofe, sem po vaše že v rubriki *fehtarjenje, če napišem, da ne grem na kofe, sem pa zajkla. Pa kdo se bo z vami ukvarju, mislim nič vam ni prov, z vsakim ne grem na kofe, recimo s slovenetom ne grem k je težakovič že prek alterja kaj šele v živo
smirk-1.gif
, z ene parimi sem pa že šla, ker so zanimivi tlelele in se je izkazalo, da so tud v živo.

majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Pa kdo se bo z vami ukvarju, mislim nič vam ni prov, z vsakim ne grem na kofe, recimo s slovenetom ne grem k je težakovič že prek alterja kaj šele v živo
smirk-1.gif
, z ene parimi sem pa že šla, ker so zanimivi tlelele in se je izkazalo, da so tud v živo.

Čbela, men se zdi, da v živo jaz pri teb tud do besede nebi prišel.
smirk-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Dej goba ne bluzi. Če napišem, da te povabim na kofe, sem po vaše že v rubriki *fehtarjenje, če napišem, da ne grem na kofe, sem pa zajkla. Pa kdo se bo z vami ukvarju, mislim nič vam ni prov, z vsakim ne grem na kofe, recimo s slovenetom ne grem k je težakovič že prek alterja kaj šele v živo
smirk-1.gif

majč
Pa jebe se men za kafo. Se zmenmo pa ga men pa Piletu lepo potegneš in to je to. Ne rabim te jaz ali ti mene na kavo vlečt.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
No sej sva se že vse zmenila prek alterja. Ammm, če bi mi sam podzavest vn sekala bi blo še kr uredu, tko pa ...
bonk.gif

Goba no go. Tvoj mikro problem ti lahko pomaga rešit kakšna tle.

majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Ammm, če bi mi sam podzavest vn sekala bi blo še kr uredu, tko pa ...
bonk.gif

Saj vem da si potrebna. Sam ni se glih faj preveč nazaj držat. Pomagat se ti da, sam ti nočeš, da ti kdo pomaga, to je tvoj problem. Saj bo bolš
wink-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
No sej sva se že vse zmenila prek alterja. Ammm, če bi mi sam podzavest vn sekala bi blo še kr uredu, tko pa ...
bonk.gif

Goba no go. Tvoj mikro problem ti lahko pomaga rešit kakšna tle.

majč

Ne rabim jst takih.
cool-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
A je kaj narobe, če je človk potreben? Ne skrb zame, znam svoje probleme reševat dost dobr in ne rabim pomagačev takih k si ti al pa goba. Ne vem no tipi k se sami ponujajo niso glih nek plen.

majč