Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Meni pa v oči padejo samo temnolasi moški
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Ojej, upam, da ne bom mela nočnih mor zaradi zgornje slike
Drugače pa....pri meni barva las ne vpliva na izbiro. Kar se zunanjosti tiče padam na lep nasmeh (lepe zobe)Glavno pa po tem itak naredi osebnost...
Mi je pa ful zanimivo, ko poslušam sošolce kok kategorizirajo punce po barvi las in ugotavljajo, da predvsem za blondinke držijo stereotipi
Citat:
Uporabnik copka pravi:
Men se zdi, da so nam večini žensk všeč latino tipi. Blond tip? Se tud najde kater. Sicer pa, če bi moški na tem alterju vedeli kake bejbe se skrivajo za nicki....brrrrr
Citat:
Uporabnik copka pravi:
Pol pa še poslikaj kakega zagorelega zame
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
o pa izstopaš baje ful ampak navzdol...še korl po tistem drinku v minimalu ni več hotu slišat zate halo?
Citat:
Uporabnik copka pravi:
Men se zdi, da so nam večini žensk všeč latino tipi. Blond tip? Se tud najde kater. Sicer pa, če bi moški na tem alterju vedeli kake bejbe se skrivajo za nicki....brrrrr
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Ojej, upam, da ne bom mela nočnih mor zaradi zgornje slike
Drugače pa....pri meni barva las ne vpliva na izbiro. Kar se zunanjosti tiče padam na lep nasmeh (lepe zobe)Glavno pa po tem itak naredi osebnost...
Mi je pa ful zanimivo, ko poslušam sošolce kok kategorizirajo punce po barvi las in ugotavljajo, da predvsem za blondinke držijo stereotipi
Boksarji in hokejisti pol odpadejo?
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
o pa izstopaš baje ful ampak navzdol...še korl po tistem drinku v minimalu ni več hotu slišat zate halo?
Kdo? Kje? Si me malo zamenjal?