Blondinke, rdečelaske, rjavolaske, črnolaske in...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik rain3 pravi:
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Ej č'bela k si tolk glasna pa to use ane, od kje ti podlaga za tak ego
grin1.gif
si dejansko tolk huda, al si k 90% forumasic samo gobc in vamp :D

Veš kaj me zanima, a si tisto res ti na sliki ali tudi ti pašeš med tiste z vampkom
evil.gif

Ye, ya ...
evil.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Kak keri paše, ampak če mam izbiro mam najraje črnolasko.
Nevem zakaj so oranzne tud dobre, mogoce zato ,ker so redke :D

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Ojej, upam, da ne bom mela nočnih mor zaradi zgornje slike
bonk.gif

Drugače pa....pri meni barva las ne vpliva na izbiro. Kar se zunanjosti tiče padam na lep nasmeh (lepe zobe)
grin1.gif
Glavno pa po tem itak naredi osebnost...
Mi je pa ful zanimivo, ko poslušam sošolce kok kategorizirajo punce po barvi las in ugotavljajo, da predvsem za blondinke držijo stereotipi
tongue-1.gif

copka

Pripravnik
26. jan 2010
120
0
16
50
Maribor
Men se zdi, da so nam večini žensk všeč latino tipi. Blond tip? Se tud najde kater. Sicer pa, če bi moški na tem alterju vedeli kake bejbe se skrivajo za nicki....brrrrr
hysterical-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ej kladu... Ja, men je neki na njem, bogpomagej. Tud ta dečko k si ga prpopu... matr da nevem, podobn je Billy Idol-u, sam nisem zihr če je to on... mu je pa res podobn
grin1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
V uni tvoji temi si me predlagu za AW, a zdej nej grem pa za zahvalo s tabo na pir? Čak da razmislim, 1, 2, 3 sekunde...NE GREM.

majč
nahrung002.gif

srce-1.gif
tist je bila bolj tvoja tema, v kateri se je najdlo tudi nekaj bejbik, ki bi šle kam z mano, pa ne zberejo poguma za kaj več kot pisanje po forumu. Vse navedene bejbike ste si pošteno prislužile , s svojimi prispevki v Čbelini temi.

@Kiara:
srce-1.gif
zgornji odgovor je namenjen tudi tebi.