Kakšnemu resnemu sporočilu? Tvoji različici razlage sveta? Že stokrat sem jo označil za neumnost. Pa ti še kar ne potegne.
Si že slišal kaj o najnovejši dognanjih kvantne fizike? Recimo, da so ugotovili, da je lahko isti podatomski delec v istem času na različnih mestih in da smo teoretično lahko v več svetovih? Da se dejansko obnašajo drugače, če so opazovani, kot če niso? Da so odkrili njihovo medsebojno povezavo, tudi če je med njimi velika razdalja in da smo dejansko vsi med sabo povezani?
Toliko je še nepojasnjenega, ti mi pa trajbaš za resnico nekaj, kar bi se že zdavnaj podrlo, če ne bi vključili teoretične možnosti multiverzuma.
Najboljša pa mi je tale, da je vsa materija sestavljena iz majcenih mikro strun, ki so v bistvu glasba. Kaku je v enem izmed svojih dokumentarcev zaključil, da je vesolje devet dimenzionalna simfonija mikro vibracij.
Jest, vprašanje zate. Teleport nekoč daleč v prihodnosti - da ali ne? Potovanje v času - da ali ne? Kako misliš, da bomo potovali ogromne razdalje - z ladjami, ki se bodo približevale svetlobni hitrosti ali preko črvin?