BLAGOSLOVLJENE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO NOVO LET

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kaj ste naredili s stemo o željah za božič in novo leto. Pa vi niste normalni več
stupid-1.gif
Mene čudi, da moderatorji dopustijo, da se prav vsaka tema zasvinja.

aplauz.gif
S težkim srcem ampak ....
467716-post_slo.gif

bolniki

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kaj ste naredili s temo o željah za božič in novo leto. Pa vi niste normalni več
stupid-1.gif
To so srednjeslojaši naredili, Evrofil je pa taglavni krivoverec
rolleyes-1.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Treba je na Boga pogledati še z znanstvene strani. Če ne druga, smo odkrili, da imamo izjemno srečo, da živimo v tem trenutku in v tem vesolju. Čeprav smo po mnenju nekaterih le plod metanja kocke v sistemu neskončnih vesolij (kar koli že to pomeni).
rolleyes-1.gif

Kljub temu, da je večina znanstvenikov prepričanih, da obstaja 9 dimenzij (za ostalih 5 nimamo pojma, kaj so), nam vedeži na forumu govorijo zanesljivo resnico. Jaz se za srečo še vedno zahvalim Bogu.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kakšo srečo? a da živiš na zemlji? po eni varianti smo ljudje kaznjenci, ki so nas naselili sem višje razvite rase..kar skoraj bolj verjamem, kot pa v strička nad oblaki.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Fora je v tem, ker so omejenci osredotočeni le na materijo in fizični svet. Delujejo po principu: verjamem, kar vidim. Ampak že tisto, kar vidimo, je dejansko le projekcija naših možganov. Kaj torej svet dejansko je?

Če je višja inteligenca razvita rasa ali striček v oblakih, pa si naj vsak sam predstavlja, kakor mu paše.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kaj ste naredili s temo o željah za božič in novo leto. Pa vi niste normalni več
stupid-1.gif
To so srednjeslojaši naredili, Evrofil je pa taglavni krivoverec
rolleyes-1.gif

Zame so vsi isti
smile-1.gif
In ne vidim razloga, zakaj bi bilo bolj primerno zazeleti "Vesel Bozic" kot pa "Veselo Rojstvo Mitre", "Cestitke za Hasturjev rojstni dan" ali "Vse naboljse za novo mesno kroglico".

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kakšo srečo? a da živiš na zemlji? po eni varianti smo ljudje kaznjenci, ki so nas naselili sem višje razvite rase..kar skoraj bolj verjamem, kot pa v strička nad oblaki.

A se bos nehal iz Xenuja norca delat, al bo treba Toma Cruisa poklicat?! :D

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Fora je v tem, ker so omejenci osredotočeni le na materijo in fizični svet. Delujejo po principu: verjamem, kar vidim. Ampak že tisto, kar vidimo, je dejansko le projekcija naših možganov. Kaj torej svet dejansko je?

Če je višja inteligenca razvita rasa ali striček v oblakih, pa si naj vsak sam predstavlja, kakor mu paše.
Ti si še najbližje....
Vsi in sploh vse sploh ne obstaja ampak smo samo simulacija , nekaj podobnega igrci bi nam bilo najbližje....
res , od odkritij v kvantni fiziki naprej, čist uradno dovoljujeo to možnost
frown-1.gif

tak da , 0 ste, sploh vas ni, še vakum niste, popolnoma nič, neobstoječi .......
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Zaj pa vem kdo je John Galt, sn gledu oba filma, no filma, to ni film ampak pranje možganov
uf-1.gif

sej ni čudn da si tolk zblojen če na take fore grabiš
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Treba je na Boga pogledati še z znanstvene strani. Če ne druga, smo odkrili, da imamo izjemno srečo, da živimo v tem trenutku in v tem vesolju. Čeprav smo po mnenju nekaterih le plod metanja kocke v sistemu neskončnih vesolij (kar koli že to pomeni).
rolleyes-1.gif

Kljub temu, da je večina znanstvenikov prepričanih, da obstaja 9 dimenzij (za ostalih 5 nimamo pojma, kaj so), nam vedeži na forumu govorijo zanesljivo resnico. Jaz se za srečo še vedno zahvalim Bogu.
Redkokateri znanstvenik pravi, da je 9+ dimenzij. Se pa uporablja višje dimenzije pri izračunih, saj določeni problemi, ki so z manj dimenzijami nerešljivi, postanejo "enostavnejši"(strune, m-teorija itd). Se pravi transformacije v višje dimenzije in nazaj so le računski pripomoček, kar pa nič ne pove o njihovem dejanskem obstoju.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik zakon pravi:
stupid-1.gif

Važen je namen, ne vsebina
evil.gif

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
rolleyes-1.gif

Redkokateri znanstvenik pravi, da je 9+ dimenzij. Se pa uporablja višje dimenzije pri izračunih, saj določeni problemi, ki so z manj dimenzijami nerešljivi, postanejo "enostavnejši"(strune, m-teorija itd). Se pravi transformacije v višje dimenzije in nazaj so le računski pripomoček, kar pa nič ne pove o njihovem dejanskem obstoju.

Se pravi, se obstoječe dokazuje z neobstoječim?

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
wink-1.gif
Pa tud Sokrates je neki podobnega povedu. Lahko samo rečemo, da lahko s trenutno modrostjo svet osmislimo, kot ga, kako bomo svet videli čez n let, je pa trenutno precej nespametno apriori zavrečt...

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Za jesta bi bilo fino, če bi se poučil malo o spiritualni znanosti. Je kar veliko o tem napisanega, temelji pa praktično na dognanjih, ki so jih ljudje vedeli že pred več tisoč leti in iz katerih so se potem oblikovale bolj ali manj posrečene religije na nivoju za preproste ljudi. Gre za stvari, ki jih vsak nosi globoko v sebi.

Zanimivo je, da je večina znanstvenikov na nek način religioznih in mističnih.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Treba je na Boga pogledati še z znanstvene strani. Če ne druga, smo odkrili, da imamo izjemno srečo, da živimo v tem trenutku in v tem vesolju . Čeprav smo po mnenju nekaterih le plod metanja kocke v sistemu neskončnih vesolij (kar koli že to pomeni).
rolleyes-1.gif

če nebi imeli izjemne sreče se o tem nebi pogovarjali. smo le mi in izjemno velika praznina kjer bi lahko bili drugi pa niso imeli sreče. ne vem kaj je tu čudnega in nedoumljivega.

Citat:
Uporabnik 007 pravi:
wink-1.gif
Pa tud Sokrates je neki podobnega povedu. Lahko samo rečemo, da lahko s trenutno modrostjo svet osmislimo, kot ga , kako bomo svet videli čez n let, je pa trenutno precej nespametno apriori zavrečt...
ja res. zgleda da so eni manj modri in morajo povsod vleči neka čudna bitja noter.
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Za jesta bi bilo fino, če bi se poučil malo o spiritualni znanosti. Je kar veliko o tem napisanega, temelji pa praktično na dognanjih, ki so jih ljudje vedeli že pred več tisoč leti in iz katerih so se potem oblikovale bolj ali manj posrečene religije na nivoju za preproste ljudi. Gre za stvari, ki jih vsak nosi globoko v sebi
Kaj naj rečem...
Da si sploh upaš takim neumnostim reči znanost
crazy1.gif

Citat:

Zanimivo je, da je večina znanstvenikov na nek način religioznih in mističnih.
Zanimivo je, kako zlahka se lažeš. Ali pa jemlješ izjave določenih znanstvenikov izven konteksta(Enstein je recimo zelo zlorabljen glede tega)

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Eh, nima smisla.

"Znanost, pravilno razumljena, ozdravi človeka njegove oholosti; pokaže mu namreč njegove meje." (A. Schweitzer)

Kamnje
bonk.gif